Dakdekker Den Bosch

Royaal Dakonderhoud

Op zoek naar een dakdekker in Den Bosch?
Heeft uw dak een onderhoudsbeurt nodig?
Is er sprake van een lekkage op het dak?
Wilt u uw schoorsteen laten renoveren?

Welke klus u ook op het dak wilt laten uitvoeren; Royaal Dakonderhoud is dé specialist op het gebied van dakonderhoud en alles wat daarbij komt kijken. Bij een daklekkage sturen we binnen 24 uur een vakman bij u langs om het lek te repareren, zodat waterschade beperkt blijft. Naast het uitvoeren van dakreparaties zijn onze vakmensen tevens inzetbaar voor: dakinspecties, dakrenovaties, het voegen van schoorstenen etc.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dakdekker Den Bosch inschakelen

De conditie van het dak is belangrijk, omdat u anders te maken kunt krijgen met lekkages en waterschade. Door het periodiek laten uitvoeren van een dakinspectie voorkomt u dit soort onaangename problemen, omdat zwakke plekken in het dak vroegtijdig worden geconstateerd.

Een afspraak maken voor het laten uitvoeren van een dakinspectie? Slim. Naar aanleiding van de inspectie stellen we geheel vrijblijvend een rapport met onze bevindingen voor u op. Het rapport bevat tevens een plan van aanpak en prijsopgave.

Een dakdekker in Den Bosch en omstreken nodig? Royaal Dakonderhoud natuurlijk!

Direct hulp bij dakproblemen

Problemen aan het dak zijn ontzettend vervelend en kunnen veel overlast – zoals waterschade en blijvende schade aan het dakschot – veroorzaken. Gelukkig kunnen wij u bij dakproblemen direct te hulp schieten. Binnen 24 uur staat onze dakdekker Den Bosch voor de deur om u te helpen.

Tijdens dit bezoek beoordelen we direct hoe groot de schade aan uw dak werkelijk is en sporen de lekkage d.m.v. speciale apparatuur moeiteloos op. Het openbreken van het dak is dankzij de geavanceerde apparatuur die wij gebruiken niet nodig. Op basis van de inspectie schrijft de dakdekker vervolgens een vrijblijvende offerte uit. Hierbij geven we altijd een betrouwbaar advies en duidelijke prijsopgave. Op basis van onze offerte kunt u besluiten om het dak te vernieuwen of de dakpannen te vervangen.

Voor een dakdekker Den Bosch hoeft u niet verder te zoeken.
Bij Royaal Dakonderhoud bent u in goede handen.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Dakwerker Den Bosch inschakelen

Wilt u de HR-waarde van uw dak verhogen?
Royaal Dakonderhoud helpt als dakwerker Den Bosch ook graag bij het isoleren van uw dak. Door dakisolatie aan te brengen zorgen we ervoor dat er geen warmte meer verloren gaat. Op deze manier bespaart u ook flink op de energierekening. Een duurzame oplossing die zowel goed voor het milieu als uw portemonnee is.

Zoekt u een dakdekker Den Bosch? Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van dakreparaties, dakrenovaties, repareren van de nokvorsten en voegen van schoorstenen.

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.4

Zeer professioneel bedrijf die met je mee denkt.

Zeer prettige samenwerking, goede vaklui en fijne communicatie. Leveren goed werk.
- Den Haag - november 12, 2021

Goede communicatie en pragmatische werkwijze

Royaal heeft ons platte dak en dat van een aantal buren vervangen. Communicatie met Ruud verliep goed, hij denkt mee en heeft een pragmatische aanpak. Het werk is naar grote tevredenheid en tegen een nette prijs uitgevoerd. Ons dak ziet er weer netjes uit en ik ga ervan uit dat we weer jaren tegenaan kunnen!
- Lansingerland - oktober 8, 2021

No nonsense bedrijf, harde werkers en eerlijke prijs

Royaal heeft ons dak van buiten geïsoleerd, de pannen vervangen en de dakgoten gecoat. De mannen werken hard door en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
- Utrecht - september 3, 2021

Geweldig

Er is veel moeite gedaan om de juiste dakpan te vinden die goed aansluit op mijn Buren. Na het verstrekken van de opdracht zijn de werkzaamheden snel uitgevoerd door vakkundig en vriendelijk personeel. Wij zijn zeer tevreden!!
- Landsmeer - augustus 20, 2021

deze mannen hebben goed werk afgeleverd

via internet kwam ik bij Royaal Dak Onderhoud uit, goeie offerte gekregen met duidelijke omschrijving en laten uitvoeren, helaas een klein minpuntje tijdens de werkzaam heden is mijn regenpijp beschadigd maar een puspuntje de volgende dag hebben ze het weer netjes gemaakt. ik raad deze bedrijf zeker aan
- Papendrecht - augustus 8, 2021

