Wij komen bij u langs in Noord-Brabant om uw dakpannen te vervangen of vernieuwen

De meest gangbare dakbedekking voor hellende daken zijn nog steeds de dakpannen. Dakpannen zijn mooi, duurzaam en eenvoudig aan te brengen op ieder hellend dak. Dankzij de ruime keuze tegenwoordig in materialen, vormen en kleuren kunt u het dak van uw woning of bedrijfspand een geheel eigen en nieuwe uitstraling geven. Ondanks de hoge duurzaamheid, is ook een pannendak op den duur aan slijtage onderhevig. Door de diverse weersinvloeden, algengroei of het belopen van het dak, kunnen de dakpannen beschadigen of verschuiven, met lekkage als vervelend gevolg. Het is daarom raadzaam uw pannendak regelmatig te laten inspecteren en de eventueel beschadigde dakpannen te vervangen. Een jaarlijkse inspectie voorkomt niet alleen lekkages, maar verkleint ook de kans dat u onverhoopt ineens uw hele dak, zowel het dakbeschot als de dakpannen, zou moeten vernieuwen. De kosten hiervan zullen vele malen hoger liggen dan de prijs voor een jaarlijkse inspectie inclusief het vervangen van beschadigde dakpannen. De specialisten van Royaal Dakonderhoud komen graag bij u langs, niet alleen in Noord-Brabant maar ook in Gelderland of Utrecht, om uw pannendak aan een vakkundige inspectie te onderwerpen en u aan de hand van een uitgebreid inspectierapport hun bevindingen voor te leggen. Daarbij hoort ook een duidelijke offerte voor de benodigde werkzaamheden. Het is dan uiteraard aan u of u deze, geheel of gedeeltelijk, wilt laten uitvoeren.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Het vernieuwen van uw dakpannen biedt kansen die opwegen tegen de kosten

Bij gebouwen met een hellend dak, of dat nu een bedrijfspand of een woning is, bepaalt naast de gevel ook het dak in hoge mate het aanzien en de uitstraling. Moet u uw dakpannen eigenlijk toch al nodig eens vernieuwen, denk dan eens in kansen in plaats van in kosten. De ruime keuze in dakpannen maakt het u mogelijk uw dak volledig aan te passen aan uw wensen. Het vernieuwen van uw dakpannen biedt u meteen de mogelijkheid goede dakisolatie te laten aanbrengen. U kunt zelfs kiezen om een aantal dakpannen te vervangen voor zogenoemde zonnepannen. Dit zijn dakpannen en zonnepanelen in één, zodat uw dak energie opwekt zonder ontsierd te worden door grote opvallende zonnepanelen en verdient u de prijs van uw nieuwe dak ongemerkt terug door de besparing op uw energierekening. Kortom, drie kansen die maken dat uw woning of bedrijfspand weer helemaal bij de tijd is en bij u past. Laat deze kansen niet liggen en vraag vandaag nog een offerte aan. Onze ervaren dakdekkers staan garant voor een snelle service en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden, niet alleen in Noord-Brabant, maar ook in Zuid- en Noord-Holland.

Nokvorst dakpannen-dak

Dakpannen vervangen voor particulieren en bedrijven in Noord-Brabant en elders

Dakpannen vervangen en vernieuwen is een van de diensten die Royaal Dakonderhoud aanbiedt. Voor deze en andere onderhoudswerkzaamheden aan vastgoed van zowel bedrijven als voor particulieren hebben wij vestigingen door een groot deel van Nederland. Naast Utrecht en Amersfoort vindt u ons onder meer in:

Noord-Brabant:

 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda

Noord-Holland:

 • Amsterdam
 • Hilversum

Zuid-Holland:

 • Leiden
 • Rotterdam
 • Den Haag

Gelderland:

 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen

Velen gingen u reeds voor, laat nu ook uw dakpannen vervangen of vernieuwen door Royaal Dakonderhoud. Aarzel niet langer en neem contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij komen de benodigde werkzaamheden ter plaatse opnemen en maken u dan graag een passende offerte.