Nokvorst reparatie

Nokvorst laten reparEren

Heeft u last van een lekkage in de nok?
Een nokvorst reparatie is dan noodzakelijk. Wacht er niet te lang mee.

Nokvorsten zijn een belangrijk onderdeel van uw dak. Bij een schuin dak houden ze beide delen aan elkaar vast. Ze zijn de top van uw dak en moeten daardoor weer en wind doorstaan. Door natuurlijke invloeden kan de kwaliteit van de nokvorsten afnemen waardoor er lekkages ontstaan.

Met een nokvorst reparatie zorgt u ervoor dat het dak er weer jaren tegenaan kan. Tijdens een dergelijke reparatie vervangen we indien nodig de oude nokvorsten en/of het cement dat de nok bij elkaar houdt.

Lekkage in de nokvorst oplossen?
Royaal Dakonderhoud repareert binnen 24 uur de nokvorsten.

Maak direct een (spoed)afspraak 

Losse dakpannen bij los cement

Het regenachtige klimaat in Nederland maakt dat het cement van uw nokvorsten op den duur loslaat. Poreus cement zorgt ervoor dat de dakpannen los gaan liggen en verschuiven. Hierdoor kunnen lekkages ontstaan. Met een nokvorst reparatie lossen we dit probleem eenvoudig voor u op. De oude nokvorsten en resten cement worden door ons van het dak verwijderd en een nieuwe laag cement wordt aangebracht. Ook worden de oude nokvorsten die in slechte staat verkeren vervangen voor nieuwe. Zo zijn de nokvorsten weer helemaal lekkage-vrij!

Naast cement kunt u er ook voor kiezen om de nokvorsten te laten voegen met dakpasta. Dit materiaal zorgt voor een betere hechting tussen het voegwerk en de nokvorsten. Steeds meer woningeigenaren kiezen daarom voor deze oplossing.

Meer informatie nokvorst laten repareren

Daklekkages ontstaan om diverse redenen; beschadigde nokvorsten zijn er daar een van. Kampt u met een lekkage op het dak? Wacht dan niet te lang en voorkom enorme waterschade.

Wilt u meer weten over het laten repareren van de nokvorsten?
Of direct een (spoed)afspraak inplannen?

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op.
We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Naast het laten repareren van de nokvorsten kunt u bij ons o.a. ook terecht voor het laten voegen van de schoorsteen, schoorsteenreparatie, dakreparatie, dakrenovatie, schoonsteenrenovatie en dakreiniging.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Bekend Van RTL4