Dakdekker Den Bosch

Royaal Dakonderhoud

Op zoek naar een dakdekker in Den Bosch?
Heeft uw dak een onderhoudsbeurt nodig?
Is er sprake van een lekkage op het dak?
Wilt u uw schoorsteen laten renoveren?

Welke klus u ook op het dak wilt laten uitvoeren; Royaal Dakonderhoud is dé specialist op het gebied van dakonderhoud en alles wat daarbij komt kijken. Bij een daklekkage sturen we binnen 24 uur een vakman bij u langs om het lek te repareren, zodat waterschade beperkt blijft. Naast het uitvoeren van dakreparaties zijn onze vakmensen tevens inzetbaar voor: dakinspecties, dakrenovaties, het voegen van schoorstenen etc.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dakdekker Den Bosch inschakelen

De conditie van het dak is belangrijk, omdat u anders te maken kunt krijgen met lekkages en waterschade. Door het periodiek laten uitvoeren van een dakinspectie voorkomt u dit soort onaangename problemen, omdat zwakke plekken in het dak vroegtijdig worden geconstateerd.

Een afspraak maken voor het laten uitvoeren van een dakinspectie? Slim. Naar aanleiding van de inspectie stellen we geheel vrijblijvend een rapport met onze bevindingen voor u op. Het rapport bevat tevens een plan van aanpak en prijsopgave.

Een dakdekker in Den Bosch en omstreken nodig? Royaal Dakonderhoud natuurlijk!

Direct hulp bij dakproblemen

Problemen aan het dak zijn ontzettend vervelend en kunnen veel overlast – zoals waterschade en blijvende schade aan het dakschot – veroorzaken. Gelukkig kunnen wij u bij dakproblemen direct te hulp schieten. Binnen 24 uur staat onze dakdekker Den Bosch voor de deur om u te helpen.

Tijdens dit bezoek beoordelen we direct hoe groot de schade aan uw dak werkelijk is en sporen de lekkage d.m.v. speciale apparatuur moeiteloos op. Het openbreken van het dak is dankzij de geavanceerde apparatuur die wij gebruiken niet nodig. Op basis van de inspectie schrijft de dakdekker vervolgens een vrijblijvende offerte uit. Hierbij geven we altijd een betrouwbaar advies en duidelijke prijsopgave. Op basis van onze offerte kunt u besluiten om het dak te vernieuwen of de dakpannen te vervangen.

Voor een dakdekker Den Bosch hoeft u niet verder te zoeken.
Bij Royaal Dakonderhoud bent u in goede handen.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Dakwerker Den Bosch inschakelen

Wilt u de HR-waarde van uw dak verhogen?
Royaal Dakonderhoud helpt als dakwerker Den Bosch ook graag bij het isoleren van uw dak. Door dakisolatie aan te brengen zorgen we ervoor dat er geen warmte meer verloren gaat. Op deze manier bespaart u ook flink op de energierekening. Een duurzame oplossing die zowel goed voor het milieu als uw portemonnee is.

Zoekt u een dakdekker Den Bosch? Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van dakreparaties, dakrenovaties, repareren van de nokvorsten en voegen van schoorstenen.

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.3

Goed werk geleverd door vriendelijke medewerkers

Nieuw bitumen dak gelegd. Mooi en goed resultaat. Duidelijke communicatie en afspraken steeds goed nagekomen. Tevreden met resultaat.
- Bleiswijk - maart 20, 2024

Royaal heb ik ervaren als een klantvriendelijk en flexibe bedrijf

Het inspecteren van het dak voor onderhoud ging snel en vakkundig. Ook het diverse malen nadien bijstellen van de offerte ging snel en soepel en helemaal naar wens. Als de uitvoering net zo goed gaat als het voortraject, zijn wij helemaal tevreden.
- Voorburg - maart 18, 2024

Top service!

Zeer behulpzaam en kundig mijn probleem opgelost na stormschade.
- Capelle a/d IJssel - maart 6, 2024

Fijne communicatie, goede kwaliteit herstel

Zeer tevreden met service Royaal Dak Onderhoud. Communicatie omtrent offerte maken, afspraak plannen gingen soepel. En werkzaamheden dak zijn goed uitgevoerd, en werkplaats weer netjes achtergelaten. Ook eerlijke prijzen
- Rotterdam - februari 28, 2024

Tja Ik heb weer een heel mooi dak door vakmensen gedaan TOP

Mijn dak is helemaal vervangen en 2 schoorstenen zijn verwijderd. Dak ziet er weer netjes uit ik ben geweldig geholpen en nette mensen. Ook met de betaling geen problemen. TOP bedrijf
- Hoogvliet - februari 22, 2024

