Schoorsteen voegen

Schoorsteen voegen

Is het huidige voegwerk van uw schoorsteen verouderd?
Heeft u last van lekkages?
Laat de schoorsteen opnieuw voegen en voorkom (nieuwe) lekkages.

Vanwege ouderdom slijt het voegwerk met als gevolg dat er lekkages in het rookkanaal kunnen ontstaan. Merkt u dat de kwaliteit van het voegwerk achteruitgaat, dan is het slim om een vakman in te schakelen. Bij Royaal Dakonderhoud vervangen we het voegwerk op professionele wijze, zodat uw schoorsteen langer meegaat.

Is er sprake van een lekkage? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. We sturen dan binnen 24 uur een van onze specialisten bij u langs. Zo voorkomt u verdere waterschade.

Schoorsteen laten voegen door een professional

Het voegen van een schoorsteen dient nauwkeurig en op een veilige manier te gebeuren. Ga daarom zonder ervaring zelf het dak niet op. De kans dat u de schoorsteen niet correct voegt waardoor er later een lekkage ontstaat, is aanwezig en wanneer u op grote hoogte werkt, kan een kleine misstap enorme gevolgen hebben.

Royaal Dakonderhoud heeft de juiste vakmensen en specialistische apparatuur in huis om uw schoorsteen te renoveren. Wij zorgen ervoor dat deze in originele staat wordt teruggebracht en er weer als nieuw uitziet.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Impregneren van de schoorsteen

Na het voegen van de schoorsteen is het mogelijk om de bakstenen een extra beschermingslaag te geven. Dit wordt impregneren genoemd. Het middel dat we hiervoor gebruiken is waterafstotend zodat uw schoorsteen optimaal wordt beschermd tegen wisselende weeromstandigheden. De schoorsteen gaat hierdoor langer mee en de levensduur van het voegwerk wordt verlengd. Naast bescherming tegen vocht wordt het voegsel ook beschermd tegen vervuiling. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij een schoorsteenrenovatie.

Dakinspectie

Royaal Dakonderhoud is gespecialiseerd in alle onderhoudswerkzaamheden op het dak. Naast het voegen van schoorstenen kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van het dak, dakrenovaties, dakreparaties, dakreiniging en plaatsen van vogelwering. Wanneer we de schoorsteen voegen, kunnen we – indien u dat wenst – direct een dakinspectie uitvoeren. Tijdens een inspectie controleren we of het dak in goede staat verkeerd of dat er eventuele zwakke punten aanwezig zijn. Op deze manier heeft u minder kans op een lekkage.

Meer informatie schoorsteen voegen

Wilt u opnieuw uw schoorsteen voegen of meer informatie over onze diensten?
Maak vandaag nog een afspraak bij Royaal Dakonderhoud en we komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor het opmaken van een (gratis) offerte.

Bekend Van RTL4