Dakdekker Den Bosch

Royaal Dakonderhoud

Op zoek naar een dakdekker in Den Bosch?
Heeft uw dak een onderhoudsbeurt nodig?
Is er sprake van een lekkage op het dak?
Wilt u uw schoorsteen laten renoveren?

Welke klus u ook op het dak wilt laten uitvoeren; Royaal Dakonderhoud is dé specialist op het gebied van dakonderhoud en alles wat daarbij komt kijken. Bij een daklekkage sturen we binnen 24 uur een vakman bij u langs om het lek te repareren, zodat waterschade beperkt blijft. Naast het uitvoeren van dakreparaties zijn onze vakmensen tevens inzetbaar voor: dakinspecties, dakrenovaties, het voegen van schoorstenen etc.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dakdekker Den Bosch inschakelen

De conditie van het dak is belangrijk, omdat u anders te maken kunt krijgen met lekkages en waterschade. Door het periodiek laten uitvoeren van een dakinspectie voorkomt u dit soort onaangename problemen, omdat zwakke plekken in het dak vroegtijdig worden geconstateerd.

Een afspraak maken voor het laten uitvoeren van een dakinspectie? Slim. Naar aanleiding van de inspectie stellen we geheel vrijblijvend een rapport met onze bevindingen voor u op. Het rapport bevat tevens een plan van aanpak en prijsopgave.

Een dakdekker in Den Bosch en omstreken nodig? Royaal Dakonderhoud natuurlijk!

Direct hulp bij dakproblemen

Problemen aan het dak zijn ontzettend vervelend en kunnen veel overlast – zoals waterschade en blijvende schade aan het dakschot – veroorzaken. Gelukkig kunnen wij u bij dakproblemen direct te hulp schieten. Binnen 24 uur staat onze dakdekker Den Bosch voor de deur om u te helpen.

Tijdens dit bezoek beoordelen we direct hoe groot de schade aan uw dak werkelijk is en sporen de lekkage d.m.v. speciale apparatuur moeiteloos op. Het openbreken van het dak is dankzij de geavanceerde apparatuur die wij gebruiken niet nodig. Op basis van de inspectie schrijft de dakdekker vervolgens een vrijblijvende offerte uit. Hierbij geven we altijd een betrouwbaar advies en duidelijke prijsopgave. Op basis van onze offerte kunt u besluiten om het dak te vernieuwen of de dakpannen te vervangen.

Voor een dakdekker Den Bosch hoeft u niet verder te zoeken.
Bij Royaal Dakonderhoud bent u in goede handen.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Dakwerker Den Bosch inschakelen

Wilt u de HR-waarde van uw dak verhogen?
Royaal Dakonderhoud helpt als dakwerker Den Bosch ook graag bij het isoleren van uw dak. Door dakisolatie aan te brengen zorgen we ervoor dat er geen warmte meer verloren gaat. Op deze manier bespaart u ook flink op de energierekening. Een duurzame oplossing die zowel goed voor het milieu als uw portemonnee is.

Zoekt u een dakdekker Den Bosch? Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van dakreparaties, dakrenovaties, repareren van de nokvorsten en voegen van schoorstenen.

Bekend Van RTL4