De professionele dakdekker voor bedrijven en particulieren die van alle markten thuis is

Groot of klein, om in te werken of in te wonen, ieder gebouw dient voorzien te zijn van een goede dakbedekking. Het dak beschermt de constructie tegen invloeden van buitenaf en zorgt voor een droog en aangenaam binnenklimaat. Een niet goed onderhouden dak kan al snel lekkages veroorzaken, waardoor bijvoorbeeld schimmelvorming op muren en plafonds kan ontstaan of in het ergste geval een aantasting van de gehele dakconstructie. De kosten voor een dakdekker is dan vaak het minste waar u zich zorgen om moet maken. Royaal Dakonderhoud is een professionele dakdekker en een uitstekende partner om uw dak in topconditie te brengen en te houden. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren en geen dak is ons te groot of te klein. Van uitgestrekte platte bitumen of EPDM daken tot hellende pannen- of leiendaken, wij inspecteren, repareren, renoveren, vernieuwen en isoleren ieder dak. Dankzij ons wijdverspreid netwerk van vestigingen in onder meer de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Noord- en Zuid-Holland kunnen wij een snelle service bieden tegen een sterk concurrerende prijs. Graag komen wij ook bij u langs om uw dak te inspecteren of andere wensen te bespreken, zoals de isolatie van uw bitumen dak of het vervangen van de dakpannen op uw hellend dak. Met een passende offerte en accurate uitvoering van de werkzaamheden door onze ervaren dakdekkers zorgen wij ervoor dat uw gebouw u blijvend bescherming biedt en een aangenaam klimaat heeft om in te werken of te wonen.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Een dakdekker voor bedrijven niet anders dan voor particulieren

Ondanks veel gelijkenissen zal elke dakdekker beamen dat uitgestrekte platte daken van een bedrijfspand een andere aanpak vereisen dan een hellend dak op een woning. Daarnaast hebben particulieren en bedrijven zo hun eigen kijk op zaken als duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid, uitstraling en natuurlijk de kosten die dit alles met zich meebrengen. In Royaal Dakonderhoud vinden zowel bedrijven als particulieren de betrouwbare partner die ze zoeken. Als allround professioneel dakdekker zijn wij van alle markten thuis. Wij denken met u mee en zoeken samen naar de beste oplossingen voor uw dak. Voor bedrijven kan het interessant zijn om het dak van een bedrijfshal of kantoorpand milieuvriendelijk te isoleren en tegelijk om te toveren tot een dakterras met groen, waar medewerkers zich tijdens de pauzes aangenaam kunnen ontspannen. Voor particulieren telt vaak het esthetisch aspect zwaar en zou men de woning wel eens een geheel andere look willen geven, bijvoorbeeld met een andere kleur dakpannen of door deze te vervangen door moderne shingles of leien. Wij staan open voor al deze wensen, onderzoeken de mogelijkheden en geven u advies en de prijs voor de verschillende opties, zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken.

Vakkundig dakonderhoud voor bedrijven en particulieren in heel Nederland

Onze ervaren dakdekkers hebben de expertise in huis voor alle soorten daken en voeren het dakonderhoud met evenveel toewijding uit, ongeacht of het een woning of een bedrijfspand betreft. Niet alleen voor onderhoud aan uw dak, maar ook voor andere onderhoudswerkzaamheden aan vastgoed van zowel bedrijven als particulieren kunt u bij ons terecht. Wij hebben vestigingen door een groot deel van Nederland. Naast Utrecht en Amersfoort vindt u ons onder meer in:

Noord-Brabant:

 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda

Noord-Holland:

 • Amsterdam
 • Hilversum

Zuid-Holland:

 • Leiden
 • Rotterdam
 • Den Haag

Gelderland:

 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Nijmegen
Bitumen dak vervangen Dakrenovatie voor woningcorporatie

Zoekt u een ervaren dakdekker voor uw bedrijfspand of woning? Aarzel niet langer en neem gerust eens contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij komen de benodigde werkzaamheden voor uw dakrenovatie ter plaatse opnemen en maken u dan graag een passende en geheel vrijblijvende offerte.