Dakpannen renovatie

pannendak renovatie

Zitten de dakpannen los en verschuiven ze?
Heeft u last van een lekkage?
Laat ons de dakpannen nakijken en waar nodig vervangen.

Het vervangen van de dakpannen gebeurt vaak te laat; wanneer er sprake is van een lekkage en het water het pand binnen sijpelt. Of wanneer er één of meerdere dakpannen tijdens een storm naar beneden zijn gekomen.

Heeft u last van lekkages, zijn de dakpannen verschoven of zijn ze simpelweg vanwege ouderdom aan vervanging toe? Royaal Dakonderhoud de dakpannen vervangen zodat uw dak er voor een lange periode weer tegenaan kan.

Onze tip om problemen te voorkomen: schakel ons ter preventie in. Wanneer er dus nog geen sprake van een klacht is. Tijdens een dakinspectie kijken we de dakpannen na en kunnen zo problemen vroegtijdig constateren waardoor u lekkages voorkomt. 

Uw pannendak renoveren? Of er meer over weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Renoveren van uw pannendak

Door ouderdom kunnen dakpannen scheuren of breken. Daarnaast worden de pannen poreus. Dit zorgt voor lekkages en waterschade in huis. Het is daarom belangrijk om oude daken regelmatig te laten controleren. Als dakdekkersbedrijf kunnen we uw huidige dak inspecteren waarna we een rapport uitbrengen met daarin een prijsopgave.

Als verschillende oude dakpannen aan vervanging toe zijn, kunnen we tevens een dakrenovatie uitvoeren. Hierbij wordt een groot gedeelte van de oude pannen vervangen voor nieuwe. Vaak hoeft u niet alle dakpannen te vervangen, waardoor u kosten bespaart. Uiteraard adviseren wij u – geheel vrijblijvend – over het aantal te vervangen dakpannen.

Dakpannen vervangen na storm

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Een flinke storm kan ervoor zorgen dat de pannen van het dak waaien. Door een windhoos kunnen ook afgebroken takken die op het dak terechtkomen voor schade zorgen. De telefoon staat bij ons na een storm dan ook vaak roodgloeiend. Gelukkig hebben we een flink aantal vakmannen in dienst die u binnen 24 uur helpen.

Met spoed een dakspecialist nodig? Wij staan voor u klaar.

Dakbeschot aanpakken

Naast de staat van de dakpannen is ook de staat van het dakbeschot van belang. Het is ten slotte de basis van een solide dak. Tijdens onze dakinspecties controleren we het dakbeschot daarom altijd als eerste. Naast het vervangen van dakpannen en dakpannen renovatie houden we ons ook bezig met het repareren en vervangen van bepaalde delen van het dakbeschot. Ook kunnen we voor u dakisolatie realiseren. U heeft zo niet alleen een paar nieuwe pannen op uw dak, maar ook een volledig vernieuwd en geïsoleerd dakbeschot. Uw woning kan er zo weer jaren tegenaan!

Meer informatie pannendak renovatie

Last van een lekkage of wilt u graag een dakinspectie, pannendak renovatie of dakrenovatie laten uitvoeren? Kies voor een professional. Kies voor Royaal Dakonderhoud.

Meer weten? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een (gratis) offerte. Maak vandaag nog een afspraak.

Bekend Van RTL4