Dakpannen renovatie

pannendak renovatie

Zitten de dakpannen los en verschuiven ze?
Heeft u last van een lekkage?
Laat ons de dakpannen nakijken en waar nodig vervangen.

Het vervangen van de dakpannen gebeurt vaak te laat; wanneer er sprake is van een lekkage en het water het pand binnen sijpelt. Of wanneer er één of meerdere dakpannen tijdens een storm naar beneden zijn gekomen.

Heeft u last van lekkages, zijn de dakpannen verschoven of zijn ze simpelweg vanwege ouderdom aan vervanging toe? Royaal Dakonderhoud de dakpannen vervangen zodat uw dak er voor een lange periode weer tegenaan kan.

Onze tip om problemen te voorkomen: schakel ons ter preventie in. Wanneer er dus nog geen sprake van een klacht is. Tijdens een dakinspectie kijken we de dakpannen na en kunnen zo problemen vroegtijdig constateren waardoor u lekkages voorkomt. 

Uw pannendak renoveren? Of er meer over weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Renoveren van uw pannendak

Door ouderdom kunnen dakpannen scheuren of breken. Daarnaast worden de pannen poreus. Dit zorgt voor lekkages en waterschade in huis. Het is daarom belangrijk om oude daken regelmatig te laten controleren. Als dakdekkersbedrijf kunnen we uw huidige dak inspecteren waarna we een rapport uitbrengen met daarin een prijsopgave.

Als verschillende oude dakpannen aan vervanging toe zijn, kunnen we tevens een dakrenovatie uitvoeren. Hierbij wordt een groot gedeelte van de oude pannen vervangen voor nieuwe. Vaak hoeft u niet alle dakpannen te vervangen, waardoor u kosten bespaart. Uiteraard adviseren wij u – geheel vrijblijvend – over het aantal te vervangen dakpannen.

Dakpannen vervangen na storm

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Een flinke storm kan ervoor zorgen dat de pannen van het dak waaien. Door een windhoos kunnen ook afgebroken takken die op het dak terechtkomen voor schade zorgen. De telefoon staat bij ons na een storm dan ook vaak roodgloeiend. Gelukkig hebben we een flink aantal vakmannen in dienst die u binnen 24 uur helpen.

Met spoed een dakspecialist nodig? Wij staan voor u klaar.

Dakbeschot aanpakken

Naast de staat van de dakpannen is ook de staat van het dakbeschot van belang. Het is ten slotte de basis van een solide dak. Tijdens onze dakinspecties controleren we het dakbeschot daarom altijd als eerste. Naast het vervangen van dakpannen en dakpannen renovatie houden we ons ook bezig met het repareren en vervangen van bepaalde delen van het dakbeschot. Ook kunnen we voor u dakisolatie realiseren. U heeft zo niet alleen een paar nieuwe pannen op uw dak, maar ook een volledig vernieuwd en geïsoleerd dakbeschot. Uw woning kan er zo weer jaren tegenaan!

Meer informatie pannendak renovatie

Last van een lekkage of wilt u graag een dakinspectie, pannendak renovatie of dakrenovatie laten uitvoeren? Kies voor een professional. Kies voor Royaal Dakonderhoud.

Meer weten? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een (gratis) offerte. Maak vandaag nog een afspraak.

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.3

Snel en effectief!

Meerdere partijen benaderd zonder goed resultaat. Met Royaal dak direct contact, analyse van het probleem, offerte en een snelle afspraak voor de reparatie. Wij voelde ons heel serieus genomen. Vriendelijke mensen, een aanrader!!
- Bleiswijk - september 8, 2023

Lek tgv kapotte dakpan snel en deskundig verholpen.

Wij hadden een groot daklek en Royaal Dak Onderhoud om een offerte gevraagd. In korte tijd en zonder ladder waren zij in staat om op een goothoogte van ruim 7,4 meter de kapotte dakpan te vervangen. Mijn complimenten voor de aardige vakmensen van dit bedrijf.
- Berkel en Rodenrijs - augustus 27, 2023

Uitstekende hulp

Nadat ik een lekkage had ontdekt in mijn dak heb ik Royaal Dak Onderhoud gebeld, door vakanties en ziekte duurde het iets langer maar ze hebben mij ingepland en het probleem is verholpen. Duidelijke communicatie en duidelijke uitleg van wat ze hebben gedaan om het probleem te verhelpen.
- Zoetermeer - augustus 7, 2023

Vakwerk, erg tevreden

Aardige dakdekkers. Goed werk afgeleverd.
- Rotterdam - juli 28, 2023

Goed en netjes uitgevoerd.

