Combineer uw dakrenovatie met het laten leggen van zonnepanelen voor optimaal rendement

Steeds meer mensen denken erover om zonnepanelen op hun dak te laten aanbrengen. Niet alleen om hun steentje bij te dragen aan het behalen van de doelstellingen in het onlangs gepresenteerde klimaatakkoord, maar vooral ook om te besparen op de almaar stijgende energierekening. Toch hikken de meesten nog aan tegen de grote investering van het laten plaatsen van zonnepanelen omdat deze investering zich pas op de wat langere termijn terugverdient. Als uw dak aan renovatie of een goede onderhoudsbeurt toe is, dan heeft Royaal Dakonderhoud uit Brabant de oplossing voor u. Wij renoveren namelijk uw dak en installeren tijdens deze renovatie meteen de benodigde zonnepanelen. U hoeft hiervoor geen apart bedrijf meer in de arm te nemen, maar kunt alle werkzaamheden onder één dak houden. Dit betekent slechts één offerte en één aanspreekpunt voor al uw wensen en vragen, terwijl bovendien alle verschillende werkzaamheden in een strakkere planning op elkaar afgestemd kunnen worden, waardoor u tijd en dus kosten bespaart.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Een zonnepanelen systeem afgestemd op uw wensen en situatie

Een zonnepanelen systeem is veelal maatwerk. Welke zonnepanelen, omvormers en optimizers voor u het meest geschikt zijn hangt af van uw dak, plat of hellend en de ligging ten opzichte van de zon en mogelijke schaduwplekken of obstakels op uw dak. Daarnaast zijn er natuurlijk uw specifieke wensen en uw budget. Wij betrekken alle onderdelen van gerenommeerde leveranciers, zoals Jasolar, Canadiansolar, Longisolar en Panasonic, te combineren met omvormers en optimizers van bijvoorbeeld Enphase, Goodwe of Solaredge. Bij elke leverancier bestaat weer een ruime keuze in het aanbod. Dankzij deze flexibiliteit kunnen wij de beste combinatie voor uw situatie kopen tegen de best mogelijke prijs.

Zonnepanelen

Om uw zonnepanelen op uw dak te monteren heeft u keuze uit verschillende montagesystemen, zowel voor een hellend als voor een plat dak. Graag helpen wij u ook hier bij het maken van de juiste keuze. Als u besluit de zonnepanelen te laten aanbrengen in combinatie met een dakrenovatie, dan kunnen wij het plaatsen van het montagesysteem voor de zonnepanelen integreren in de renovatiewerkzaamheden. Hierdoor zullen de kosten voor zowel de renovatie als voor het plaatsen van de zonnepanelen lager uitvallen. Dit geldt met name voor het GSE indak systeem, waarbij een deel van de dakpannen op uw hellend dak wordt vervangen door de zonnepanelen.

Het zonnepanelenbedrijf van Royaal Dakonderhoud heeft de beschikking over specialisten die u graag adviseren over de beste oplossing in uw situatie. Daarbij wordt direct ook het rendement van het gekozen systeem berekend, zodat u kunt zien hoeveel u op uw energierekening besparen zult. Bij de installatie bieden wij tevens een abonnement op Zonnegarant Monitoring waarmee u 10 jaar lang de prestaties van uw zonnepanelen systeem in de gaten kunt houden. Bij eventuele problemen waardoor uw zonnepanelen niet optimaal presteren ontvangt u een prestatiebericht, inclusief mogelijke oplossingen.

Onze specialisten komen bij u langs in Brabant en elders

Het zonnepanelenbedrijf en het dakdekkersbedrijf van Royaal Dakonderhoud werken nauw met elkaar samen, u kunt de combinatie van dakrenovatie en het laten aanbrengen van zonnepanelen met een gerust hart overlaten aan onze vakkundige installateurs en dakdekkers. En niet alleen in Brabant, dankzij onze gespreide vestigingen kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. Naast onze Brabantse hoofdvestiging in Den Bosch hebben wij nevenvestigingen in onder meer:

Noord-Holland:

  • Amsterdam
  • Hilversum

Zuid-Holland:

  • Leiden
  • Rotterdam
  • Den Haag

Noord-Brabant:

  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Breda

Verder is er een vestiging in Utrecht, die vanwege haar centrale ligging snel en moeiteloos alle delen van het land bereikt. Wilt u zonnepanelen laten plaatsen, al dan niet in combinatie met een dakrenovatie, aarzel dan niet langer en neem contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging voor advies, een afspraak bij u thuis of direct een vrijblijvende offerte.