Dakshingles, voor een eigentijdse look van uw woning of bedrijfspand in bijvoorbeeld Tilburg

Dakpannen zijn in Nederland de meest voorkomende vorm van dakbedekking op een hellend dak. Ze zijn er in vele vormen en ook verschillende kleuren, zodat u uw woning of bedrijfspand een uniek eigen aanzien krijgt. Hiervoor is tegenwoordig ook een andere vorm van dakbedekking sterk in opkomst, namelijk de dakshingles. Oorspronkelijk werden deze bitumen shingles voornamelijk op tuinhuisjes, carports of balkonoverkappingen gelegd, mede vanwege hun flexibiliteit, lichte gewicht en montagegemak. Vanwege een steeds groter aanbod en diversiteit in vormen en kleuren, kiezen steeds meer mensen voor een shingledak om hun woning een persoonlijke touch te geven. Dakshingles lijken op de traditionele dakleien, maar zijn aanmerkelijk scherper geprijsd en relatief gemakkelijk op het dak te monteren.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Voor een optimaal resultaat laat u uw dakshingles plaatsen door een specialist

Bitumen shingles zijn licht en flexibel en daardoor gemakkelijk te monteren. Ze zijn in vele vormen en kleuren ook verkrijgbaar bij doe-het-zelf zaken voor de klusser die zijn of haar tuinhuis, balkonoverkapping of carport een decoratief dak wil geven. Voor het aanbrengen van een volledig shingledak op een woning is het echter beter een specialist in te schakelen. Bij Royaal Dakonderhoud krijgt u vooraf een gedegen advies over de mogelijkheden, waarbij rekening wordt gehouden met de architectuur van uw woning of bedrijfspand en de wensen die u heeft op esthetisch gebied. Heeft u uw keuze bepaald, en gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan onze ervaren dakdekkers aan de slag en vervangen snel en vakkundig uw oude dakpannen of andere dakbedekking door dakshingles, waarbij zij tevens waar nodig het dakbeschot vernieuwen en indien gewenst dakisolatie aanbrengen.

Dakshingles vervangen

Niet alleen in Tilburg, ook in de rest van Nederland profiteert u van onze snelle service

Royaal Dakonderhoud is actief in heel Nederland. Met onze Brabantse hoofdvestiging in Den Bosch en centraal gelegen nevenvestiging in Utrecht kunnen wij snel overal in het land ter plekke zijn. Daarnaast kunt u ook terecht bij een van onze andere vestigingen, gelegen in onder meer:

Noord-Holland:

  • Amsterdam
  • Hilversum

Zuid-Holland:

  • Leiden
  • Rotterdam
  • Den Haag

Noord-Brabant:

  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Breda

Is uw pannendak aan vervanging toe en overweegt u eens iets heel anders? Aarzel dan niet contact op te nemen met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, alle voor- en nadelen van een shingledak ten opzichte van een pannendak en geven u ter vergelijk de verschillende prijzen voor beide. Samen met u zorgen wij er dan voor dat u de beste keuze maakt voor uw nieuwe dak, waarmee u weer jaren verder kunt.