Waarom kiezen voor Royaal Dakonderhoud?

Waarom kiezen voor Royaal Dakonderhoud?

Een goed dak op je woning is onmisbaar. Wanneer het dak niet in de juiste conditie verkeert, kunnen er namelijk vervelende problemen ontstaan, zoals lekkages en vocht in de muren. We raden dan ook iedereen aan om inspecties, reparaties en vervangingen van het dak uit te laten voeren door professionele dakdekkers. Zo zorg je ervoor dat jouw dak aan de benodigde kwaliteitseisen voldoet en nog vele jaren meegaat. Ben je woonachtig in de omgeving van Den Bosch? Dan staan de dakdekkers van Royaal Dakonderhoud graag voor je klaar. Ben je benieuwd waarom al zoveel klanten voor ons bedrijf kiezen? In dit artikel zetten we de belangrijkste redenen voor je op een rijtje.

Royaal Dakonderhoud, Dak Isoleren

Onze dakdekkers beschikken over de nodige vakkennis en ervaring

Je denkt misschien: het inspecteren of het leggen van nieuwe dakpannen kan ik wel zelf. Deze klussen zijn echter ingewikkelder dan je denkt. Zelfs de allerkleinste verschuivingen kunnen de dakbedekking en het onderliggende isolatiemateriaal al broos en kwetsbaar maken. Deze verschuivingen zijn met het ongetrainde oog bijna onzichtbaar en worden daardoor snel over het hoofd gezien. Onze dakdekkers beschikken over de nodige specialistische kennis en ervaring. Ze weten precies waar ze op moeten letten, waardoor ze kwetsbaarheden direct kunnen vaststellen en waar nodig repareren. Zo kunnen grotere problemen worden voorkomen.

We hebben een klantenbeoordeling van 9.5

Of je nu een kleine reparatie wilt laten uitvoeren of je complete dakbedekking wilt laten vervangen, onze dakdekkers staan altijd voor je klaar. Wij zijn al ruim 40 jaar dé dakspecialist in de gehele regio en hebben dan ook al een heleboel klanten in Den Bosch en omgeving mogen helpen. Klanten beoordelen onze diensten met een hoge 9.5. Onder andere onze professionaliteit, eerlijke adviezen en nette werkomgevingen worden geroemd in de beoordelingen. Een 9.5 is natuurlijk een prachtig cijfer, waar we enorm trots op zijn. We doen er dan ook alles aan om onze topservice te behouden.

Dak Isoleren, Royaal Dakonderhoud, Isolatie dak

Dakwerkzaamheden met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Het repareren of vervangen van een dak is voor veel mensen een enorme investering. Wij begrijpen maar al te goed dat je de prijs graag zo laag mogelijk wilt houden, maar niet wilt inleveren op de kwaliteit. Royaal Dakonderhoud denkt daarom graag met je mee en zoekt waar nodig naar oplossingen voor jouw budget. We onderhouden nauwe contacten met onze leveranciers, waardoor we materialen van de hoogste kwaliteit voor een goede prijs kunnen inkopen. Zo kunnen wij al onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen.

Persoonlijk contact met al onze klanten

Bij ons geen tussenpersonen of derde partijen, maar direct contact met ons vakkundige team. Persoonlijk contact staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Zo zijn we bijvoorbeeld op meerdere manieren bereikbaar. Je kunt ons niet alleen telefonisch of via de e-mail contacteren, maar je kunt ook een Whatsapp bericht sturen. Voor spoedklussen hanteren we zelfs een speciaal telefoonnummer, zodat we je supersnel te woord kunnen staan. Ook tijdens het uitvoeren van de dakwerkzaamheden staan onze dakdekkers voor je klaar met uitleg en (waar nodig) advies over de beste dakbedekking of onderhoud. Zo zorgen we er samen voor dat de samenwerking goed verloopt en ook elke nieuwe klant ons die welverdiende 9.5 geeft!

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48