Prettige ervaring, duidelijke communicatie

Ik ben tevreden: Prettige ervaring, duidelijke communicatie, vriendelijke mensen.
- Gouda - februari 14, 2024

Vakkundige en vriendelijke medewerkers

Tot nu zijn wij steeds erg goed geholpen met Royaal Dakonderhoud. Ze hebben veel ervaring en komen met de juiste analyses. Daarnaast proberen ze rekening te houden met eventuele spoedklussen en zijn ze goed bereikbaar voor vragen. Echte aanrader!
- Bleiswijk - februari 14, 2024

Keurig gewerkt en strakke renovatie

Niets dan lof voor dit bedrijf. Vanaf het offertetraject heel goed geadviseerd en door het offerteproces heen geleid. Geen gedoe met betalingen vooraf. De uitvoering van de opdracht zelf was daarna ook uitstekend. Vriendelijk personeel dat afspraken nakomt en geen omkijken naar ze gehad 3 dagen lang. Renovatie betrof een bitumen dak. Wij kunnen weer een tijd vooruit!
- Nieuwerkerk aan den IJssel - februari 3, 2024

vriendelijke medewerkers, goede uitvoering

Vrij lange wachttijd voor opdracht werd uitgevoerd. Deels een gevolg van uitstel door slecht weer, dus overmacht. Personeel van de planning en de uitvoering is vriendelijk. Opdracht is goed uitgevoerd.
- Berkel en Rodenrijs - januari 30, 2024

Mijn ervaring tot nu toe goed.

Er moet nog begonnen worden met de klus , maar tot nu toe verloopt alles volgens afspraak.
- Maassluis - januari 28, 2024

Geen slechte ervaring

Ik ben niet ontevreden alleen vond ik een concrete afspraak maken echt niet soepel gaan. Er zijn best wat ochtenden geweest dat ik heb zitten wachten en dat ik zelf er achter aan moest gaan om te horen dat jullie niet zouden komen. Ook een keer dat jullie met pech langs de weg stonden, dan laat je je klant toch op z’n minst even weten dat je niet komt. Dit deel vond ik niet bepaald klant vriendelijk. Verder prima. Kan niet echt wat zeggen van het werk, want daar heb ik geen verstand van. Wel een beetje rommelig achter gelaten, modder op het boeiboord van het huis en ook nog wat rommel in de steeg. Klein beetje feedback dus.

Reactie van het bedrijf

Beste Diana, Dank voor uw feedback. Uw werkzaamheden waren gepland net voor de kerstvakantie en uiteindelijk in de kerstvakantie uitgevoerd. Door de drukte, vakantieperiode en het vele slechte weer van afgelopen tijd loopt de planning/communicatie niet zo soepel als normaal, onze excuses hiervoor. Verder had ik begrepen dat mijn collega’s nog niet helemaal klaar waren, dus dan zullen ze gelijk even de benoemde puntjes meenemen. Bedankt voor de opdracht en vertrouwen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Royaal

- Berkel en Rodenrijs - januari 6, 2024

Heel goed werk verricht.

Vriendelijk professionels die betaalbaar werk verrichten. Zeer tevreden.
- Ridderkerk - november 30, 2023

Goed wek geleverd!

Bedrijf heeft onze lekkage uitstekend verholpen. Goede analyse, duidelijke offerte en gelukkig kon er binnen een paar weken geschakeld worden. Goed, vlot en netjes werk.
- Leiden - november 20, 2023

Net werk geleverd en goede communicatie

Bij ons zijn er schoorstenen gerenoveerd, weggehaald en zijn de nokvorsten nagelopen. De mannen van Royaal zijn vriendelijk, denken met je mee, communiceren goed en hebben volgens mij goed werk geleverd.
- Utrecht - november 13, 2023

Realistisch, betrouwbaar en vakmanschap!

Royaal kwam snel langs om de werkzaamheden te inventariseren en gaf hierbij professioneel advies over de werkzaamheden en de urgentie van de verschillende werkzaamheden. De offerte volgde snel en die kon makkelijk geaccepteerd worden. Over de wachttijd werd goed gecommuniceerd. De uiteindelijke werkzaamheden zijn goed uitgevoerd, waarbij tussendoor werd uitgelegd wat er was gebeurd en werd expliciet het meerwerk besproken. Zeer tevreden over alle stappen in het proces en vooral dat mijn dak weer helemaal waterdicht is.
- Schiedam - november 13, 2023
108 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10