Vogelwering aanbrengen

Vogelwering aanbrengen

Heeft u vogeloverlast?
Vogelwering helpt.

Vogels nestelen zich graag in uw schoorsteen of onder uw dakpannen. Dit kan naast overlast ook schade aan het dak veroorzaken. Heel vervelend. Het weren van vogels op het dak kan op verschillende manieren. Het aanbrengen van vogelwering is er daar een van.

Meer weten over het weren van vogels? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vogels onder dakpannen voorkomen

Tijdens het broedseizoen nestelen vogels zich o.a. onder de dakpannen. Dit kan met name bij het dakbeschot voor problemen zorgen. Zo kan er door de nesten schimmels of houtrot ontstaan. Heeft één vogel zich onder de dakpannen genesteld, dan is de kans groot dat er meerderen volgen. Vogelwering aanbrengen is dan een slimme oplossing.

Een andere manier om vogels onder de dakpannen te weren is het plaatsen van dakvoetprofielen. Deze plaatsen wij op vakkundige wijze onder het dakbeschot.

Vogelwering dakpannen en schoorsteen

Veel last van vogels? Bij Royaal Dakonderhoud plaatsen we niet alleen vogelwering op de dakpannen, maar pakken ook de schoorsteen aan. Een schoorsteen is namelijk een geliefde nestelplek. Soms treffen wij in één schoorsteen zelfs meerdere nesten aan. De nesten kunnen verstoppingen veroorzaken, welke op hun beurt voor een schoorsteenbrand kunnen zorgen.

Voor het aanbrengen van vogelwering controleren we eerst zorgvuldig de gehele schoorsteen, zodat eventuele oude nesten worden verwijderd. Hierna plaatsen we een kap op de schoorsteen die ervoor zorgt dat de vogels zich er niet opnieuw nestelen.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Vogelwering in de dakgoot

Een andere geliefde nestelplek is de dakgoot. Een nest in de dakgoot zorgt voor een verstopping, waardoor het water niet meer correct wordt afgevoerd. Door de verstopping kan er wateroverlast ontstaan. De oplossing is het laten aanbrengen van vogelwering. Het dak wordt op deze wijze beschermd en bovendien zorgt het ervoor dat er geen sprake meer is van geluidsoverlast.

Meer informatie

Vogeloverlast? Royaal Dakonderhoud biedt effectieve oplossingen.
Oplossingen waarvan u zelf niets ziet, maar die vogels verdrijven. Zo blijven zowel uw dak als dakisolatie in goede conditie.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs voor het opmaken van een (gratis) offerte.

Naast het laten plaatsen van vogelwering bent u bij ons aan het juiste adres voor het vernieuwen van het dak, dakinspectie, dakrenovatie, dakreparatie, schoorsteenreparatie en het laten repareren van de nokvorsten.

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.3

Goed en netjes uitgevoerd.

Royaal heeft de benodigde werkzaamheden heel netjes uitgevoerd. Ze communiceren helder, snel en netjes en komen de gemaakte afspraken na. De medewerkers zijn vriendelijk en beleefd en hebben vlot en netjes gewerkt. Er was sprake van lekkage en het was fijn dat de urgentie serieus werd genomen.
- Rotterdam - februari 13, 2023

vakkundig en goed, alleen afspraak maken wat traag

Ruud heeft vakkundig een offerte opgesteld. In eerste instantie was het iets lastig om tot een afspraak te komen en verliep te communicatie wat traag. Bij de afspraak heeft Ruud de schade (lekkage bij goot dakraam) snel en vakkundig gerepareerd. Helaas bleek later dat het op die manier nog niet helemaal was opgelost. Hiervoor kwam Ruud later nogmaals terug en heeft dit nog opgelost. Nu blijkt het droog te zijn.
- Rotterdam - december 27, 2022

Gewoon heel erg goed

Vanaf het eerste moment is er een fijne en duidelijke communicatie geweest. Er is ons heel helder verteld wat wel en niet mogelijk was en waarom en die eerlijkheid is heel erg fijn. Het 'echte' werk is vervolgens ook heel erg snel en goed gedaan.
- Hoek van Holland - november 4, 2022

Zeer tevreden.

