Dakpannen renovatie

pannendak renovatie

Zitten de dakpannen los en verschuiven ze?
Heeft u last van een lekkage?
Laat ons de dakpannen nakijken en waar nodig vervangen.

Het vervangen van de dakpannen gebeurt vaak te laat; wanneer er sprake is van een lekkage en het water het pand binnen sijpelt. Of wanneer er één of meerdere dakpannen tijdens een storm naar beneden zijn gekomen.

Heeft u last van lekkages, zijn de dakpannen verschoven of zijn ze simpelweg vanwege ouderdom aan vervanging toe? Royaal Dakonderhoud de dakpannen vervangen zodat uw dak er voor een lange periode weer tegenaan kan.

Onze tip om problemen te voorkomen: schakel ons ter preventie in. Wanneer er dus nog geen sprake van een klacht is. Tijdens een dakinspectie kijken we de dakpannen na en kunnen zo problemen vroegtijdig constateren waardoor u lekkages voorkomt. 

Uw pannendak renoveren? Of er meer over weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Renoveren van uw pannendak

Door ouderdom kunnen dakpannen scheuren of breken. Daarnaast worden de pannen poreus. Dit zorgt voor lekkages en waterschade in huis. Het is daarom belangrijk om oude daken regelmatig te laten controleren. Als dakdekkersbedrijf kunnen we uw huidige dak inspecteren waarna we een rapport uitbrengen met daarin een prijsopgave.

Als verschillende oude dakpannen aan vervanging toe zijn, kunnen we tevens een dakrenovatie uitvoeren. Hierbij wordt een groot gedeelte van de oude pannen vervangen voor nieuwe. Vaak hoeft u niet alle dakpannen te vervangen, waardoor u kosten bespaart. Uiteraard adviseren wij u – geheel vrijblijvend – over het aantal te vervangen dakpannen.

Dakpannen vervangen na storm

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Een flinke storm kan ervoor zorgen dat de pannen van het dak waaien. Door een windhoos kunnen ook afgebroken takken die op het dak terechtkomen voor schade zorgen. De telefoon staat bij ons na een storm dan ook vaak roodgloeiend. Gelukkig hebben we een flink aantal vakmannen in dienst die u binnen 24 uur helpen.

Met spoed een dakspecialist nodig? Wij staan voor u klaar.

Dakbeschot aanpakken

Naast de staat van de dakpannen is ook de staat van het dakbeschot van belang. Het is ten slotte de basis van een solide dak. Tijdens onze dakinspecties controleren we het dakbeschot daarom altijd als eerste. Naast het vervangen van dakpannen en dakpannen renovatie houden we ons ook bezig met het repareren en vervangen van bepaalde delen van het dakbeschot. Ook kunnen we voor u dakisolatie realiseren. U heeft zo niet alleen een paar nieuwe pannen op uw dak, maar ook een volledig vernieuwd en geïsoleerd dakbeschot. Uw woning kan er zo weer jaren tegenaan!

Meer informatie pannendak renovatie

Last van een lekkage of wilt u graag een dakinspectie, pannendak renovatie of dakrenovatie laten uitvoeren? Kies voor een professional. Kies voor Royaal Dakonderhoud.

Meer weten? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een (gratis) offerte. Maak vandaag nog een afspraak.

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.3

Duidelijke afspraken en goed resultaat

Het heeft na het nieuwe dak en de nieuwe dakgoot nog niet keihard geregeld, maar ik ga ervan uit dat alles waterdicht is! Vanaf de offerte tot aan de werkzaamheden duidelijke communicatie. Fijn!
- Rotterdam - juli 8, 2021

Great

Friendly, professional, fast, nob-nonsense service at a fair price. I would recommend Ruud and his team to anyone.
- Utrecht - mei 26, 2021

Fijne mannen en mooi dak

De heren hebben de klus in een dag geklaard. Dak ziet er weer perfect uit en de mannen waren zeer vriendelijk in de omgang 🙂
- Zoetermeer - mei 15, 2021

Fijne samenwerking

Royaal dakonderhoud is al jaren een vertrouwd partner van dakonderhoud Nederland. voor het realiseren van onze grotere pannendak projecten, gaat onze keus vaak uit naar Royaal dakonderhoud. Wilt u uw pannendak laten vernieuwen, dan bent u bij royaal aan het juiste adres. Pluspunten: - komen afspraken na. - scherpe prijzen. - goede communicatie.
- Utrecht - mei 6, 2021

Zeer tevreden.

