Voor de meest gunstige offerte voor dakpannen leggen bent u bij Royaal Dakonderhoud aan het juiste adres

Dakpannen leggen is geen alledaags klusje en is dus werk voor een echte specialist. Zijn de dakpannen op uw dak niet goed gelegd, dan zult u al snel lekkage aan uw pannendak krijgen met alle gevolgen van dien. Een kleine lekkage kan al ongemerkt uw dakbeschot aantasten, waardoor uiteindelijk een grotere lekkage ontstaat die veel schade door wateroverlast in uw woning of bedrijfspand kan veroorzaken. Repareren is dan vaak niet meer mogelijk en u zult vervolgens uw hele dak moeten vernieuwen. Het beste kunt u daarom het aanbrengen van uw pannendak uitbesteden aan een vakman. Royaal Dakonderhoud is specialist in het leggen van pannendaken. Wij adviseren u over wat de meest geschikte pannen zijn voor uw dak en geven u graag vrijblijvend een gespecificeerde offerte, waarin wij altijd een sterk concurrerende prijs zullen aanbieden.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Voor lekkage aan uw pannendak belt u onze calamiteitendienst of 24 uurs service

Heeft u een ernstige lekkage aan uw pannendak, dan kunt u terecht bij onze calamiteitendienst die 24/7 bereikbaar is. Wij sturen dan een ervaren dakdekker bij u langs, die met spoed het lek kan repareren, zodat verdere schade kan worden voorkomen. Daarna kunnen we voor u het hele dak inspecteren op verdere onvolkomenheden en brengen een rapport uit welke delen eventueel ook vervangen moeten worden. Voor een minder ernstige daklekkage, of zelfs slechts een vermoeden daarvan, belt u onze 24 uurs dienst. Binnen een dag komt er dan een specialist bij u kijken wat de problemen zijn en op welke manier deze het beste opgelost kunnen worden. Uiteraard krijgt u ook hiervan een uitgebreide rapportage, inclusief een gespecificeerde offerte, waarin alle werkzaamheden zijn opgenomen die nodig zijn om uw pannendak volledig te herstellen.

In beide gevallen kunt u rekenen op een snelle service en uitgebreid en eerlijk advies. Het kan zijn dat u kunt volstaan door alleen nieuwe dakpannen te laten leggen, maar soms is het nodig om ook het dakbeschot of delen daarvan te vernieuwen. Ook hiervoor hebben wij de nodige expertise in huis en kunnen wij de volledige renovatie van uw pannendak verzorgen, inclusief alle timmerwerk en lood- en zinkwerk. Indien gewenst kunnen wij dan meteen ook uw dak isoleren. Uw pannendak voldoet dan weer helemaal aan de eisen van deze tijd en u verbetert het leefklimaat in uw woning of bedrijfspand. Tevens kunt u behoorlijk besparen op uw energiekosten.

Pannendaken leggen, voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij werken voor bedrijven en particulieren en zijn in geheel Nederland actief. Met onze Brabantse hoofdvestiging in Den Bosch en centraal gelegen nevenvestiging in Utrecht kunnen wij snel overal in het land ter plaatse zijn. Daarnaast kunt u ook terecht bij een van onze andere vestigingen, gelegen in onder meer:

Noord-Holland:

  • Amsterdam
  • Hilversum

Zuid-Holland:

  • Leiden
  • Rotterdam
  • Den Haag

Noord-Brabant:

  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Breda
Dakpannen leggen

Dankzij deze landelijke spreiding kunnen wij overal tegen sterk concurrerende prijzen onze diensten aanbieden. Is uw pannendak aan vervanging toe, of heeft u een lekkage aan uw pannendak, aarzel dan niet contact op te nemen met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij komen de benodigde werkzaamheden ter plaatse opnemen en stellen dan graag een passende offerte voor u op.