Wilt u uw dak renoveren? Ga naar Royaal Dakonderhoud, de dakrenovatie specialist in Noord-Brabant

Het dak van uw woning of bedrijfspand heeft veel te verduren van de diverse weersinvloeden zoals zon, regen, kou en wind. Tevens werken zowel hoge als lage temperaturen in op uw dak en daardoor kan uw dak beschadigen. Door vervuiling kan mos- en algengroei optreden waarin vocht wordt opgeslagen dat kan doorsijpelen in het dakbeschot en dit aantasten, maar ook bij vorst kan dit bevriezen en zo de nodige schade aanrichten aan pannen of bitumen. Om lekkage te voorkomen is het daarom heel verstandig om uw dak tijdig te laten renoveren. Royaal Dakonderhoud is specialist in dakrenovatie en helpt u graag bij het klaren van deze klus. Wij beginnen daarbij met een grondige dakinspectie waarvan u een uitgebreid rapport ontvangt. In overleg met u bepalen wij dan welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en geven u hiervoor een gespecificeerde en vrijblijvende offerte, zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Heeft u al een lekkage of een vermoeden daarvan, dan is onze 24 uurs dienst binnen één dag bij u om met spoed de eerste problemen te kunnen oplossen. Voor ernstige lekkages hebben wij zelfs een calamiteitendienst die 24/7 bereikbaar is om direct ernstige lekkages te kunnen opsporen en repareren.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Complete dakrenovatie, inclusief dakbeschot vervangen, dakcoating aanbrengen en het dak isoleren

Onder de renovatie van uw dak verstaan wij niet alleen het vervangen van dakpannen of bitumen dakbedekking. Wij kijken namelijk ook naar de staat van uw dakbeschot, boeiboorden, dakgoten en aansluitingen van schoorstenen en regenpijpen en zullen deze waar nodig herstellen, vervangen of vernieuwen. Onze dakdekkers zijn echte allround vakmensen, die naast het uiteindelijke dakdekken ook het timmerwerk aan het dakbeschot en lood- en zinkwerken voor een goede afdichting voor hun rekening kunnen nemen. U houdt daarmee de totale renovatie van uw dak in één hand, zodat u meer inzicht heeft in zowel de werkzaamheden als in de kosten.

Is uw bedrijfspand of woning al wat ouder, dan is de kans groot dat een goede dakisolatie ontbreekt. Een dakrenovatie is dan een uitgelezen kans om gelijktijdig uw dak te laten isoleren. Dit kan dan namelijk meteen bij de werkzaamheden meegenomen worden tegen een relatief aantrekkelijke prijs, die u overigens snel terugverdient door de besparing op de stookkosten. Een goed geïsoleerd platdak, pannendak of hellend dak zorgt bovendien voor een aangenamer binnenklimaat. Na de renovatie zullen wij bovendien een dakcoating aanbrengen, die uw nieuwe dak extra beschermt tegen weersinvloeden en vuil geen kans geeft zich te hechten. Dankzij onze snelle service voldoet bijvoorbeeld uw plat dak in no time weer volledig aan de eisen van deze tijd en zit u er weer droog en warmpjes bij.

Dakrenovatie voor zowel bedrijven als particulieren, snelle service overal in Nederland

Wij werken door geheel Nederland. Om u overal snel en accuraat van dienst te kunnen zijn, hebben wij naast onze Brabantse hoofdvestiging in Den Bosch nog diverse nevenvestigingen in onder meer:

Noord-Holland:

 • Amsterdam
 • Hilversum

Zuid-Holland:

 • Leiden
 • Rotterdam
 • Den Haag

Noord-Brabant:

 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Breda
 • Drunen
 • Kerkdriel
 • Rosmalen
 • Veghel
 • Vlijmen
 • Vught
 • Waalwijk
Dakpannen leggen

Vanuit onze centraal in het land gelegen vestiging in Utrecht kunnen wij overal tegen sterk concurrerende prijzen onze diensten aanbieden. Heeft u een een dak te renoveren, aarzel dan niet contact op te nemen met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij komen de benodigde werkzaamheden ter plaatse opnemen en maken dan graag een passende en geheel vrijblijvende offerte.


error: Content is beschermd !!