Dakdekker Den Bosch

Royaal Dakonderhoud

Op zoek naar een dakdekker in Den Bosch?
Heeft uw dak een onderhoudsbeurt nodig?
Is er sprake van een lekkage op het dak?
Wilt u uw schoorsteen laten renoveren?

Welke klus u ook op het dak wilt laten uitvoeren; Royaal Dakonderhoud is dé specialist op het gebied van dakonderhoud en alles wat daarbij komt kijken. Bij een daklekkage sturen we binnen 24 uur een vakman bij u langs om het lek te repareren, zodat waterschade beperkt blijft. Naast het uitvoeren van dakreparaties zijn onze vakmensen tevens inzetbaar voor: dakinspecties, dakrenovaties, het voegen van schoorstenen etc.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dakdekker Den Bosch inschakelen

De conditie van het dak is belangrijk, omdat u anders te maken kunt krijgen met lekkages en waterschade. Door het periodiek laten uitvoeren van een dakinspectie voorkomt u dit soort onaangename problemen, omdat zwakke plekken in het dak vroegtijdig worden geconstateerd.

Een afspraak maken voor het laten uitvoeren van een dakinspectie? Slim. Naar aanleiding van de inspectie stellen we geheel vrijblijvend een rapport met onze bevindingen voor u op. Het rapport bevat tevens een plan van aanpak en prijsopgave.

Een dakdekker in Den Bosch en omstreken nodig? Royaal Dakonderhoud natuurlijk!

Direct hulp bij dakproblemen

Problemen aan het dak zijn ontzettend vervelend en kunnen veel overlast – zoals waterschade en blijvende schade aan het dakschot – veroorzaken. Gelukkig kunnen wij u bij dakproblemen direct te hulp schieten. Binnen 24 uur staat onze dakdekker Den Bosch voor de deur om u te helpen.

Tijdens dit bezoek beoordelen we direct hoe groot de schade aan uw dak werkelijk is en sporen de lekkage d.m.v. speciale apparatuur moeiteloos op. Het openbreken van het dak is dankzij de geavanceerde apparatuur die wij gebruiken niet nodig. Op basis van de inspectie schrijft de dakdekker vervolgens een vrijblijvende offerte uit. Hierbij geven we altijd een betrouwbaar advies en duidelijke prijsopgave. Op basis van onze offerte kunt u besluiten om het dak te vernieuwen of de dakpannen te vervangen.

Voor een dakdekker Den Bosch hoeft u niet verder te zoeken.
Bij Royaal Dakonderhoud bent u in goede handen.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Dakwerker Den Bosch inschakelen

Wilt u de HR-waarde van uw dak verhogen?
Royaal Dakonderhoud helpt als dakwerker Den Bosch ook graag bij het isoleren van uw dak. Door dakisolatie aan te brengen zorgen we ervoor dat er geen warmte meer verloren gaat. Op deze manier bespaart u ook flink op de energierekening. Een duurzame oplossing die zowel goed voor het milieu als uw portemonnee is.

Zoekt u een dakdekker Den Bosch? Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van dakreparaties, dakrenovaties, repareren van de nokvorsten en voegen van schoorstenen.

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.3

Goed en netjes uitgevoerd.

Royaal heeft de benodigde werkzaamheden heel netjes uitgevoerd. Ze communiceren helder, snel en netjes en komen de gemaakte afspraken na. De medewerkers zijn vriendelijk en beleefd en hebben vlot en netjes gewerkt. Er was sprake van lekkage en het was fijn dat de urgentie serieus werd genomen.
- Rotterdam - februari 13, 2023

vakkundig en goed, alleen afspraak maken wat traag

Ruud heeft vakkundig een offerte opgesteld. In eerste instantie was het iets lastig om tot een afspraak te komen en verliep te communicatie wat traag. Bij de afspraak heeft Ruud de schade (lekkage bij goot dakraam) snel en vakkundig gerepareerd. Helaas bleek later dat het op die manier nog niet helemaal was opgelost. Hiervoor kwam Ruud later nogmaals terug en heeft dit nog opgelost. Nu blijkt het droog te zijn.
- Rotterdam - december 27, 2022

Gewoon heel erg goed

Vanaf het eerste moment is er een fijne en duidelijke communicatie geweest. Er is ons heel helder verteld wat wel en niet mogelijk was en waarom en die eerlijkheid is heel erg fijn. Het 'echte' werk is vervolgens ook heel erg snel en goed gedaan.
- Hoek van Holland - november 4, 2022

Zeer tevreden.

