Voor het beste resultaat laat u het lood op uw dak vervangen door een specialist

Loodwerk op het dak is onontbeerlijk om uw woning of bedrijfspand waterdicht te maken en houden. Lood wordt gebruikt op alle plekken op het dak waar naden ontstaan, zoals de aanhechting van een schoorsteen, een dakkapel of een aanbouw met een plat dak. Lood aanbrengen of vervangen is echt vakwerk en dit kunt u dus het beste uitbesteden aan een specialist. De vakkundige dakdekkers van Royaal Dakonderhoud klaren deze klus graag voor u, met een snelle service en voor een gunstige prijs. Wij zijn namelijk altijd bij u in de buurt en rekenen nooit voorrijkosten. In geval van lekkage kunnen wij zelfs binnen 24 uur bij u op de stoep staan. Als u onze 24 uurs dienst belt, komen wij binnen een dag bij u langs om het lek op te sporen. Ligt het probleem bij het lood rond de schoorsteen dat vervangen moet worden, dan kunnen wij dit meestal meteen voor u oplossen.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Het loodwerk van een schoorsteen is in het bijzonder onderhevig aan slijtage

Het lood op uw dak is aan slijtage onderhevig. Onder invloed van weersomstandigheden kan het splijten of breken en zal altijd in zijn geheel dunner worden, waardoor de afdichting niet meer gewaarborgd is. Vooral het loodwerk rond een schoorsteen heeft veel te verduren, omdat het hoog op het dak de meeste "klappen "vangt. Soms is het nog mogelijk de loodslabs te repareren, maar in de meeste gevallen is volledig vernieuwen de beste oplossing. Voor een vakman is het lood vervangen rond de schoorsteen een simpele klus, die niet al te veel kosten met zich meebrengt. Laat dus het lood van uw schoorsteen regelmatig controleren en tijdig vervangen, om lekkages en alle ongemakken die dat met zich meebrengt te voorkomen

Daklood vervangen

Maar ook op alle andere plekken waar zich loodwerk op uw dak bevindt, is regelmatige inspectie aan te raden. De randen van uw dakkapel, aansluitingen op een aanbouw of regenafvoer zijn maar enkele voorbeelden hiervan. Royaal Dakonderhoud is een totaalaanbieder van onderhoud aan vastgoed. Wij maken graag een allesomvattende en vrijblijvende offerte voor een regelmatige inspectie van uw dak, inclusief al het loodwerk op of aan uw dak.

Wij inspecteren en vervangen lood op daken voor zowel particulieren als voor bedrijven

Bovendien hebben wij een landelijke dekking en kunnen overal en altijd snel en accuraat van dienst zijn. Onze Brabantse hoofdvestiging bevindt zich in Den Bosch, en naast onze centraal gelegen nevenvestiging in Utrecht hebben wij nog diverse nevenvestigingen in onder meer:

Noord-Holland:

  • Amsterdam
  • Hilversum

Zuid-Holland:

  • Leiden
  • Rotterdam
  • Den Haag

Noord-Brabant:

  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Breda

Dankzij deze spreiding kunnen wij overal tegen sterk concurrerende prijzen onze diensten aanbieden. Wilt u het lood op uw dak laten vervangen, aarzel dan niet contact op te nemen met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij komen de benodigde werkzaamheden ter plaatse opnemen en maken u dan graag een passende offerte.