Schoorsteenrenovatie

Schoorsteenrenovatie

Het onderhouden van uw schoorsteen is noodzakelijk wanneer u onaangename situaties – zoals een schoorsteenbrand – wilt voorkomen. Eens in de zoveel jaren dient u daarom een schoorsteenrenovatie uit te laten voeren.

De verschillende weersomstandigheden in Nederland zorgen ervoor dat de kwaliteit van de schoorsteen gedurende de jaren afneemt. Schakel daarom eens in de vijf jaar een dakspecialist in om de conditie van de schoorsteen te beoordelen. Tijdens een dakinspectie controleren wij of een dakrenovatie reeds aan de orde is. Door op tijd te renoveren kunt u grotere reparaties aan het dak, zoals volledige vervanging, voorkomen. 

Kop van de schoorsteen laten renoveren

Tijdens een schoorsteenrenovatie wordt vooral de kop van de schoorsteen aangepakt. Want deze trotseert iedere dag weer en wind waardoor het eenvoudig beschadigd kan raken. Bij een schoorsteenrenovatie kijken we de schoorsteen op diverse punten na en vervangen de onderdelen die nodig zijn. Soms is het nodig de kop volledig te vervangen. We bouwen deze in dat geval helemaal opnieuw op.

Schoorsteenrenovatie, Royaal Dakonderhoud, schoorsteen renoveren

Schoorsteen renoveren bij het rookkanaal

De kop van de schoorsteen is niet altijd de oorzaak van lekkages. Soms bevindt het zwakke punt zich in het rookkanaal. Slecht onderhoud kan daarvan de aanleiding zijn. Het is daarom belangrijk om het rookkanaal periodiek te laten reinigen door een schoorsteenveger. Dit geldt ook wanneer het een rvs-rookkanaal betreft.

Bij een schoorsteenrenovatie pakken we zowel de buitenkant van de schoorsteen als de binnenkant van het rookkanaal aan. Blijkt het rookkanaal in zeer slechte staat te verkeren, dan kunnen we deze vervangen voor een rvs-rookkanaal. Rvs is een duurzaam materiaal, welke eenvoudig in het kanaal wordt geplaatst. Het uitvoeren van uitgebreid hak- en breekwerk is niet aan de orde.

Inspectie voor een schoorsteenrenovatie

Voordat we aan de slag gaan met een professionele schoorsteenrenovatie inspecteren we eerst de huidige staat van de schoorsteen en het kanaal. We maken hierbij gebruik van verschillende hulpmiddelen om de staat te beoordelen. De inspectie is geheel vrijblijvend en zonder voorrijkosten.

Op basis van onze bevindingen maken we een rapport met passend advies op. U ontvangt hierbij direct een prijsspecificatie. Kiest u ervoor om gebruik te maken van onze expertise, dan plannen we samen met u een afspraak in..

Meer informatie

Wilt u de schoorsteen laten renoveren? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende inspectie en (gratis) offerte.

Ons inschakelen voor andere dakwerkzaamheden? Dat kan. Wij voeren tevens dakrenovaties, dakreparaties, schoonsteenreparaties, dakreiniging en nokvorstreparaties uit.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.3

Goede communicatie en pragmatische werkwijze

Royaal heeft ons platte dak en dat van een aantal buren vervangen. Communicatie met Ruud verliep goed, hij denkt mee en heeft een pragmatische aanpak. Het werk is naar grote tevredenheid en tegen een nette prijs uitgevoerd. Ons dak ziet er weer netjes uit en ik ga ervan uit dat we weer jaren tegenaan kunnen!
- Lansingerland - oktober 8, 2021

No nonsense bedrijf, harde werkers en eerlijke prijs

Royaal heeft ons dak van buiten geïsoleerd, de pannen vervangen en de dakgoten gecoat. De mannen werken hard door en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
- Utrecht - september 3, 2021

Geweldig

Er is veel moeite gedaan om de juiste dakpan te vinden die goed aansluit op mijn Buren. Na het verstrekken van de opdracht zijn de werkzaamheden snel uitgevoerd door vakkundig en vriendelijk personeel. Wij zijn zeer tevreden!!
- Landsmeer - augustus 20, 2021

deze mannen hebben goed werk afgeleverd

via internet kwam ik bij Royaal Dak Onderhoud uit, goeie offerte gekregen met duidelijke omschrijving en laten uitvoeren, helaas een klein minpuntje tijdens de werkzaam heden is mijn regenpijp beschadigd maar een puspuntje de volgende dag hebben ze het weer netjes gemaakt. ik raad deze bedrijf zeker aan
- Papendrecht - augustus 8, 2021

