Dakdekker in Rotterdam

Dakdekker in Rotterdam | Royaal Dakonderhoud voor al je dakwerkzaamheden

Om je dak in topconditie te houden, is het belangrijk om de dakbedekking regelmatig te controleren op gebreken en kwetsbaarheden. Gebeurt dit niet, dan wordt de kans op vochtplekken en lekkages aanzienlijk groter. Wanneer je zelf niet over de benodigde kennis beschikt, kan het lastig zijn om de kleinste oneffenheden in het oppervlak te herkennen. Daarom wordt het in veel gevallen aangeraden om deze inspecties uit handen te geven aan een professionele dakdekker. Ben je woonachtig in de regio Rotterdam? Dan staat Royaal Dakonderhoud graag voor je klaar. Van jaarlijkse inspecties tot reparaties of complete vervanging van de dakbedekking: ons ervaren team deinst nergens voor terug. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Lees dan vooral verder.

Dakreparaties in regio Rotterdam

Heftige weersomstandigheden kunnen schade aanbrengen aan jouw dakbekleding. Denk hierbij aan scheuren in het dakleer, kapotte dakpannen of gaten in de dakgoot. Wanneer de schades niet op tijd worden hersteld, kan één fikse regenbui al voor ernstige vochtproblemen in huis zorgen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten en dat begrijpen wij maar al te goed. Royaal Dakonderhoud streeft ernaar om zo snel mogelijk op locatie te zijn en de schade direct te verhelpen. Onze ervaren dakdekkers repareren niet alleen de lekkage, maar voorzien je ook graag van handige tips om toekomstige problemen te voorkomen. Zo houden we samen jouw dak in topconditie.

Dakwerkzaamheden, Dak laten maken

Het vervangen van een dak

Is de schade aan het dak te groot, of is je huidige dak door ouderdom aan vervanging toe? Ook dan staan wij voor je klaar. Onze dakdekkers beschikken over de nodige ervaring om deze grote klus in een zo kort mogelijke periode te klaren. We denken bovendien graag met je mee wat betreft budget en duurzaamheid. Twijfel je welk soort dakbekleding het beste bij jouw woning past? Ons team zet de verschillende mogelijkheden graag voor je op een rij. Zo ben je niet alleen verzekerd van een sterk dak, maar ook van een dak dat past bij de uitstraling van de woning.

Dakisolatie

We zien de afgelopen jaren een behoorlijke stijging in het aantal huishoudens dat hun dakisolatie wil verbeteren. En dat is niet voor niets. De warmte in een woning stijgt namelijk altijd naar boven en wanneer het dak niet is geïsoleerd zal er veel warmte verloren gaan. Het juiste isolatiemateriaal zorgt ervoor dat je optimaal van de gestookte warmte kunt genieten. Het is hierdoor niet alleen een goede keuze voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met een goede dakisolatie kun je tot wel honderden euro’s besparen op de jaarlijkse energiekosten.

Dak Isoleren, Royaal Dakonderhoud, Isolatie dak

Royaal Dakonderhoud helpt je graag bij het aanbrengen van dakisolatie. Of je nu een plat dak wilt isoleren vanaf de buitenkant, of een extra zolderkamer wilt realiseren met dakisolatie van binnenuit: Royaal Dakonderhoud staat voor je klaar met gepast advies, vakkundige dakdekkers én de garantie van een grandioos eindresultaat.

Zolder isolatie van binnenuit, Zolderisolatie, zolder isoleren

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48