Daklekkage herstellen? ook in Zuid-Holland

Een daklekkage in uw woning of bedrijfspand is altijd een heel vervelend probleem. Naast direct zichtbare schade door wateroverlast, vochtplekken of schimmelvorming, kunnen er nog veel meer onderliggende problemen zijn zoals bijvoorbeeld problemen met de constructie van het dak, waardoor de lekkage uiteindelijk ontstaan is. De oorzaak van een lekkage blijkt daarom vaak moeilijk op te sporen. Dit geldt zowel voor lekkages aan een plat dak, pannendak, bitumen dak als voor lekkages aan een hellend dak, dakkapel of schoorsteen. Royaal Dakonderhoud heeft zowel geavanceerde apparatuur als zeer ervaren specialisten in huis om iedere daklekkage snel en vakkundig op te kunnen sporen en, indien nodig, direct een spoedreparatie uit te voeren. Dit om ergere directe schade en gevolgschade zoveel mogelijk te voorkomen.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Geavanceerde opsporingsmethode zonder hak of breekwerk, snel en kostenbesparend

Heeft u een lekkage aan uw dak of een vermoeden daarvan, dan kunnen wij binnen 24 uur ter plaatse zijn om het probleem in kaart te brengen en een offerte op te stellen voor benodigde werkzaamheden. Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen wij snel één of meerdere lekkages opsporen en dat zonder enig hak- of breekwerk. Indien noodreparaties vereist zijn, dan voeren wij deze onmiddellijk uit, zodat gevolgschade tot een minimum beperkt blijft. De resultaten van onze inspectie bespreken wij met u om daarna samen te kunnen bepalen of en zo ja, wat er moet gebeuren om lekkages in de toekomst te kunnen voorkomen. Denk hierbij aan het vernieuwen van dakboorden, repareren van het dakbeschot of vervangen van dakpannen. Voor de overeengekomen werkzaamheden geven wij u vooraf een concurrerende prijs. Dankzij meerdere vestigingen, zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij onze prijzen laag houden.

Nokvorsten leggen

Na het verhelpen van de daklekkage, herstellen wij ook uw interieur

Royaal Dakonderhoud werkt samen met gerenommeerde partijen voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan woningen en bedrijfspanden. Nadat de lekkage aan uw dak verholpen is, kunt u dus ook het herstel van de eventueel opgelopen waterschade via ons uitbesteden. Professionele stukadoors, schilders en tegelzetters maken snel en vakkundig uw hele interieur weer als nieuw. Zelfs de administratieve rompslomp zoals verzekeringsclaims en dergelijke kunnen wij voor u indienen. Zo kunt u alles onder één dak houden en heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Wij werken door geheel Nederland. Om u altijd en overal snel en accuraat van dienst te kunnen zijn, hebben wij naast onze Brabantse vestiging in Den Bosch nog diverse vestigingen in onder meer:

Noord-Holland:

  • Amsterdam
  • Hilversum

Zuid-Holland:

  • Leiden
  • Rotterdam
  • Den Haag

Vanuit onze vestiging in Rotterdam hebben we al diverse klanten zeer snel en tot volle tevredenheid van hun lekkage afgeholpen, onder meer in de volgende plaatsen: Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Ridderkerk, Spijkenisse en Vlaardingen

Noord-Brabant:

  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Breda

Vanuit onze centraal in het land gelegen vestiging in Utrecht kunnen we in het hele land een snelle service bieden voor diverse spoedgevallen zoals lekkage van een platdak of hellend dak. Heeft u een andere minder spoedeisende klus, aarzel dan niet contact op te nemen met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij komen de problemen voor u oplossen en maken voor alle benodigde werkzaamheden graag een passende en heldere offerte voor u.