Daklekkage

Daklekkage op laten lossen

Te maken met daklekkage?
Dat is natuurlijk ontzettend vervelend. En dan hebben we het nog niet eens over de bijkomende waterschade in huis.

Royaal Dakonderhoud stuurt bij een daklekkage binnen 24 uur een expert bij u langs. We zijn werkzaam door heel Nederland en altijd via ons noodnummer bereikbaar. We rekenen geen voorrijkosten en brengen na een inspectie direct en gratis een offerte uit.

Benieuwd? Neem voor meer informatie contact op. Wij staan u graag te woord.

Daklekkage opsporen met apparatuur

Een lekkage opsporen is soms lastiger, dan u zou denken. Wellicht heeft u zelf, zonder succes, al eens geprobeerd om een lek te dichten. Of heeft u een dakwerker ingeschakeld die het probleem niet correct heeft opgelost.

Onze vakmannen werken met geavanceerde systemen waardoor ze in staat zijn de lekkage vakkundig op te sporen, zonder daarbij uw dak open te breken. Is de lekkage eenmaal getraceerd? Het zorgvuldig en gericht repareren van het lek is de volgende stap.

Lekkage dakkapel verhelpen

Een lekkage bij de dakkapel komt helaas vrij vaak voor. De meest voorkomende oorzaak is een slordige montage van de dakkapel. Wanneer deze niet volledig waterdicht is, kan er bij een flinke regenbui een lekkage ontstaan. Dit soort lekkages zijn gelukkig eenvoudig op te lossen.

In sommige gevallen is het dak tijdens het plaatsen van de dakkapel beschadigd.
Wat de oorzaak van het lek ook is, bij Royaal Dakonderhoud verhelpen we het ongemak op een vakkundige manier op.

Naast het verhelpen van lekkages zijn we ook gespecialiseerd in dakrenovaties, dakreparaties, repareren van nokvorsten en schoorsteenrenovaties.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Lekkage plat dak repareren

Iedere lekkage is verschillend en dat geldt ook voor het type reparatie en de daarbij behorende kosten. Zo kan het repareren van een lekkage aan een plat duurder uitpakken, dan het vervangen van een aantal dakpannen. En is het herstellen van het lek soms voldoende, terwijl in andere gevallen een deel van het dak vervangen moet worden.

Heeft u een plat dak en last van een lekkage? We komen graag kosteloos bij u langs om uw bitumen dak te controleren waarna we vrijblijvend een (gratis) offerte uitbrengen. Op basis van de staat geven we een gedegen advies voor renovatie of reparatie.

Heeft u een daklekkage? Wacht niet tot het erger wordt.
Neem direct contact met ons op en wij sturen binnen 24 uur een van onze vakmannen bij u langs.

Bekend Van RTL4