Professioneel, vakkundig en geduldig

Afgelopen week een complete restauratie van het dak laten uitvoeren. Dakisolatie, panlatten, dakpannen en daklood vervangen en de schoorsteen is gerestaureerd. Het dak is door de isolatie iets omhoog gegaan maar sluit toch nog goed aan op de dakpannen van de buren. Ik wilde eerst alleen nieuwe dakpannen, en toen toch maar de schoorsteen erbij. En tja als alle dakpannen er toch af zijn, kan je net zo goed isolatie nemen. Voordat we tot een overeenstemming kwamen heb ik de offerte eerst een paar keer laten aanpassen en wijzigen. Ik heb altijd eerlijk en professionele advies gekregen. Ze zijn erg geduldig met mij geweest en heb geen enkele keer irritatie bespeurt. Prijstechnisch waren ze ook goedkoper dan andere bedrijven waar ik een offerte bij heb opgevraagd. Gezellige medewerkers die bezig zijn geweest aan mijn dak. Ondanks het harde werken en de tijdsdruk maakten ze toch de tijd om je “vragen” zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden. De klantvriendelijkheid van Royaal dakonderhoud was echt top. Hebben zelfs de tijd genomen om 4 kapotte dakpannen van mijn buurman te vervangen. Daarnaast nog een paar kleine dingen verholpen aan mijn dak die niet geoffreerd zijn geweest. Het eindresultaat van mijn dak mag er ook echt zijn. Zou iedereen dit bedrijf ook aanraden. Toppers zijn het !!!
- Capelle a/d IJssel - augustus 6, 2021

Super goed

De mannen hebben op een prettige wijze in een aantal dagen het dak kwalitatief als nieuw gemaakt! Huisje kan er weer 30 jaar in weer en wind tegen aan , dank!!
- Zaltbommel - augustus 4, 2021

Duidelijke afspraken en goed resultaat

Het heeft na het nieuwe dak en de nieuwe dakgoot nog niet keihard geregeld, maar ik ga ervan uit dat alles waterdicht is! Vanaf de offerte tot aan de werkzaamheden duidelijke communicatie. Fijn!
- Rotterdam - juli 8, 2021

Great

Friendly, professional, fast, nob-nonsense service at a fair price. I would recommend Ruud and his team to anyone.
- Utrecht - mei 26, 2021

Fijne mannen en mooi dak

De heren hebben de klus in een dag geklaard. Dak ziet er weer perfect uit en de mannen waren zeer vriendelijk in de omgang 🙂
- Zoetermeer - mei 15, 2021

Fijne samenwerking

Royaal dakonderhoud is al jaren een vertrouwd partner van dakonderhoud Nederland. voor het realiseren van onze grotere pannendak projecten, gaat onze keus vaak uit naar Royaal dakonderhoud. Wilt u uw pannendak laten vernieuwen, dan bent u bij royaal aan het juiste adres. Pluspunten: - komen afspraken na. - scherpe prijzen. - goede communicatie.
- Utrecht - mei 6, 2021

Zeer tevreden.

Deskundige medewerkers die meedenken met de klant. Zeer vriendelijk en zorgzaam gewerkt. Er wordt goed contact gehouden over planning en voortgang van de werkzaamheden.
- Rosmalen - mei 4, 2021

Deskundige service, netjes uitgevoerd en prachtig resultaat

Ik ben super tevreden met het resultaat van de uitgevoerde werkzaamheden.
- Rotterdam - april 22, 2021

Vakmensen met passie voor het werk.

Ons jaren 60 huis grondig onderhanden laten nemen door Royaal Dak onderhoud. In het offerte traject goede en snelle communicatie wat ook in de realisatie goed bleef gaan. Enthousiaste, positief ingestelde mannen met oog voor detail en passie voor het werk (het moet ook netjes zijn). Wij zijn erg blij met het mooie resultaat (nieuwe dakpannen, mooie zinken goten en dakbedekking) en zijn uiteraard ook erg benieuwd naar het verschil i comfort (isolatie zowel onder de dakpannen als op ons platte dak). Hiernaast geeft de 10 jaar garantie op de werkzaamheden en 30 jaar op de dakpannen ook wel een prettig gevoel.
- Ridderkerk - april 19, 2021

Goed in communicatie en eindresultaat is zeer goed!

De communicatie met Ruud verliep zeer voorspoedig. We kregen snel antwoord , helder en duidelijk in wat er nodig was en de afspraken werden nagekomen. Gedurende de werkzaamheden werd er flink doorgewerkt en het eindresultaat ziet er zeer netjes uit. Tijdens de klus liepen we een aantal keer tegen wat probleempjes aan, maar deze zijn keurig opgelost door hen. Al met al zeer tevreden!
- Den Haag - maart 30, 2021
74 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

error: Content is beschermd !!