Zeer tevreden over dit bedrijf, vriendelijk personeel. Ik had lekkage, dus er was spoed bij. Contact was goed, reageren op app. Snel een offerte in de mail en binnen een week tijd gemaakt om mijn dak te maken waardoor meer schade voorkomen werd. Top!
- Delft - november 2, 2022

Dit bedrijf doet wat het belooft!

Afspraken worden nagekomen op afgesproken tijd en telefonisch ook goed bereikbaar voor vragen. Werkzaamheden betreft vervangen lichtkoepel en dakreparatie.
- van der Schaaf - oktober 27, 2022

Duidelijk offerte en eerlijk advies

Bij aanvragen van offerte kon Ruud snel komen en de offerte was snel in huis en volgens afspraak, netjes gespecificeerd wat alles zou gaan kosten, zodat ik zelf kon bepalen wat ik wilde laten doen en was direct inzichtelijk wat het zou gaan kosten. Ik heb de schoorsteen opnieuw laten voegen, het dak laten isoleren, nieuw lood, en nieuwe dakpannen. De uitvoering was vlekkeloos. Net en vakkundig personeel. En toen de buurman zijn kant van de gedeelde schoorsteen ook wilde laten voegen kon dat ook meteen mee. Een slecht dakraam kon ook direct vervangen worden.
- Rotterdam - september 1, 2022

Harde werkers, echt vakmannen

Heel fijn contact met Ruud, ons contact bij Dak Royaal. We hadden gelukkig snel een afspraak voor een eerste bezoek en daarna volgde de offerte ook snel. We hadden wat haast aangezien we ook een offerte hadden lopen voor zonnepanelen. Gelukkig kon Ruud onze klus tussendoor plannen, hij was zeer behulpzaam en dacht met ons mee. De dakdekkers waren harde werkers en werkten heel netjes. Ze veegden zelfs hun voeten voordat ze ons huis binnenkwamen. Goed gehumeurd en zeer vriendelijk. We hebben al heel wat werkmannen over de vloer gehad maar deze mannen waren een verademing. Ons dak ziet er weer keurig netjes uit, de kiem de 30 jaar verwachten we geen problemen. Heel tevreden met dit bedrijf!
- Hartman - juni 23, 2022

Solide bedrijf, aardige hulpvaardige werknemers.

Zoals hierboven beschreven.
- cap. a.d. IJssel - mei 11, 2022

Waardevolle partner voor uw dak.

Samen met 19 buren hebben we onze dakpannen laten vervangen. Om te kunnen vergelijken hebben we een drietal dakdekkers uitgenodigd. Royaal dak gaf ons gelijk een goed gevoel en een de prijs was ook goed. Afspraak is afspraak.
- Capelle aan den IJssel - mei 9, 2022

Levert vakwerk!!

Prima werknemers welke niet in problemen denken maar in oplossingen!!! Zeer geschikt voor projecten (woonhuizen) welke op dit moment op ons erf plaatsvinden.
- Capelle aan den IJssel - maart 8, 2022

Goed

Een gezellige sfeer onder het personeel
- Capelle aan den ijssel om - februari 13, 2022

Zeer professioneel bedrijf die met je mee denkt.

Zeer prettige samenwerking, goede vaklui en fijne communicatie. Leveren goed werk.
- Den Haag - november 12, 2021

Goede communicatie en pragmatische werkwijze

Royaal heeft ons platte dak en dat van een aantal buren vervangen. Communicatie met Ruud verliep goed, hij denkt mee en heeft een pragmatische aanpak. Het werk is naar grote tevredenheid en tegen een nette prijs uitgevoerd. Ons dak ziet er weer netjes uit en ik ga ervan uit dat we weer jaren tegenaan kunnen!
- Lansingerland - oktober 8, 2021

No nonsense bedrijf, harde werkers en eerlijke prijs

Royaal heeft ons dak van buiten geïsoleerd, de pannen vervangen en de dakgoten gecoat. De mannen werken hard door en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
- Utrecht - september 3, 2021

Geweldig

Er is veel moeite gedaan om de juiste dakpan te vinden die goed aansluit op mijn Buren. Na het verstrekken van de opdracht zijn de werkzaamheden snel uitgevoerd door vakkundig en vriendelijk personeel. Wij zijn zeer tevreden!!
- Landsmeer - augustus 20, 2021
85 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

error: Content is beschermd !!