Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen

Ervaart u problemen met de afwatering?
Heeft u last van een lekkage?
Wanneer de dakgoot niet goed doorloopt of lekt kan het vervangen ervan oplossing bieden.

Soms is het niet noodzakelijk de gehele dakgoot te vervangen. Wij raden volledige vervanging alleen aan wanneer het een oude dakgoot betreft die regelmatig lekt. Dakgoot vervangen? Royaal Dakonderhoud komt graag bij u langs om de staat van de dakgoot te beoordelen en de mogelijkheden met u te bespreken.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Dakgoot vervangen bij lekkage

Stap 1: Tijdens een grondige inspectie gaan we op zoek naar de oorzaak en locatie van de lekkage.
Stap 2: Een rapport met daarin een prijsopgave wordt – geheel vrijblijvend – aan u voorgelegd.
Stap 3: De onderdelen die een mankement vertonen worden vervangen, zodat de lekkage op professionele wijze wordt gestopt.

Na de reparatie heeft u de komende jaren geen omkijken meer naar uw dakgoot.
Een prettige gedachte.

Dakgoot laten vervangen door dakdekker

Uw dakgoot laten vervangen? Een dakdekker weet als geen ander hoe dat aan te pakken. Onze professionele dakdekkers zijn opgeleid en hebben veel ervaring met het vervangen van dakgoten. Een reparatie of vervanging van onderdelen is voor hen dus geen enkel probleem.

Nieuwe dakgoten worden gemaakt van zowel zink als kunststof, omdat deze materialen iedere regenbui en windhoos trotseren. Om de dakgoten in goede conditie te behouden, raden we aan om deze periodiek te (laten) reinigen. Zo voorkomt u dat takken en bladeren de afvoer blokkeren en/of beschadigen.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Meer informatie

Heeft u de indruk dat de afwatering van uw dakgoten niet goed doorloopt?
Of heeft u lekkages bij de goot?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de dakgoten te inspecteren. Hierbij maken we een rapport op waarin we een advies uitbrengen. Tevens schrijven we op basis van het rapport een (gratis) offerte uit. Indien gewenst gaan we direct aan de slag om de goten te vervangen.

Wilt u een dakgoot vervangen, lekkage bij uw dakgoot oplossen of heeft u andere vraag met betrekking tot dakrenovatie, dakreparatie, schoorsteenrenovatie, het repareren van nokvorsten of het vervangen van het dak?

Neem contact met ons op. Wij bieden u direct een oplossing op maat.

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.4

Duidelijk offerte en eerlijk advies

Bij aanvragen van offerte kon Ruud snel komen en de offerte was snel in huis en volgens afspraak, netjes gespecificeerd wat alles zou gaan kosten, zodat ik zelf kon bepalen wat ik wilde laten doen en was direct inzichtelijk wat het zou gaan kosten. Ik heb de schoorsteen opnieuw laten voegen, het dak laten isoleren, nieuw lood, en nieuwe dakpannen. De uitvoering was vlekkeloos. Net en vakkundig personeel. En toen de buurman zijn kant van de gedeelde schoorsteen ook wilde laten voegen kon dat ook meteen mee. Een slecht dakraam kon ook direct vervangen worden.
- Rotterdam - september 1, 2022

Harde werkers, echt vakmannen

Heel fijn contact met Ruud, ons contact bij Dak Royaal. We hadden gelukkig snel een afspraak voor een eerste bezoek en daarna volgde de offerte ook snel. We hadden wat haast aangezien we ook een offerte hadden lopen voor zonnepanelen. Gelukkig kon Ruud onze klus tussendoor plannen, hij was zeer behulpzaam en dacht met ons mee. De dakdekkers waren harde werkers en werkten heel netjes. Ze veegden zelfs hun voeten voordat ze ons huis binnenkwamen. Goed gehumeurd en zeer vriendelijk. We hebben al heel wat werkmannen over de vloer gehad maar deze mannen waren een verademing. Ons dak ziet er weer keurig netjes uit, de kiem de 30 jaar verwachten we geen problemen. Heel tevreden met dit bedrijf!
- Hartman - juni 23, 2022

Solide bedrijf, aardige hulpvaardige werknemers.

Zoals hierboven beschreven.
- cap. a.d. IJssel - mei 11, 2022

Waardevolle partner voor uw dak.

Samen met 19 buren hebben we onze dakpannen laten vervangen. Om te kunnen vergelijken hebben we een drietal dakdekkers uitgenodigd. Royaal dak gaf ons gelijk een goed gevoel en een de prijs was ook goed. Afspraak is afspraak.
- Capelle aan den IJssel - mei 9, 2022

Levert vakwerk!!

