Dak isoleren

Dak isoleren

Duurzamer wonen?
Flink op de stookkosten besparen?
Er warmpjes bijzitten?
Kies ervoor om uw dak te isoleren.

Warme lucht stijgt omhoog, waardoor u veel warmte via het dak verliest. Kiest u voor dakisolatie, dan blijft de warmte in huis hangen waardoor er geen energie verloren gaat.

Dakisolatie ontbreekt vooral bij oudere woningen. Dit merkt u niet alleen in de winter, maar ook in de zomermaanden. Zo verliest u in de winter warmte, terwijl in de zomer de warmte juist ongewenst binnendringt en het moeilijk is om alle ruimtes koel te houden.

Subsidie dakisolatie

Bij dakisolatie bespaart u niet alleen op uw stookkosten, maar verkleint u ook uw CO2 uitstoot. Om deze reden stimuleert de overheid alle woningeigenaren om hun dak te (laten) isoleren. Dit doen ze door middel van een subsidie.

Bent u een huiseigenaar, dan kunt u aanspraak maken op deze vergoeding. Mits u ervoor kiest twee isolatietoepassingen uit te laten voeren. Bij een standaardwoning kan de subsidie al snel oplopen tot 750 euro.

Meer weten over de kosten m.b.t. dak isoleren?
Neem vrijblijvend contact op.

Advies op maat voor dak isoleren

Natuurlijk is geen één dak hetzelfde en daarom is er voor ieder dak een ander plan van aanpak nodig. Een schuin dak isoleren vereist andere technieken, dan het isoleren van een plat dak. Onze vakmannen zitten al ruim 40 jaar in het vak, waardoor zij exact weten hoe ze uw dak het beste kunnen isoleren.

Voordelen dakisolatie Royaal Dakonderhoud

Lagere stookkosten
Hogere RC-waarde
Hoger rendement
Beter voor het milieu
Kwaliteit voorop!

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Dak isoleren

Voordat we beginnen met het isoleren van uw dak controleren we eerst de huidige staat zorgvuldig. Een slecht dak kan zorgen voor lekkages en de RC-waarde flink verlagen. Hierom repareren we eerst de beschadigde dakpannen.

Het controleren van het dak valt binnen onze service. Het maakt hierbij niet uit of het een plat of schuin dak betreft.

Meer informatie

Uw dak is belangrijk. Spring er daarom zorgvuldig mee om. Kies wanneer u reparaties of onderhoud wilt laten uitvoeren daarom altijd voor een vakman. Zo voorkomt u in de toekomst lekkages en andere ongemakken.

Het team van Royaal Dakonderhoud bestaat enkel uit gediplomeerde vakmannen die van aanpakken weten. Dankzij onze kennis weten we op voorhand exact wat een dakreparatie, dakrenovatie of aanbrengen van dakisolatie kost.

Uw dak isoleren? Als de eindafrekening van de energiemaatschappij op de deurmat valt, zult u aangenaam verrast zijn.

Ook profiteren van de voordelen van dakisolatie?
Vraag vandaag nog vrijblijvend een (gratis) offerte ‘dak isoleren’ aan.

Bekend Van RTL4