Deskundige medewerkers die meedenken met de klant. Zeer vriendelijk en zorgzaam gewerkt. Er wordt goed contact gehouden over planning en voortgang van de werkzaamheden.
- Rosmalen - mei 4, 2021

Deskundige service, netjes uitgevoerd en prachtig resultaat

Ik ben super tevreden met het resultaat van de uitgevoerde werkzaamheden.
- Rotterdam - april 22, 2021

Vakmensen met passie voor het werk.

Ons jaren 60 huis grondig onderhanden laten nemen door Royaal Dak onderhoud. In het offerte traject goede en snelle communicatie wat ook in de realisatie goed bleef gaan. Enthousiaste, positief ingestelde mannen met oog voor detail en passie voor het werk (het moet ook netjes zijn). Wij zijn erg blij met het mooie resultaat (nieuwe dakpannen, mooie zinken goten en dakbedekking) en zijn uiteraard ook erg benieuwd naar het verschil i comfort (isolatie zowel onder de dakpannen als op ons platte dak). Hiernaast geeft de 10 jaar garantie op de werkzaamheden en 30 jaar op de dakpannen ook wel een prettig gevoel.
- Ridderkerk - april 19, 2021

Goed in communicatie en eindresultaat is zeer goed!

De communicatie met Ruud verliep zeer voorspoedig. We kregen snel antwoord , helder en duidelijk in wat er nodig was en de afspraken werden nagekomen. Gedurende de werkzaamheden werd er flink doorgewerkt en het eindresultaat ziet er zeer netjes uit. Tijdens de klus liepen we een aantal keer tegen wat probleempjes aan, maar deze zijn keurig opgelost door hen. Al met al zeer tevreden!
- Den Haag - maart 30, 2021

ROYAAL met hoofdletters!! Ben je waardig als je dat ook kunt waarmaken!!!en dat doet dit bedrijf!!

Een klus aannemen is één!! Een klus afmaken is twéé!! Dit bedrijf is werkelijk top!! Een strakke prijs, een snelle opvolging, en een fris team. Team Ruud, is zeer ervaren, met name met de speciale dakconstructie met een dak 30° en een kilgoot. Bij enkele tegenslagen, ontwaart zich een zeer oplossingsricht team cq bedrijf. Als opdrachtgever, zou ik opnieuw kiezen voor Royaal.
- Papendrecht - maart 22, 2021

Zeer vakkundig en snel geholpen.

Binnen twee weken na het offertebezoek al een compleet vernieuwde bedekking van het schuurdak. Dit bedrijf doet wat het belooft en doet dat ook nog eens zeer vakkundig en voor een redelijke prijs. Wij zijn 100% tevreden.
- Oegstgeest - maart 13, 2021

Well done

I contacted with Mr. Ruud almost 2 years ago regarding to inspection about to replacement for my building Roof. He came over and did his research and made his estimation. He knows exactly what he is doing and he is friendly and reasonably on his offer. Overall the roof So far still doing very good and durable. I am recommending Royaal company.
- Rotterdam - maart 1, 2021

Vlot.

Afspraak was, afspraak.
- Oud-Beijerland - februari 28, 2021

Zeer goede ervaring

Korte lijnen afspraken worden nagekomen, goed overleg en duidelijk wat betreft toelichting etc.
- Uden - februari 25, 2021

zeer vlotte service, vrolijke vriendelijke werklui, vakbekwaam

Wij hadden een lekkend dak en royaal heeft heel snel en adequaat gereageerd. Degene, die kwam kijken en de offerte moest afgeven constateerde dat het toch wel een lastig karweitje was. Offerte navenant. De mannen die het dak kwamen maken constateerden dat het misschien wel meeviel en vroegen of ze het (even goed) anders dan in de offerte stond mochten maken voor hetzelfde geld. Wij hebben daarmee ingestemd. Aldoende bleek e.e.a. toch wel erg snel gepiept te zijn en blijf ik met het gevoel zitten dat er wel wat van de oorspronkelijke offerte af had gemogen.
- nuenen - februari 19, 2021

Prima bedrijf, altijd snelle reactie.

Vakmensen die met je meedenken.
- Voorburg - februari 9, 2021
67 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

error: Content is beschermd !!