Dakdekkersbedrijf

Dakdekkersbedrijf inschakelen

Uw dak laten onderhouden of renoveren?
Een lekkage laten maken?
Als dakdekkersbedrijf schakelt u ons voor diverse soorten dakwerkzaamheden in.

Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw gebouw; spring er daarom zorgvuldig mee om. In de praktijk schakelen mensen vaak een dakdekkersbedrijf in wanneer er sprake is van een lekkage. Maar dat is eigenlijk te laat. Kies periodiek voor een dakinspectie en voorkom daarmee reparatiekosten en onaangename verrassingen.

Toch sprake van een lekkage? Neem direct contact op. U kunt op ons rekenen.

Jaarlijkse inspectie van uw dak

Als dakdekkersbedrijf zijn we beschikbaar voor dakreparaties, maar ook voor het controleren van de staat van het dak. Tijdens een grondige inspectie controleren we de staat van het dak en maken meteen een rapport met daarin onze bevindingen op. Ons advies is om minimaal één keer per jaar een dakinspectie uit te laten voeren. We controleren hierbij niet alleen de dakpannen, maar o.a. ook de groei van algen en mos. Deze zijn vaak de oorzaak van lekkages. Na het verwijderen van de plantgroei zorgt het aanbrengen van een speciale coating ervoor dat het terugkeren van de algen en het mos wordt voorkomen.

Dakdekkersbedrijf voor nieuwe dakbedekking

Een oud dak is op den duur aan nieuwe dakbedekking toe. Vanwege slijtage kunnen er lekkages ontstaan en is de isolatiewaarde laag. Kiest u op tijd voor nieuwe dakbedekking, dan kiest u voor een duurzame oplossing. Het piekeren over lekkages is dan niet meer aan de orde en u profiteert bovendien van de voordelen van een beter geïsoleerd gebouw.

Een oud dak vervangen is om meerdere redenen een goed idee en als dakdekkersbedrijf regelen wij het graag voor u.
Benieuwd wat het vernieuwen van uw dak gaat kosten?
Maak een afspraak voor een gratis offerte.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Lekkage? Schakel een dakdekkersbedrijf in

Zit er een lek in uw dak? Schakel een deskundige in om het dak te laten repareren. Met ruim 40 jaar ervaring weten we bij Royaal Onderhoud precies hoe we een noodreparatie moeten uitvoeren. Bij een lekkage wordt het probleem direct door ons opgespoord en verholpen waardoor u verdere waterschade voorkomt.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van onze noodservice. Wij sturen altijd binnen 24 uur iemand bij u langs om het lek op te sporen en een offerte uit te brengen. Bij een noodgeval gaan we direct aan de slag om het dak te repareren.

Advies van een dakdekkersbedrijf

U kunt Royaal Dakonderhoud inschakelen voor een vrijblijvend advies. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden waardoor ze in staat zijn u accuraat te adviseren. Prettig, want zo weet u op voorhand exact waar u aan toe bent.

Wilt u graag meer informatie over dakrenovatie, dakisolatie, dakreparatie óf heeft u acuut hulp nodig van een dakdekkersbedrijf? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekend Van RTL4