Uw dakdekker voor Den Bosch en omgeving heet Royaal Dakonderhoud

Daken hebben veel te verduren vanwege de verschillende weersinvloeden in ons land zoals zon, regen, kou en wind. Ieder dak, zowel een pannendak als een plat dak, is daarom aan slijtage onderhevig en dan ligt ook een lekkage helaas op de loer. Om dit te voorkomen is het verstandig uw dak regelmatig te laten inspecteren en waar nodig de dakbedekking of dakpannen te laten vervangen door een ervaren dakdekker. Voor Den Bosch en omgeving komt u dan al snel uit bij Royaal Dakonderhoud, het allround dakdekkersbedrijf voor particulieren en bedrijven met meer dan 40 jaar ervaring in alle soorten dakwerken. Overal in en rondom Den Bosch komen wij graag bij u langs om al uw dakproblemen op te lossen. Heeft u al een lekkage, dan sturen wij binnen 24 uur een ervaren dakdekker naar u toe. Moeten er dakpannen vervangen worden of wilt u uw plat dak isoleren, dan geven wij u vooraf een helder advies en kostenopgave. Om problemen aan uw dak voor te blijven kunt u ook bij ons terecht voor een algehele inspectie. Tijdens deze inspectie kunnen wij snel een eventuele kleine daklekkage opsporen en direct verhelpen zodat verdere schade aan uw dak en constructie voorkomen kan worden.

Bel: 085 1305948Contactformulier

De energietransitie vereist duurzaamheid, laat nu uw dak isoleren

Om de klimaatverandering tegen te gaan worden er steeds strengere eisen gesteld aan het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. Goede isolatie, met name ook het isoleren van daken, hoort hier zeker bij en daarvoor bent u bij Royaal Dakonderhoud precies aan het juiste adres. Wij kunnen zowel uw pannendak als uw plat dak isoleren. Dat doen wij met de nieuwste materialen en technieken om er zeker van te zijn dat uw pand weer voldoet aan de laatste milieueisen. U bespaart daarmee tevens aanzienlijk op uw stookkosten en als bijkomend voordeel wordt uw binnenklimaat ook een stuk aangenamer en dus gezonder. Voor een dak dat toch al vervangen moet worden is de keuze simpel, wij vervangen en isoleren uw dak in één project. Verkeert uw pannendak nog in goede staat, dan kan isolatie betrekkelijk eenvoudig gerealiseerd worden en loont het zeker de moeite om te isoleren. Omdat de isolatie direct onder de pannen aangebracht kan worden kunnen wij voor een aantrekkelijke prijs uw dakpannen verwijderen, het isolatiemateriaal aanbrengen en vervolgens de pannen terugleggen.

Wilt u een plat dak dat nog niet aan vervangen toe is toch al wel isoleren, dan is het aanbrengen van isolatie boven op de dakbedekking de aangewezen manier. Dit is een gemakkelijke en efficiënte manier van isoleren waar weinig tot geen breekwerk aan te pas komt. Wel moet de dakconstructie voldoende stevig zijn, omdat de isolatielaag wordt afgedekt met een ballastlaag om het isolatiemateriaal op de plaats te houden en te beschermen tegen de diverse weersinvloeden. Wij komen graag ter plaatse uw dak inspecteren en geven u een eerlijk advies over de mogelijkheid om uw plat dak op deze manier te isoleren of zelfs te vernieuwen, met daarbij tevens een opgave van de kosten.

Meer dan 40 jaar ervaring in het oplossen van dakproblemen in Den Bosch en omgeving

Royaal Dakonderhoud is een allround dakdekker in Den Bosch met meer dan 40 jaar ervaring in het inspecteren, onderhouden, repareren, vervangen en isoleren van zowel pannendaken als platte daken. Dankzij deze ervaring, het snel kunnen oplossen van lekkages, een efficiënte werkwijze én concurrerende tarieven hebben wij een zeer tevreden klantenkring opgebouwd, in Den Bosch zelf en vele plaatsen daaromheen, waarvan onderstaand slechts een kleine greep is hieruit. Ook uw dak, of het nu een pannendak of plat dak is, kunnen wij vernieuwen en isoleren, en daarmee volledig aanpassen aan de eisen van deze tijd en klaar voor de toekomst. Neem contact met ons op, wij overtuigen u graag!

 • Den Bosch
 • Drunen
 • Kerkdriel
 • Oss
 • Rosmalen
 • Uden
 • Veghel
 • Vlijmen
 • Vught
 • Waalwijk
 • Bitumen dak vervangen