Wilt u de vogels weren van uw dak? Vraag advies aan de specialisten van Royaal Dakonderhoud

Vogels zijn leuke beestjes en zijn graag geziene gasten in de tuin en om het huis. Maar u wilt toch liever niet dat ze nestelen op uw dak, onder de pannen, in de dakgoot of in de schoorsteen. Daar kunnen ze namelijk zeer veel schade aanrichten; een door vogelnesten verstopte schoorsteen kan een schoorsteenbrand veroorzaken en onder de pannen kan het dakbeschot aangetast worden waardoor ernstige lekkage kan ontstaan. Merkt u dat vogels uw dak uitkiezen om te nestelen in plaats van uw tuin? Schakel dan de specialisten van Royaal Dakonderhoud in, zij komen het probleem graag voor u oplossen. Ook als u al schade hebt, bijvoorbeeld een verstopte schoorsteen door één of meerdere vogelnesten, of een lekkage door een aangetast dakbeschot, kunt u op ons rekenen. Dankzij onze 24 uurs service kunnen wij binnen een dag bij u zijn. Wij nemen de schade op en bespreken met u wat er gebeuren moet om uw dak te herstellen en welke maatregelen getroffen kunnen worden om de vogels blijvend van uw dak te weren.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Vogeloverlast bestrijden met slechts enkele ingrepen aan uw dakconstructie

Hebben vogels uw dak of schoorsteen uitgekozen als broedplaats, dan kan de aangerichte schade u aardig op kosten jagen. Ze pikken het isolatiemateriaal weg, wat schimmelvorming veroorzaakt en rotting aan het dakbeschot. En vogels hebben de neiging terug te keren naar hun geboorteplaats om daar opnieuw te nestelen, waardoor meerdere nesten zich in uw rookkanaal ophopen en uw dakbeschot op meerdere plekken aangetast wordt, waardoor op den duur het hele dak vervangen moet worden. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen, vooral omdat vogelwerende maatregelen simpel kunnen zijn er dus geen hoog prijskaartje aan hoeft te hangen. Zo kan het plaatsen van een kap op uw schoorsteen al voldoende zijn om de vogels voorgoed uit uw schoorsteen te houden. En het aanbrengen van vogelwerende dakvoetprofielen aan de onderkant van uw dakbeschot weert niet alleen de vogels van uw dak, maar beschermt bovendien tegen weersinvloeden.

Vogels weren van dak

Wij staan overal paraat om de vogeloverlast op het dak van uw woning of bedrijfspand te bestrijden

Wij werken door heel Nederland. Onze dakdekkers komen dus ook bij u in de buurt om de vogels van uw dak te weren. Onze hoofdvestiging bevindt zich in het Brabantse Den Bosch, daarnaast vindt u ons in Utrecht en kunt u terecht bij diverse nevenvestigingen in onder meer:

Noord-Holland:

  • Amsterdam
  • Hilversum

Zuid-Holland:

  • Leiden
  • Rotterdam
  • Den Haag

Noord-Brabant:

  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Breda

Houdt u ook de vogels liever in uw tuin en wilt u ze weren van uw dak, aarzel dan niet contact op te nemen met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen en maken u dan een passende offerte voor de benodigde werkzaamheden.