Dakpannen renovatie

pannendak renovatie

Zitten de dakpannen los en verschuiven ze?
Heeft u last van een lekkage?
Laat ons de dakpannen nakijken en waar nodig vervangen.

Het vervangen van de dakpannen gebeurt vaak te laat; wanneer er sprake is van een lekkage en het water het pand binnen sijpelt. Of wanneer er één of meerdere dakpannen tijdens een storm naar beneden zijn gekomen.

Heeft u last van lekkages, zijn de dakpannen verschoven of zijn ze simpelweg vanwege ouderdom aan vervanging toe? Royaal Dakonderhoud de dakpannen vervangen zodat uw dak er voor een lange periode weer tegenaan kan.

Onze tip om problemen te voorkomen: schakel ons ter preventie in. Wanneer er dus nog geen sprake van een klacht is. Tijdens een dakinspectie kijken we de dakpannen na en kunnen zo problemen vroegtijdig constateren waardoor u lekkages voorkomt. 

Uw pannendak renoveren? Of er meer over weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Renoveren van uw pannendak

Door ouderdom kunnen dakpannen scheuren of breken. Daarnaast worden de pannen poreus. Dit zorgt voor lekkages en waterschade in huis. Het is daarom belangrijk om oude daken regelmatig te laten controleren. Als dakdekkersbedrijf kunnen we uw huidige dak inspecteren waarna we een rapport uitbrengen met daarin een prijsopgave.

Als verschillende oude dakpannen aan vervanging toe zijn, kunnen we tevens een dakrenovatie uitvoeren. Hierbij wordt een groot gedeelte van de oude pannen vervangen voor nieuwe. Vaak hoeft u niet alle dakpannen te vervangen, waardoor u kosten bespaart. Uiteraard adviseren wij u – geheel vrijblijvend – over het aantal te vervangen dakpannen.

Dakpannen vervangen na storm

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Een flinke storm kan ervoor zorgen dat de pannen van het dak waaien. Door een windhoos kunnen ook afgebroken takken die op het dak terechtkomen voor schade zorgen. De telefoon staat bij ons na een storm dan ook vaak roodgloeiend. Gelukkig hebben we een flink aantal vakmannen in dienst die u binnen 24 uur helpen.

Met spoed een dakspecialist nodig? Wij staan voor u klaar.

Dakbeschot aanpakken

Naast de staat van de dakpannen is ook de staat van het dakbeschot van belang. Het is ten slotte de basis van een solide dak. Tijdens onze dakinspecties controleren we het dakbeschot daarom altijd als eerste. Naast het vervangen van dakpannen en dakpannen renovatie houden we ons ook bezig met het repareren en vervangen van bepaalde delen van het dakbeschot. Ook kunnen we voor u dakisolatie realiseren. U heeft zo niet alleen een paar nieuwe pannen op uw dak, maar ook een volledig vernieuwd en geïsoleerd dakbeschot. Uw woning kan er zo weer jaren tegenaan!

Meer informatie pannendak renovatie

Last van een lekkage of wilt u graag een dakinspectie, pannendak renovatie of dakrenovatie laten uitvoeren? Kies voor een professional. Kies voor Royaal Dakonderhoud.

Meer weten? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een (gratis) offerte. Maak vandaag nog een afspraak.

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.3

Geweldige ervaringen met dit bedrijf

Fijn, beleefd en hardwerkend team van dakleggers. Afspraken en bereikbaarheid was goed. Er is netjes en zeer snel gewerkt. Wij zijn zeer tevreden met het vervangen van de dakpannen en Velux dakraam. En het vernieuwen van de bitumen op de dakkapel.
- Rotterdam - mei 14, 2024

Goed werk geleverd door vriendelijke medewerkers

Nieuw bitumen dak gelegd. Mooi en goed resultaat. Duidelijke communicatie en afspraken steeds goed nagekomen. Tevreden met resultaat.
- Bleiswijk - maart 20, 2024

Royaal heb ik ervaren als een klantvriendelijk en flexibe bedrijf

Het inspecteren van het dak voor onderhoud ging snel en vakkundig. Ook het diverse malen nadien bijstellen van de offerte ging snel en soepel en helemaal naar wens. Als de uitvoering net zo goed gaat als het voortraject, zijn wij helemaal tevreden.
- Voorburg - maart 18, 2024

Top service!

