Dakinspectie of dakrenovatie? Laat u adviseren door de meest allround dakdekker in Den Bosch

We zien maar al te vaak dat het dak een sluitpost is op de begroting bij onderhoudswerkzaamheden aan een woning of bedrijfspand. Wij vinden dit zeer onterecht, want een jaarlijkse inspectie van uw dak kan u uiteindelijk veel ellende en onderhouds- en herstelkosten besparen. Juist het dak heeft veel te verduren van de diverse weersinvloeden zoals UV-straling van de zon, regen, sneeuw, wind en natuurlijk ook van vervuiling. Door een regelmatige inspectie kunnen zwakke plekken zoals bijvoorbeeld kapotte of losliggende dakpannen, slechte en beschadigde bitumen en beschadigingen aan dakgoten of regenpijpen snel worden opgespoord waardoor vochtproblemen en lekkage tijdig voorkomen kunnen worden. Bovendien zullen dan de kosten voor repareren, vervangen of vernieuwen binnen de perken kunnen blijven. De ervaren dakdekkers van dakdekkersbedrijf Royaal Dakonderhoud maken voor u een uitgebreide rapportage over de conditie waarin uw dak verkeert en welke werkzaamheden nodig zijn om uw dak volledig te laten herstellen.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Renovatie van uw pannendak, vernieuwen dakbeschot en aanbrengen van isolatie in één project

Royaal Dakonderhoud is een allround dakdekkersbedrijf. Dat betekent dat wij, als wij bijvoorbeeld uw dakpannen vervangen, meteen de staat van uw dakbeschot, boeiboorden, dakgoten en aansluitingen van schoorstenen en regenpijpen kunnen inspecteren en zo nodig vernieuwen of repareren. Onze vakbekwame dakdekkers zijn namelijk van alle markten thuis. Naast het aanbrengen van de dakpannen voeren zij ook het timmerwerk aan het dakbeschot en lood- en zinkwerken voor een goede afdichting uit, zodat u de totale renovatie van uw dak kunt uitbesteden aan slechts één totaalaanbieder en u er zelf verder geen omkijken meer naar heeft. Een fijne gedachte nietwaar?

Bij een dakrenovatie is het ook verstandig te denken aan gelijktijdige isolatie van het dak. Met name bij oudere woningen en bedrijfspanden ontbreekt deze isolatie nogal eens. Een goede isolatie bespaart niet alleen op stookkosten, maar zorgt bovendien voor een aangenamer en gezonder binnenklimaat. Ook hiervoor kunt u blindelings vertrouwen op het vakmanschap van onze dakdekkers. Zij kunnen tijdens de renovatie uw dak meteen isoleren en daarmee uw dak helemaal up-to-date maken aan de eisen van deze tijd en bovendien ernergiezuinig.

Snelle service door heel Nederland, zowel voor particulieren als voor bedrijven

Royaal Dakonderhoud is een landelijk opererend dakdekkersbedrijf dat bekend staat om zijn zeer goede en snelle service. Ook voor spoedklussen, zoals een daklekkage, kunt u terecht bij de 24 uursdienst van een van onze vestigingen. Naast onze Brabantse vestiging in Den Bosch vindt u deze nevenvestigingen in onder meer:

Noord-Holland:

  • Amsterdam
  • Hilversum

Zuid-Holland:

  • Leiden
  • Rotterdam
  • Den Haag

Noord-Brabant:

  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Breda
Bitumen dak vervangen

Verder is er een vestiging in Utrecht, die vanwege haar centrale ligging snel en accuraat in alle delen van het land assistentie kan bieden. Dankzij deze spreiding kunnen wij overal tegen sterk concurrerende prijzen onze diensten aanbieden. Bent u toe aan een dakrenovatie, of wilt u een inspectie laten uitvoeren naar de staat van uw dak aarzel dan niet contact op te nemen met onze dichtstbijzijnde vestiging om een offerte op te vragen. Maar ook als u een lekkage heeft, komen wij u vanzelfsprekend graag helpen.