Daklekkage

Daklekkage op laten lossen

Te maken met daklekkage?
Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. En dan hebben we het nog niet eens over de bijkomende waterschade in huis.

Royaal Dakonderhoud stuurt bij een daklekkage binnen 24 uur een expert bij u langs. We zijn werkzaam door heel Nederland en altijd via ons noodnummer bereikbaar. We rekenen geen voorrijkosten en brengen na een inspectie direct en gratis een offerte uit.

Benieuwd? Neem voor meer informatie contact op. Wij staan u graag te woord.

Daklekkage opsporen met apparatuur

Een lekkage opsporen is soms lastiger, dan u zou denken. Wellicht heeft u zelf, zonder succes, al eens geprobeerd om een lek te dichten. Of heeft u een dakwerker ingeschakeld die het probleem niet correct heeft opgelost.

Onze vakmannen werken met geavanceerde systemen waardoor ze in staat zijn de lekkage vakkundig op te sporen, zonder daarbij uw dak open te breken. Is de lekkage eenmaal getraceerd? Het zorgvuldig en gericht repareren van het lek is de volgende stap.

Lekkage dakkapel verhelpen

Een lekkage bij de dakkapel komt helaas vrij vaak voor. De meest voorkomende oorzaak is een slordige montage van de dakkapel. Wanneer deze niet volledig waterdicht is, kan er bij een flinke regenbui een lekkage ontstaan. Dit soort lekkages zijn gelukkig eenvoudig op te lossen.

In sommige gevallen is het dak tijdens het plaatsen van de dakkapel beschadigd.
Wat de oorzaak van het lek ook is, bij Royaal Dakonderhoud verhelpen we het ongemak op een vakkundige manier op.

Naast het verhelpen van lekkages zijn we ook gespecialiseerd in dakrenovaties, dakreparaties, repareren van nokvorsten en schoorsteenrenovaties.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Lekkage plat dak repareren

Iedere lekkage is verschillend en dat geldt ook voor het type reparatie en de daarbij behorende kosten. Zo kan het repareren van een lekkage aan een plat duurder uitpakken, dan het vervangen van een aantal dakpannen. En is het herstellen van het lek soms voldoende, terwijl in andere gevallen een deel van het dak vervangen moet worden.

Heeft u een plat dak en last van een lekkage? We komen graag kosteloos bij u langs om uw bitumen dak te controleren waarna we vrijblijvend een (gratis) offerte uitbrengen. Op basis van de staat geven we een gedegen advies voor renovatie of reparatie.

Heeft u een daklekkage? Wacht niet tot het erger wordt.
Neem direct contact met ons op en wij sturen binnen 24 uur een van onze vakmannen bij u langs.

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.3

Geweldige ervaringen met dit bedrijf

Fijn, beleefd en hardwerkend team van dakleggers. Afspraken en bereikbaarheid was goed. Er is netjes en zeer snel gewerkt. Wij zijn zeer tevreden met het vervangen van de dakpannen en Velux dakraam. En het vernieuwen van de bitumen op de dakkapel.
- Rotterdam - mei 14, 2024

Goed werk geleverd door vriendelijke medewerkers

Nieuw bitumen dak gelegd. Mooi en goed resultaat. Duidelijke communicatie en afspraken steeds goed nagekomen. Tevreden met resultaat.
- Bleiswijk - maart 20, 2024

Royaal heb ik ervaren als een klantvriendelijk en flexibe bedrijf

Het inspecteren van het dak voor onderhoud ging snel en vakkundig. Ook het diverse malen nadien bijstellen van de offerte ging snel en soepel en helemaal naar wens. Als de uitvoering net zo goed gaat als het voortraject, zijn wij helemaal tevreden.
- Voorburg - maart 18, 2024

Top service!