Zeer behulpzaam en kundig mijn probleem opgelost na stormschade.
- Capelle a/d IJssel - maart 6, 2024

Fijne communicatie, goede kwaliteit herstel

Zeer tevreden met service Royaal Dak Onderhoud. Communicatie omtrent offerte maken, afspraak plannen gingen soepel. En werkzaamheden dak zijn goed uitgevoerd, en werkplaats weer netjes achtergelaten. Ook eerlijke prijzen
- Rotterdam - februari 28, 2024

Tja Ik heb weer een heel mooi dak door vakmensen gedaan TOP

Mijn dak is helemaal vervangen en 2 schoorstenen zijn verwijderd. Dak ziet er weer netjes uit ik ben geweldig geholpen en nette mensen. Ook met de betaling geen problemen. TOP bedrijf
- Hoogvliet - februari 22, 2024

Prettige ervaring, duidelijke communicatie

Ik ben tevreden: Prettige ervaring, duidelijke communicatie, vriendelijke mensen.
- Gouda - februari 14, 2024

Vakkundige en vriendelijke medewerkers

Tot nu zijn wij steeds erg goed geholpen met Royaal Dakonderhoud. Ze hebben veel ervaring en komen met de juiste analyses. Daarnaast proberen ze rekening te houden met eventuele spoedklussen en zijn ze goed bereikbaar voor vragen. Echte aanrader!
- Bleiswijk - februari 14, 2024

Keurig gewerkt en strakke renovatie

Niets dan lof voor dit bedrijf. Vanaf het offertetraject heel goed geadviseerd en door het offerteproces heen geleid. Geen gedoe met betalingen vooraf. De uitvoering van de opdracht zelf was daarna ook uitstekend. Vriendelijk personeel dat afspraken nakomt en geen omkijken naar ze gehad 3 dagen lang. Renovatie betrof een bitumen dak. Wij kunnen weer een tijd vooruit!
- Nieuwerkerk aan den IJssel - februari 3, 2024

vriendelijke medewerkers, goede uitvoering

Vrij lange wachttijd voor opdracht werd uitgevoerd. Deels een gevolg van uitstel door slecht weer, dus overmacht. Personeel van de planning en de uitvoering is vriendelijk. Opdracht is goed uitgevoerd.
- Berkel en Rodenrijs - januari 30, 2024

Mijn ervaring tot nu toe goed.

Er moet nog begonnen worden met de klus , maar tot nu toe verloopt alles volgens afspraak.
- Maassluis - januari 28, 2024

Geen slechte ervaring

Ik ben niet ontevreden alleen vond ik een concrete afspraak maken echt niet soepel gaan. Er zijn best wat ochtenden geweest dat ik heb zitten wachten en dat ik zelf er achter aan moest gaan om te horen dat jullie niet zouden komen. Ook een keer dat jullie met pech langs de weg stonden, dan laat je je klant toch op z’n minst even weten dat je niet komt. Dit deel vond ik niet bepaald klant vriendelijk. Verder prima. Kan niet echt wat zeggen van het werk, want daar heb ik geen verstand van. Wel een beetje rommelig achter gelaten, modder op het boeiboord van het huis en ook nog wat rommel in de steeg. Klein beetje feedback dus.

Reactie van het bedrijf

Beste Diana, Dank voor uw feedback. Uw werkzaamheden waren gepland net voor de kerstvakantie en uiteindelijk in de kerstvakantie uitgevoerd. Door de drukte, vakantieperiode en het vele slechte weer van afgelopen tijd loopt de planning/communicatie niet zo soepel als normaal, onze excuses hiervoor. Verder had ik begrepen dat mijn collega’s nog niet helemaal klaar waren, dus dan zullen ze gelijk even de benoemde puntjes meenemen. Bedankt voor de opdracht en vertrouwen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Royaal

- Berkel en Rodenrijs - januari 6, 2024

Heel goed werk verricht.

Vriendelijk professionels die betaalbaar werk verrichten. Zeer tevreden.
- Ridderkerk - november 30, 2023

Goed wek geleverd!

Bedrijf heeft onze lekkage uitstekend verholpen. Goede analyse, duidelijke offerte en gelukkig kon er binnen een paar weken geschakeld worden. Goed, vlot en netjes werk.
- Leiden - november 20, 2023

Net werk geleverd en goede communicatie

Bij ons zijn er schoorstenen gerenoveerd, weggehaald en zijn de nokvorsten nagelopen. De mannen van Royaal zijn vriendelijk, denken met je mee, communiceren goed en hebben volgens mij goed werk geleverd.
- Utrecht - november 13, 2023
109 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10