Professioneel, vakkundig en geduldig

Afgelopen week een complete restauratie van het dak laten uitvoeren. Dakisolatie, panlatten, dakpannen en daklood vervangen en de schoorsteen is gerestaureerd. Het dak is door de isolatie iets omhoog gegaan maar sluit toch nog goed aan op de dakpannen van de buren. Ik wilde eerst alleen nieuwe dakpannen, en toen toch maar de schoorsteen erbij. En tja als alle dakpannen er toch af zijn, kan je net zo goed isolatie nemen. Voordat we tot een overeenstemming kwamen heb ik de offerte eerst een paar keer laten aanpassen en wijzigen. Ik heb altijd eerlijk en professionele advies gekregen. Ze zijn erg geduldig met mij geweest en heb geen enkele keer irritatie bespeurt. Prijstechnisch waren ze ook goedkoper dan andere bedrijven waar ik een offerte bij heb opgevraagd. Gezellige medewerkers die bezig zijn geweest aan mijn dak. Ondanks het harde werken en de tijdsdruk maakten ze toch de tijd om je “vragen” zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden. De klantvriendelijkheid van Royaal dakonderhoud was echt top. Hebben zelfs de tijd genomen om 4 kapotte dakpannen van mijn buurman te vervangen. Daarnaast nog een paar kleine dingen verholpen aan mijn dak die niet geoffreerd zijn geweest. Het eindresultaat van mijn dak mag er ook echt zijn. Zou iedereen dit bedrijf ook aanraden. Toppers zijn het !!!
- Capelle a/d IJssel - augustus 6, 2021

Super goed

De mannen hebben op een prettige wijze in een aantal dagen het dak kwalitatief als nieuw gemaakt! Huisje kan er weer 30 jaar in weer en wind tegen aan , dank!!
- Zaltbommel - augustus 4, 2021

Duidelijke afspraken en goed resultaat

Het heeft na het nieuwe dak en de nieuwe dakgoot nog niet keihard geregeld, maar ik ga ervan uit dat alles waterdicht is! Vanaf de offerte tot aan de werkzaamheden duidelijke communicatie. Fijn!
- Rotterdam - juli 8, 2021

Great

Friendly, professional, fast, nob-nonsense service at a fair price. I would recommend Ruud and his team to anyone.
- Utrecht - mei 26, 2021

Fijne mannen en mooi dak

De heren hebben de klus in een dag geklaard. Dak ziet er weer perfect uit en de mannen waren zeer vriendelijk in de omgang 🙂
- Zoetermeer - mei 15, 2021

Fijne samenwerking

Royaal dakonderhoud is al jaren een vertrouwd partner van dakonderhoud Nederland. voor het realiseren van onze grotere pannendak projecten, gaat onze keus vaak uit naar Royaal dakonderhoud. Wilt u uw pannendak laten vernieuwen, dan bent u bij royaal aan het juiste adres. Pluspunten: - komen afspraken na. - scherpe prijzen. - goede communicatie.
- Utrecht - mei 6, 2021

Zeer tevreden.

Deskundige medewerkers die meedenken met de klant. Zeer vriendelijk en zorgzaam gewerkt. Er wordt goed contact gehouden over planning en voortgang van de werkzaamheden.
- Rosmalen - mei 4, 2021

Deskundige service, netjes uitgevoerd en prachtig resultaat

Ik ben super tevreden met het resultaat van de uitgevoerde werkzaamheden.
- Rotterdam - april 22, 2021

Vakmensen met passie voor het werk.

Ons jaren 60 huis grondig onderhanden laten nemen door Royaal Dak onderhoud. In het offerte traject goede en snelle communicatie wat ook in de realisatie goed bleef gaan. Enthousiaste, positief ingestelde mannen met oog voor detail en passie voor het werk (het moet ook netjes zijn). Wij zijn erg blij met het mooie resultaat (nieuwe dakpannen, mooie zinken goten en dakbedekking) en zijn uiteraard ook erg benieuwd naar het verschil i comfort (isolatie zowel onder de dakpannen als op ons platte dak). Hiernaast geeft de 10 jaar garantie op de werkzaamheden en 30 jaar op de dakpannen ook wel een prettig gevoel.
- Ridderkerk - april 19, 2021

Goed in communicatie en eindresultaat is zeer goed!

De communicatie met Ruud verliep zeer voorspoedig. We kregen snel antwoord , helder en duidelijk in wat er nodig was en de afspraken werden nagekomen. Gedurende de werkzaamheden werd er flink doorgewerkt en het eindresultaat ziet er zeer netjes uit. Tijdens de klus liepen we een aantal keer tegen wat probleempjes aan, maar deze zijn keurig opgelost door hen. Al met al zeer tevreden!
- Den Haag - maart 30, 2021

ROYAAL met hoofdletters!! Ben je waardig als je dat ook kunt waarmaken!!!en dat doet dit bedrijf!!

Een klus aannemen is één!! Een klus afmaken is twéé!! Dit bedrijf is werkelijk top!! Een strakke prijs, een snelle opvolging, en een fris team. Team Ruud, is zeer ervaren, met name met de speciale dakconstructie met een dak 30° en een kilgoot. Bij enkele tegenslagen, ontwaart zich een zeer oplossingsricht team cq bedrijf. Als opdrachtgever, zou ik opnieuw kiezen voor Royaal.
- Papendrecht - maart 22, 2021
73 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

error: Content is beschermd !!