Zeer behulpzaam en kundig mijn probleem opgelost na stormschade.
- Capelle a/d IJssel - maart 6, 2024

Fijne communicatie, goede kwaliteit herstel

Zeer tevreden met service Royaal Dak Onderhoud. Communicatie omtrent offerte maken, afspraak plannen gingen soepel. En werkzaamheden dak zijn goed uitgevoerd, en werkplaats weer netjes achtergelaten. Ook eerlijke prijzen
- Rotterdam - februari 28, 2024

Tja Ik heb weer een heel mooi dak door vakmensen gedaan TOP

Mijn dak is helemaal vervangen en 2 schoorstenen zijn verwijderd. Dak ziet er weer netjes uit ik ben geweldig geholpen en nette mensen. Ook met de betaling geen problemen. TOP bedrijf
- Hoogvliet - februari 22, 2024

Prettige ervaring, duidelijke communicatie

Ik ben tevreden: Prettige ervaring, duidelijke communicatie, vriendelijke mensen.
- Gouda - februari 14, 2024

Vakkundige en vriendelijke medewerkers

Tot nu zijn wij steeds erg goed geholpen met Royaal Dakonderhoud. Ze hebben veel ervaring en komen met de juiste analyses. Daarnaast proberen ze rekening te houden met eventuele spoedklussen en zijn ze goed bereikbaar voor vragen. Echte aanrader!
- Bleiswijk - februari 14, 2024

Keurig gewerkt en strakke renovatie

Niets dan lof voor dit bedrijf. Vanaf het offertetraject heel goed geadviseerd en door het offerteproces heen geleid. Geen gedoe met betalingen vooraf. De uitvoering van de opdracht zelf was daarna ook uitstekend. Vriendelijk personeel dat afspraken nakomt en geen omkijken naar ze gehad 3 dagen lang. Renovatie betrof een bitumen dak. Wij kunnen weer een tijd vooruit!
- Nieuwerkerk aan den IJssel - februari 3, 2024

vriendelijke medewerkers, goede uitvoering

Vrij lange wachttijd voor opdracht werd uitgevoerd. Deels een gevolg van uitstel door slecht weer, dus overmacht. Personeel van de planning en de uitvoering is vriendelijk. Opdracht is goed uitgevoerd.
- Berkel en Rodenrijs - januari 30, 2024

Mijn ervaring tot nu toe goed.

Er moet nog begonnen worden met de klus , maar tot nu toe verloopt alles volgens afspraak.
- Maassluis - januari 28, 2024

Geen slechte ervaring

Ik ben niet ontevreden alleen vond ik een concrete afspraak maken echt niet soepel gaan. Er zijn best wat ochtenden geweest dat ik heb zitten wachten en dat ik zelf er achter aan moest gaan om te horen dat jullie niet zouden komen. Ook een keer dat jullie met pech langs de weg stonden, dan laat je je klant toch op z’n minst even weten dat je niet komt. Dit deel vond ik niet bepaald klant vriendelijk. Verder prima. Kan niet echt wat zeggen van het werk, want daar heb ik geen verstand van. Wel een beetje rommelig achter gelaten, modder op het boeiboord van het huis en ook nog wat rommel in de steeg. Klein beetje feedback dus.

Reactie van het bedrijf

Beste Diana, Dank voor uw feedback. Uw werkzaamheden waren gepland net voor de kerstvakantie en uiteindelijk in de kerstvakantie uitgevoerd. Door de drukte, vakantieperiode en het vele slechte weer van afgelopen tijd loopt de planning/communicatie niet zo soepel als normaal, onze excuses hiervoor. Verder had ik begrepen dat mijn collega’s nog niet helemaal klaar waren, dus dan zullen ze gelijk even de benoemde puntjes meenemen. Bedankt voor de opdracht en vertrouwen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Royaal

- Berkel en Rodenrijs - januari 6, 2024

Heel goed werk verricht.

Vriendelijk professionels die betaalbaar werk verrichten. Zeer tevreden.
- Ridderkerk - november 30, 2023

Goed wek geleverd!

Bedrijf heeft onze lekkage uitstekend verholpen. Goede analyse, duidelijke offerte en gelukkig kon er binnen een paar weken geschakeld worden. Goed, vlot en netjes werk.
- Leiden - november 20, 2023

Net werk geleverd en goede communicatie

Bij ons zijn er schoorstenen gerenoveerd, weggehaald en zijn de nokvorsten nagelopen. De mannen van Royaal zijn vriendelijk, denken met je mee, communiceren goed en hebben volgens mij goed werk geleverd.
- Utrecht - november 13, 2023
109 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10