Uw plat dak vernieuwen en tegelijk isoleren? Royaal Dakonderhoud helpt u!

Op een daklekkage zit uiteraard niemand te wachten. Het is dus zaak om uw platdak in goede staat te houden en, indien noodzakelijk, tijdig te vernieuwen. Wilt u de dakbedekking van een plat dak vervangen, dan kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Als eerste is er de traditionele bitumen dakbedekking dat in banen op het platdak wordt aangebracht met behulp van lijmen, vlamlassen of mechanische bevestiging. Het grootste nadeel van bitumen is dat het slecht beloopbaar is. Dit nadeel heeft u bij een EPDM dakbedekking niet. EPDM is een synthetisch rubber met een hoge elasticiteit. Het is bestand tegen alle weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en het kan in veel gevallen over de bestaande dakbedekking gelegd worden. Wilt u een groendak, dan is een onderlaag van EPDM hier uitermate geschikt voor. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die u heeft om uw plat dak te vernieuwen of te vervangen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij adviseren u graag, ook als het gaat om het volledig renoveren en isoleren van uw platdak.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Uw specialist in plat dak renoveren en isoleren, voor bedrijven en particulieren

Moet uw platdak vervangen worden, dan is het verstandig om uw dak meteen te laten isoleren. U verhoogt daarmee de waarde van uw onroerend goed, temeer het dan weer volledig voldoet aan de eisen van deze tijd, waarin steeds meer de nadruk gelegd wordt op het energieneutraal maken van woningen en bedrijfspanden. Een plat dak isoleren kan op verschillende manieren, namelijk de koud, warm of omgekeerd plat dak methode. Het verschil zit in waar het isolatiemateriaal geplaatst wordt; dit is respectievelijk onder het dakbeschot, tussen dakbeschot en dakbedekking en boven op de dakbedekking. De koud plat dak methode wordt alleen toegepast als het om technische redenen niet anders kan. De warm plat dak methode is de meest gangbare methode voor standaard platte daken. Wordt uw platdak frequent belopen of gebruikt u het als dakterras, dan is de omgekeerd plat dak methode het meest geschikt om uw platte dak te isoleren. Onze experts zullen de voor u meest geschikte methode bepalen en uitvoeren. Op deze manier voorkomt u dat u door vochtproblemen uw gehele dakconstructie moet renoveren.

Bitumen dak vervangen

Overal in Nederland komen wij uw platdak vernieuwen, vervangen of renoveren

Royaal Dakonderhoud is een landelijk opererende organisatie, die onderhoudswerkzaamheden uitvoert aan vastgoed voor zowel bedrijven als voor particulieren. Het vernieuwen of renoveren van uw platdak is een van onze specialiteiten. In ondermeer onderstaande steden hebben we reeds diverse mooie projecten weten te realiseren:

  • Den Bosch
  • Tilburg
  • Eindhoven
  • Breda
  • Utrecht
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Amsterdam

Moet uw plat dak vervangen worden, of wilt u het laten isoleren, aarzel dan niet contact op te nemen met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij komen de benodigde werkzaamheden ter plaatse opnemen en maken voor u dan graag een passende offerte.