Prima werknemers welke niet in problemen denken maar in oplossingen!!! Zeer geschikt voor projecten (woonhuizen) welke op dit moment op ons erf plaatsvinden.
- Capelle aan den IJssel - maart 8, 2022

Goed

Een gezellige sfeer onder het personeel
- Capelle aan den ijssel om - februari 13, 2022

Zeer professioneel bedrijf die met je mee denkt.

Zeer prettige samenwerking, goede vaklui en fijne communicatie. Leveren goed werk.
- Den Haag - november 12, 2021

Goede communicatie en pragmatische werkwijze

Royaal heeft ons platte dak en dat van een aantal buren vervangen. Communicatie met Ruud verliep goed, hij denkt mee en heeft een pragmatische aanpak. Het werk is naar grote tevredenheid en tegen een nette prijs uitgevoerd. Ons dak ziet er weer netjes uit en ik ga ervan uit dat we weer jaren tegenaan kunnen!
- Lansingerland - oktober 8, 2021

No nonsense bedrijf, harde werkers en eerlijke prijs

Royaal heeft ons dak van buiten geïsoleerd, de pannen vervangen en de dakgoten gecoat. De mannen werken hard door en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
- Utrecht - september 3, 2021

Geweldig

Er is veel moeite gedaan om de juiste dakpan te vinden die goed aansluit op mijn Buren. Na het verstrekken van de opdracht zijn de werkzaamheden snel uitgevoerd door vakkundig en vriendelijk personeel. Wij zijn zeer tevreden!!
- Landsmeer - augustus 20, 2021

deze mannen hebben goed werk afgeleverd

via internet kwam ik bij Royaal Dak Onderhoud uit, goeie offerte gekregen met duidelijke omschrijving en laten uitvoeren, helaas een klein minpuntje tijdens de werkzaam heden is mijn regenpijp beschadigd maar een puspuntje de volgende dag hebben ze het weer netjes gemaakt. ik raad deze bedrijf zeker aan
- Papendrecht - augustus 8, 2021

Professioneel, vakkundig en geduldig

Afgelopen week een complete restauratie van het dak laten uitvoeren. Dakisolatie, panlatten, dakpannen en daklood vervangen en de schoorsteen is gerestaureerd. Het dak is door de isolatie iets omhoog gegaan maar sluit toch nog goed aan op de dakpannen van de buren. Ik wilde eerst alleen nieuwe dakpannen, en toen toch maar de schoorsteen erbij. En tja als alle dakpannen er toch af zijn, kan je net zo goed isolatie nemen. Voordat we tot een overeenstemming kwamen heb ik de offerte eerst een paar keer laten aanpassen en wijzigen. Ik heb altijd eerlijk en professionele advies gekregen. Ze zijn erg geduldig met mij geweest en heb geen enkele keer irritatie bespeurt. Prijstechnisch waren ze ook goedkoper dan andere bedrijven waar ik een offerte bij heb opgevraagd. Gezellige medewerkers die bezig zijn geweest aan mijn dak. Ondanks het harde werken en de tijdsdruk maakten ze toch de tijd om je “vragen” zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden. De klantvriendelijkheid van Royaal dakonderhoud was echt top. Hebben zelfs de tijd genomen om 4 kapotte dakpannen van mijn buurman te vervangen. Daarnaast nog een paar kleine dingen verholpen aan mijn dak die niet geoffreerd zijn geweest. Het eindresultaat van mijn dak mag er ook echt zijn. Zou iedereen dit bedrijf ook aanraden. Toppers zijn het !!!
- Capelle a/d IJssel - augustus 6, 2021

Super goed

De mannen hebben op een prettige wijze in een aantal dagen het dak kwalitatief als nieuw gemaakt! Huisje kan er weer 30 jaar in weer en wind tegen aan , dank!!
- Zaltbommel - augustus 4, 2021

Duidelijke afspraken en goed resultaat

Het heeft na het nieuwe dak en de nieuwe dakgoot nog niet keihard geregeld, maar ik ga ervan uit dat alles waterdicht is! Vanaf de offerte tot aan de werkzaamheden duidelijke communicatie. Fijn!
- Rotterdam - juli 8, 2021

Great

Friendly, professional, fast, nob-nonsense service at a fair price. I would recommend Ruud and his team to anyone.
- Utrecht - mei 26, 2021
80 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

error: Content is beschermd !!