Royaal heeft de benodigde werkzaamheden heel netjes uitgevoerd. Ze communiceren helder, snel en netjes en komen de gemaakte afspraken na. De medewerkers zijn vriendelijk en beleefd en hebben vlot en netjes gewerkt. Er was sprake van lekkage en het was fijn dat de urgentie serieus werd genomen.
- Rotterdam - februari 13, 2023

vakkundig en goed, alleen afspraak maken wat traag

Ruud heeft vakkundig een offerte opgesteld. In eerste instantie was het iets lastig om tot een afspraak te komen en verliep te communicatie wat traag. Bij de afspraak heeft Ruud de schade (lekkage bij goot dakraam) snel en vakkundig gerepareerd. Helaas bleek later dat het op die manier nog niet helemaal was opgelost. Hiervoor kwam Ruud later nogmaals terug en heeft dit nog opgelost. Nu blijkt het droog te zijn.
- Rotterdam - december 27, 2022

Gewoon heel erg goed

Vanaf het eerste moment is er een fijne en duidelijke communicatie geweest. Er is ons heel helder verteld wat wel en niet mogelijk was en waarom en die eerlijkheid is heel erg fijn. Het 'echte' werk is vervolgens ook heel erg snel en goed gedaan.
- Hoek van Holland - november 4, 2022

Zeer tevreden.

Zeer tevreden over dit bedrijf, vriendelijk personeel. Ik had lekkage, dus er was spoed bij. Contact was goed, reageren op app. Snel een offerte in de mail en binnen een week tijd gemaakt om mijn dak te maken waardoor meer schade voorkomen werd. Top!
- Delft - november 2, 2022

Dit bedrijf doet wat het belooft!

Afspraken worden nagekomen op afgesproken tijd en telefonisch ook goed bereikbaar voor vragen. Werkzaamheden betreft vervangen lichtkoepel en dakreparatie.
- van der Schaaf - oktober 27, 2022

Duidelijk offerte en eerlijk advies

Bij aanvragen van offerte kon Ruud snel komen en de offerte was snel in huis en volgens afspraak, netjes gespecificeerd wat alles zou gaan kosten, zodat ik zelf kon bepalen wat ik wilde laten doen en was direct inzichtelijk wat het zou gaan kosten. Ik heb de schoorsteen opnieuw laten voegen, het dak laten isoleren, nieuw lood, en nieuwe dakpannen. De uitvoering was vlekkeloos. Net en vakkundig personeel. En toen de buurman zijn kant van de gedeelde schoorsteen ook wilde laten voegen kon dat ook meteen mee. Een slecht dakraam kon ook direct vervangen worden.
- Rotterdam - september 1, 2022

Harde werkers, echt vakmannen

Heel fijn contact met Ruud, ons contact bij Dak Royaal. We hadden gelukkig snel een afspraak voor een eerste bezoek en daarna volgde de offerte ook snel. We hadden wat haast aangezien we ook een offerte hadden lopen voor zonnepanelen. Gelukkig kon Ruud onze klus tussendoor plannen, hij was zeer behulpzaam en dacht met ons mee. De dakdekkers waren harde werkers en werkten heel netjes. Ze veegden zelfs hun voeten voordat ze ons huis binnenkwamen. Goed gehumeurd en zeer vriendelijk. We hebben al heel wat werkmannen over de vloer gehad maar deze mannen waren een verademing. Ons dak ziet er weer keurig netjes uit, de kiem de 30 jaar verwachten we geen problemen. Heel tevreden met dit bedrijf!
- Hartman - juni 23, 2022

Solide bedrijf, aardige hulpvaardige werknemers.

Zoals hierboven beschreven.
- cap. a.d. IJssel - mei 11, 2022

Waardevolle partner voor uw dak.

Samen met 19 buren hebben we onze dakpannen laten vervangen. Om te kunnen vergelijken hebben we een drietal dakdekkers uitgenodigd. Royaal dak gaf ons gelijk een goed gevoel en een de prijs was ook goed. Afspraak is afspraak.
- Capelle aan den IJssel - mei 9, 2022

Levert vakwerk!!

Prima werknemers welke niet in problemen denken maar in oplossingen!!! Zeer geschikt voor projecten (woonhuizen) welke op dit moment op ons erf plaatsvinden.
- Capelle aan den IJssel - maart 8, 2022

Goed

Een gezellige sfeer onder het personeel
- Capelle aan den ijssel om - februari 13, 2022
89 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

error: Content is beschermd !!