Laat uw hellend dak renoveren door een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf

Een dakrenovatie, daar zit eigenlijk niemand op te wachten. Zolang er geen lekkages ontstaan, denken de meesten er wijs aan te doen om maar bij het dak weg te blijven. Maar als het dan toch nat wordt binnen, dan is het al te laat en lopen de kosten vaak al snel hoog op. Naast de waterschade die binnenshuis optreedt blijkt dan ook vaak dat de constructie van uw hellend dak is aangetast en zult u dit geheel moeten vernieuwen. Achteraf niet zo wijs dus. Verstandiger is het om regelmatig een inspectie te laten uitvoeren door een echte expert. De ervaren dakdekkers van Royaal Dakonderhoud kunnen uw hellend dak controleren op losliggende of beschadigde dakpannen, de staat van het dakbeschot en de boeiboorden, het lood- en zinkwerk bij de aansluitingen en andere zwakke plekken. U krijgt hiervan een inspectierapport en een advies over de werkzaamheden die nodig zijn om uw dak weer in topconditie te brengen. Soms kan volstaan worden met kleinere reparaties, maar als er meerdere zwakke plekken worden aangetroffen, is het voordeliger om uw hellend dak meteen volledig te laten renoveren. Voor een redelijke prijs bent u dan weer voor jaren verzekerd van een betrouwbaar dak boven uw hoofd. Stel uw dakrenovatie dus niet onnodig uit en neem contact met ons op; wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Pannen, leien of shingles vernieuwen op een hellend dak

Naast dakpannen zijn ook leien en shingles gewilde dakbedekkingen voor hellende daken. Met name de dakshingles worden steeds populairder, vooral vanwege hun flexibiliteit, lichte gewicht en montagegemak. Ze lijken op dakleien, maar zijn gemaakt van bitumen en daarmee ligt niet alleen het gewicht maar ook de prijs beduidend lager. Bent u toe aan een dakrenovatie en wilt u echt eens iets heel anders? Vraag dan de specialisten van Royaal Dakonderhoud om advies. Zij bespreken met u de mogelijkheden, rekening houdend met de architectuur van uw woning of bedrijfspand en natuurlijk uw wensen. Heeft u een keuze gemaakt over de dakbedekking en gaat u akkoord met onze offerte, dan komen onze ervaren dakdekkers snel en vakkundig uw hellend dak renoveren. Waar nodig zullen ze tevens het dakbeschot vernieuwen en kunnen als u dat wilt ook meteen een goede dakisolatie aanbrengen. Welke dakbedekking u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw hellend dak weer helemaal bij de tijd is en u zonder onverwachte kosten jaren woonplezier zal geven.

Dakpannen leggen

Overal in Nederland kunnen wij snel en vakkundig uw hellend dak renoveren

Dakrenovaties, dus ook een hellend dak renoveren of vernieuwen, is een van de specialiteiten van Royaal Dakonderhoud. Voor deze en andere onderhoudswerkzaamheden aan vastgoed van zowel bedrijven als voor particulieren hebben wij vestigingen door een groot deel van Nederland. Naast Utrecht en Amersfoort vindt u ons onder meer in:

Noord-Brabant:

 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda

Noord-Holland:

 • Amsterdam
 • Hilversum

Zuid-Holland:

 • Leiden
 • Rotterdam
 • Den Haag

Gelderland:

 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen

Velen gingen u reeds voor, laat nu ook uw hellend dak renoveren of vernieuwen door Royaal Dakonderhoud. Aarzel niet langer en neem contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij komen de benodigde werkzaamheden voor uw dakrenovatie ter plaatse opnemen en maken u dan graag een passende offerte.