Zeer tevreden over dit bedrijf, vriendelijk personeel. Ik had lekkage, dus er was spoed bij. Contact was goed, reageren op app. Snel een offerte in de mail en binnen een week tijd gemaakt om mijn dak te maken waardoor meer schade voorkomen werd. Top!
- Delft - november 2, 2022

Dit bedrijf doet wat het belooft!

Afspraken worden nagekomen op afgesproken tijd en telefonisch ook goed bereikbaar voor vragen. Werkzaamheden betreft vervangen lichtkoepel en dakreparatie.
- van der Schaaf - oktober 27, 2022

Duidelijk offerte en eerlijk advies

Bij aanvragen van offerte kon Ruud snel komen en de offerte was snel in huis en volgens afspraak, netjes gespecificeerd wat alles zou gaan kosten, zodat ik zelf kon bepalen wat ik wilde laten doen en was direct inzichtelijk wat het zou gaan kosten. Ik heb de schoorsteen opnieuw laten voegen, het dak laten isoleren, nieuw lood, en nieuwe dakpannen. De uitvoering was vlekkeloos. Net en vakkundig personeel. En toen de buurman zijn kant van de gedeelde schoorsteen ook wilde laten voegen kon dat ook meteen mee. Een slecht dakraam kon ook direct vervangen worden.
- Rotterdam - september 1, 2022

Harde werkers, echt vakmannen

Heel fijn contact met Ruud, ons contact bij Dak Royaal. We hadden gelukkig snel een afspraak voor een eerste bezoek en daarna volgde de offerte ook snel. We hadden wat haast aangezien we ook een offerte hadden lopen voor zonnepanelen. Gelukkig kon Ruud onze klus tussendoor plannen, hij was zeer behulpzaam en dacht met ons mee. De dakdekkers waren harde werkers en werkten heel netjes. Ze veegden zelfs hun voeten voordat ze ons huis binnenkwamen. Goed gehumeurd en zeer vriendelijk. We hebben al heel wat werkmannen over de vloer gehad maar deze mannen waren een verademing. Ons dak ziet er weer keurig netjes uit, de kiem de 30 jaar verwachten we geen problemen. Heel tevreden met dit bedrijf!
- Hartman - juni 23, 2022

Solide bedrijf, aardige hulpvaardige werknemers.

Zoals hierboven beschreven.
- cap. a.d. IJssel - mei 11, 2022

Waardevolle partner voor uw dak.

Samen met 19 buren hebben we onze dakpannen laten vervangen. Om te kunnen vergelijken hebben we een drietal dakdekkers uitgenodigd. Royaal dak gaf ons gelijk een goed gevoel en een de prijs was ook goed. Afspraak is afspraak.
- Capelle aan den IJssel - mei 9, 2022

Levert vakwerk!!

Prima werknemers welke niet in problemen denken maar in oplossingen!!! Zeer geschikt voor projecten (woonhuizen) welke op dit moment op ons erf plaatsvinden.
- Capelle aan den IJssel - maart 8, 2022

Goed

Een gezellige sfeer onder het personeel
- Capelle aan den ijssel om - februari 13, 2022

Zeer professioneel bedrijf die met je mee denkt.

Zeer prettige samenwerking, goede vaklui en fijne communicatie. Leveren goed werk.
- Den Haag - november 12, 2021

Goede communicatie en pragmatische werkwijze

Royaal heeft ons platte dak en dat van een aantal buren vervangen. Communicatie met Ruud verliep goed, hij denkt mee en heeft een pragmatische aanpak. Het werk is naar grote tevredenheid en tegen een nette prijs uitgevoerd. Ons dak ziet er weer netjes uit en ik ga ervan uit dat we weer jaren tegenaan kunnen!
- Lansingerland - oktober 8, 2021

No nonsense bedrijf, harde werkers en eerlijke prijs

Royaal heeft ons dak van buiten geïsoleerd, de pannen vervangen en de dakgoten gecoat. De mannen werken hard door en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
- Utrecht - september 3, 2021

Geweldig

Er is veel moeite gedaan om de juiste dakpan te vinden die goed aansluit op mijn Buren. Na het verstrekken van de opdracht zijn de werkzaamheden snel uitgevoerd door vakkundig en vriendelijk personeel. Wij zijn zeer tevreden!!
- Landsmeer - augustus 20, 2021
85 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

error: Content is beschermd !!