Voorkom lekkage door tijdige schoorsteen renovatie, vraag de specialisten van Royaal Dakonderhoud

De schoorsteen op uw dak heeft veel te verduren van weersinvloeden. Beschadigingen aan de schoorsteen kunnen lekkage veroorzaken, ook als het dak nog volledig intact is. Het tijdig renoveren van uw schoorsteen kan u veel problemen en kosten door waterschade besparen. Laat daarom uw schoorsteen regelmatig controleren op beschadigingen aan de voegen of het loodwerk, om deze op tijd te kunnen herstellen. De vakkundige dakdekkers van Royaal Dakonderhoud helpen u hier graag bij. Zij zullen uw schoorsteen grondig inspecteren en u verslag uitbrengen van de toestand waarin deze zich bevindt, en geven advies over wat er gedaan moet worden om uw schoorsteen weer helemaal in topconditie te brengen. Bent u er op tijd bij, dan kan meestal volstaan worden met het uitslijpen en opnieuw voegen van de schoorsteen. Een behandeling met een waterafstotend impregneermiddel maakt deze schoorsteenrenovatie compleet, waardoor hij weer jarenlang mee kan.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Heeft u al lekkage aan uw schoorsteen, bel dan onze 24 uurs service

Een lekkage van de schoorsteen merkt u vooral door het ontstaan van vochtplekken op het plafond en rondom een schouw. Is dit in uw woning of bedrijfspand het geval, bel dan onze 24 uurs dienst. Binnen een dag sturen wij een specialist bij u langs die de schade zal opnemen, en indien nodig de ergste lekkage met spoed zal oplossen. Is het noodzakelijk om daarna nog een volledige schoorsteenrenovatie uit te voeren, dan stellen wij u hiervan op de hoogte en geven u hiervoor meteen een offerte. Afhankelijk van de conditie van de schoorsteen, zijn de meest voorkomende oplossingen voor een schoorsteenlekkage het vervangen van de schoorsteenkap, het repareren van het plateau, uitslijpen en opnieuw voegen van het metselwerk of het vernieuwen van loodslabben. Ter bescherming zal na het renoveren van de schoorsteen deze altijd behandeld worden met een waterdicht impregneermiddel.

Schoorsteen renovatie

Snelle service tegen een scherpe prijs voor uw schoorsteenrenovatie, overal in Nederland

Waar u zich ook bevindt in Nederland, de dakdekkers van Royaal Dakonderhoud zijn altijd dichtbij. Om u overal snel en accuraat van dienst te kunnen zijn, hebben wij naast onze Brabantse hoofdvestiging in Den Bosch nog diverse nevenvestigingen in onder meer:

Noord-Holland:

  • Amsterdam
  • Hilversum

Zuid-Holland:

  • Leiden
  • Rotterdam
  • Den Haag

Noord-Brabant:

  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Breda

Vanuit onze centraal in het land gelegen vestiging in Utrecht kunnen wij overal tegen sterk concurrerende prijzen onze diensten aanbieden. Is uw schoorsteen aan renovatie toe, of heeft u een lekkage aan uw schoorsteen, aarzel dan niet contact op te nemen met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij komen de benodigde werkzaamheden ter plaatse opnemen en maken u dan graag vrijblijvend een passende offerte.

Schoorsteen renovatie - voegen verwijderen