Vogelwering aanbrengen

Vogelwering aanbrengen

Heeft u vogeloverlast?
Vogelwering helpt.

Vogels nestelen zich graag in uw schoorsteen of onder uw dakpannen. Dit kan naast overlast ook schade aan het dak veroorzaken. Heel vervelend. Het weren van vogels op het dak kan op verschillende manieren. Het aanbrengen van vogelwering is er daar een van.

Meer weten over het weren van vogels? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vogels onder dakpannen voorkomen

Tijdens het broedseizoen nestelen vogels zich o.a. onder de dakpannen. Dit kan met name bij het dakbeschot voor problemen zorgen. Zo kan er door de nesten schimmels of houtrot ontstaan. Heeft één vogel zich onder de dakpannen genesteld, dan is de kans groot dat er meerderen volgen. Vogelwering aanbrengen is dan een slimme oplossing.

Een andere manier om vogels onder de dakpannen te weren is het plaatsen van dakvoetprofielen. Deze plaatsen wij op vakkundige wijze onder het dakbeschot.

Vogelwering dakpannen en schoorsteen

Veel last van vogels? Bij Royaal Dakonderhoud plaatsen we niet alleen vogelwering op de dakpannen, maar pakken ook de schoorsteen aan. Een schoorsteen is namelijk een geliefde nestelplek. Soms treffen wij in één schoorsteen zelfs meerdere nesten aan. De nesten kunnen verstoppingen veroorzaken, welke op hun beurt voor een schoorsteenbrand kunnen zorgen.

Voor het aanbrengen van vogelwering controleren we eerst zorgvuldig de gehele schoorsteen, zodat eventuele oude nesten worden verwijderd. Hierna plaatsen we een kap op de schoorsteen die ervoor zorgt dat de vogels zich er niet opnieuw nestelen.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Vogelwering in de dakgoot

Een andere geliefde nestelplek is de dakgoot. Een nest in de dakgoot zorgt voor een verstopping, waardoor het water niet meer correct wordt afgevoerd. Door de verstopping kan er wateroverlast ontstaan. De oplossing is het laten aanbrengen van vogelwering. Het dak wordt op deze wijze beschermd en bovendien zorgt het ervoor dat er geen sprake meer is van geluidsoverlast.

Meer informatie

Vogeloverlast? Royaal Dakonderhoud biedt effectieve oplossingen.
Oplossingen waarvan u zelf niets ziet, maar die vogels verdrijven. Zo blijven zowel uw dak als dakisolatie in goede conditie.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs voor het opmaken van een (gratis) offerte.

Naast het laten plaatsen van vogelwering bent u bij ons aan het juiste adres voor het vernieuwen van het dak, dakinspectie, dakrenovatie, dakreparatie, schoorsteenreparatie en het laten repareren van de nokvorsten.

Bekend Van RTL4