U zoekt een specialist in dakonderhoud voor bedrijven, u vindt Royaal Dakonderhoud

Voor veel bedrijven is, als het gaat om onderhoud aan het bedrijfspand, het dakonderhoud helaas een sluitpost op de begroting. Meer in het oog springende zaken als gevels, deuren, ramen en de muren binnen en buiten krijgen voorrang en omdat de meeste dakdekkersbedrijven veelal tien jaar garantie geven, is de gedachte al snel dat u ook tien jaar lang niet hoeft om te kijken naar enig onderhoud aan uw dak. Niets is echter minder waar. Ondanks de garantie is een regelmatige inspectie van het dak zeer aan te bevelen om onverwachte zwakke plekken als gevolg van de diverse weersinvloeden, vervuiling en algengroei op tijd te kunnen herstellen. Door een jaarlijkse dakinspectie te laten uitvoeren kunt u schade door lekkage of vochtophoping voorkomen en uzelf veel ongemak en kosten besparen.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Inspectie en onderhoud van uw dak kunt u gerust uitbesteden aan onze specialisten

De specialisten van Royaal Dakonderhoud hebben alle kennis en ervaring in huis en beschikken tevens over de meest geavanceerde apparatuur om uw dak vakkundig en snel te inspecteren op onvolkomenheden. Zij geven u een uitgebreide rapportage over de inspectie en bespreken met u wat er aan dakonderhoud noodzakelijk of wenselijk is. U kunt daarbij denken aan het repareren van aansluitingen van schoorstenen of regenpijpen, het vervangen van dakpannen of het vernieuwen van windveren en boeidelen. Hiervoor zullen wij natuurlijk vooraf een vrijblijvende offerte uitbrengen die geheel afgestemd is op uw wensen.

Dakonderhoud bedrijven

Heeft u een vermoeden dat er iets aan de hand is, bijvoorbeeld als er vocht- of schimmelplekken op de muren te zien zijn of er in bepaalde ruimtes een vochtige of bedompte atmosfeer hangt, dan kunt u profiteren van onze snelle 24 uurs spoedservice. Wij sturen dan na uw melding binnen 24 uur iemand langs die ter plaatse de situatie kan beoordelen en gepaste oplossingen zal voorstellen. Indien nodig kan onmiddellijk een spoedreparatie uitgevoerd worden om ergere schade te voorkomen. Daarna bespreken wij met u wat er nodig is voor het oplossen van eventueel achterstallig dakonderhoud en om uw dak weer als nieuw te maken. Als totaalaanbieder van onderhoud in vastgoed kunnen wij u tevens een prijs maken voor het herstellen van de reeds opgelopen schade, zodat u alle werkzaamheden in één hand kunt houden. Zo wordt alles op elkaar afgestemd en behoudt u het overzicht.

Dakrenovatie voor woningcorporatie

Royaal Dakonderhoud levert snelle service tegen betaalbare prijzen

Wij werken door geheel Nederland. Om u altijd en overal snel en accuraat van dienst te kunnen zijn, hebben wij naast onze Brabantse hoofdvestiging in Den Bosch nog diverse nevenvestigingen in onder meer:

Noord-Holland:

  • Amsterdam
  • Hilversum

Zuid-Holland:

  • Leiden
  • Rotterdam
  • Den Haag

Noord-Brabant:

  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Breda

Onze vestiging in Utrecht is centraal in het land gelegen. Zo houden wij de lijnen kort en kunnen wij overal tegen sterk concurrerende prijzen onze diensten aanbieden. Is uw dak toe aan een onderhoudsbeurt of wilt u een uitgebreide dakinspectie, aarzel dan niet contact op te nemen met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij komen graag bij u langs en maken een passende offerte voor u.