Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen

Ervaart u problemen met de afwatering?
Heeft u last van een lekkage?
Wanneer de dakgoot niet goed doorloopt of lekt kan het vervangen ervan oplossing bieden.

Soms is het niet noodzakelijk de gehele dakgoot te vervangen. Wij raden volledige vervanging alleen aan wanneer het een oude dakgoot betreft die regelmatig lekt. Dakgoot vervangen? Royaal Dakonderhoud komt graag bij u langs om de staat van de dakgoot te beoordelen en de mogelijkheden met u te bespreken.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Dakgoot vervangen bij lekkage

Stap 1: Tijdens een grondige inspectie gaan we op zoek naar de oorzaak en locatie van de lekkage.
Stap 2: Een rapport met daarin een prijsopgave wordt – geheel vrijblijvend – aan u voorgelegd.
Stap 3: De onderdelen die een mankement vertonen worden vervangen, zodat de lekkage op professionele wijze wordt gestopt.

Na de reparatie heeft u de komende jaren geen omkijken meer naar uw dakgoot.
Een prettige gedachte.

Dakgoot laten vervangen door dakdekker

Uw dakgoot laten vervangen? Een dakdekker weet als geen ander hoe dat aan te pakken. Onze professionele dakdekkers zijn opgeleid en hebben veel ervaring met het vervangen van dakgoten. Een reparatie of vervanging van onderdelen is voor hen dus geen enkel probleem.

Nieuwe dakgoten worden gemaakt van zowel zink als kunststof, omdat deze materialen iedere regenbui en windhoos trotseren. Om de dakgoten in goede conditie te behouden, raden we aan om deze periodiek te (laten) reinigen. Zo voorkomt u dat takken en bladeren de afvoer blokkeren en/of beschadigen.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Meer informatie

Heeft u de indruk dat de afwatering van uw dakgoten niet goed doorloopt?
Of heeft u lekkages bij de goot?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de dakgoten te inspecteren. Hierbij maken we een rapport op waarin we een advies uitbrengen. Tevens schrijven we op basis van het rapport een (gratis) offerte uit. Indien gewenst gaan we direct aan de slag om de goten te vervangen.

Wilt u een dakgoot vervangen, lekkage bij uw dakgoot oplossen of heeft u andere vraag met betrekking tot dakrenovatie, dakreparatie, schoorsteenrenovatie, het repareren van nokvorsten of het vervangen van het dak?

Neem contact met ons op. Wij bieden u direct een oplossing op maat.

Bekend Van RTL4