Ontdek de snelle service van Royaal Dakonderhoud, het meest gerenommeerde allround dakdekkersbedrijf in Brabant

Wij mogen ons met recht een allround dakdekkersbedrijf noemen. Wij inspecteren, renoveren, repareren, isoleren en onderhouden alle soorten daken; van schuine pannendaken tot platte bitumen daken en alle soorten daken daartussenin. Onze gemotiveerde en vakkundige dakdekkers doen dat met evenveel plezier en passie voor zowel bedrijven als voor particulieren. Daarbij beperkt onze service zich niet alleen tot Brabant; overal in Nederland staat een ervaren dakdekker van Royaal Dakonderhoud voor u klaar om u een snelle en vakkundige oplossing te bieden voor al uw dakproblemen. Voor ernstige problemen die spoed vereisen, zoals een fikse lekkage, kunt u gebruik maken van onze 24 uurs dienst. Er staat dan in zeer korte tijd een dakdekker bij u op de stoep om het lek te dichten. Indien mogelijk wordt de reparatie direct volledig en permanent uitgevoerd en anders zorgen we in ieder geval voor een deugdelijke noodreparatie zodat verdere (water)schade voorkomen wordt.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Een dakdekkersbedrijf met 24 uurs service en toch een redelijke prijs

Op een 24 uurs dienst doe je niet zomaar een beroep, dan moet er echt wel spoed geboden zijn. Toch is de prijs die wij voor deze 24 uurs service vragen alleszins redelijk, niet alleen in Brabant maar dankzij onze spreiding van filialen ook in de rest van Nederland. Iedere dakdekker van Royaal Dakonderhoud is zich bewust van het belang van een snelle service in het algemeen. Zeker bij ernstige lekkages zullen ze er alles aan doen om deze zo snel mogelijk te repareren, zodat onnodige schade aan uw dak en alles wat zich daar onder bevindt voorkomen wordt.

Desalniettemin kunt u zich veel extra kosten besparen door een regelmatige inspectie van en tijdig onderhoud aan uw dak uit te voeren. Hierbij worden alle onderdelen van uw dak, zoals dakpannen of bitumen dakbedekking, dakbeschot, boeiboorden, dakgoten, loodwerk en de aansluitingen van schoorstenen en regenpijpen, grondig nagekeken door een ervaren en zeer deskundige dakdekker. Vervolgens krijgt u een uitgebreide rapportage over de conditie van uw dak en alle bijbehorende onderdelen, inclusief een vrijblijvende prijsopgave van de werkzaamheden die nodig zijn om uw dak weer in topconditie te brengen. Indien van toepassing kunnen wij u gelijktijdig adviseren over mogelijkheden voor de isolatie van uw dak en deze werkzaamheden geïntegreerd met het onderhoud uitvoeren. Zo houdt u alles onder één dak en daarmee de kosten in de hand.

Onze snelle service geldt voor zowel particulieren als bedrijven in heel Nederland

Royaal Dakonderhoud is een landelijk opererend dakdekkersbedrijf, dat zowel bedrijven als particulieren een snelle service biedt voor alle mogelijke werkzaamheden aan daken. Naast onze Brabantse vestiging in Den Bosch hebben wij ook vestigingen in onder meer:

Noord-Holland:

  • Amsterdam
  • Hilversum

Zuid-Holland:

  • Leiden
  • Rotterdam
  • Den Haag

Noord-Brabant:

  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Breda
Bitumen dak vervangen

Verder is er een vestiging in Utrecht, die vanwege haar centrale ligging snel en accuraat in alle delen van het land assistentie kan verlenen, mede dankzij onze 24 uurs dienst die iedere spoedklus voor u klaart. Deze spreiding maakt het ons mogelijk altijd een snelle service te verlenen tegen een zeer concurrerende prijs. U hoeft dit niet zomaar van ons aan te nemen, beter is het om het zelf te ontdekken door contact op te nemen met onze dichtstbijzijnde vestiging om een offerte te vragen voor een inspectie, renovatie, isolatie of onderhoud van uw dak. Als u al een daklekkage heeft, dan komen wij u graag met spoed naar u toe om dit euvel snel en vakkundig te verhelpen.