Dak isoleren

Dak isoleren

Duurzamer wonen?
Flink op de stookkosten besparen?
Er warmpjes bijzitten?
Kies ervoor om uw dak te isoleren.

Warme lucht stijgt omhoog, waardoor u veel warmte via het dak verliest. Kiest u voor dakisolatie, dan blijft de warmte in huis hangen waardoor er geen energie verloren gaat.

Dakisolatie ontbreekt vooral bij oudere woningen. Dit merkt u niet alleen in de winter, maar ook in de zomermaanden. Zo verliest u in de winter warmte, terwijl in de zomer de warmte juist ongewenst binnendringt en het moeilijk is om alle ruimtes koel te houden.

Subsidie dakisolatie

Bij dakisolatie bespaart u niet alleen op uw stookkosten, maar verkleint u ook uw CO2 uitstoot. Om deze reden stimuleert de overheid alle woningeigenaren om hun dak te (laten) isoleren. Dit doen ze door middel van een subsidie.

Bent u een huiseigenaar, dan kunt u aanspraak maken op deze vergoeding. Mits u ervoor kiest twee isolatietoepassingen uit te laten voeren. Bij een standaardwoning kan de subsidie al snel oplopen tot 750 euro.

Meer weten over de kosten m.b.t. dak isoleren?
Neem vrijblijvend contact op.

Advies op maat voor dak isoleren

Natuurlijk is geen één dak hetzelfde en daarom is er voor ieder dak een ander plan van aanpak nodig. Een schuin dak isoleren vereist andere technieken, dan het isoleren van een plat dak. Onze vakmannen zitten al ruim 40 jaar in het vak, waardoor zij exact weten hoe ze uw dak het beste kunnen isoleren.

Voordelen dakisolatie Royaal Dakonderhoud

Lagere stookkosten
Hogere RC-waarde
Hoger rendement
Beter voor het milieu
Kwaliteit voorop!

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Dak isoleren

Voordat we beginnen met het isoleren van uw dak controleren we eerst de huidige staat zorgvuldig. Een slecht dak kan zorgen voor lekkages en de RC-waarde flink verlagen. Hierom repareren we eerst de beschadigde dakpannen.

Het controleren van het dak valt binnen onze service. Het maakt hierbij niet uit of het een plat of schuin dak betreft.

Meer informatie

Uw dak is belangrijk. Spring er daarom zorgvuldig mee om. Kies wanneer u reparaties of onderhoud wilt laten uitvoeren daarom altijd voor een vakman. Zo voorkomt u in de toekomst lekkages en andere ongemakken.

Het team van Royaal Dakonderhoud bestaat enkel uit gediplomeerde vakmannen die van aanpakken weten. Dankzij onze kennis weten we op voorhand exact wat een dakreparatie, dakrenovatie of aanbrengen van dakisolatie kost.

Uw dak isoleren? Als de eindafrekening van de energiemaatschappij op de deurmat valt, zult u aangenaam verrast zijn.

Ook profiteren van de voordelen van dakisolatie?
Vraag vandaag nog vrijblijvend een (gratis) offerte ‘dak isoleren’ aan.

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.3

Geweldige ervaringen met dit bedrijf

Fijn, beleefd en hardwerkend team van dakleggers. Afspraken en bereikbaarheid was goed. Er is netjes en zeer snel gewerkt. Wij zijn zeer tevreden met het vervangen van de dakpannen en Velux dakraam. En het vernieuwen van de bitumen op de dakkapel.
- Rotterdam - mei 14, 2024

Goed werk geleverd door vriendelijke medewerkers

Nieuw bitumen dak gelegd. Mooi en goed resultaat. Duidelijke communicatie en afspraken steeds goed nagekomen. Tevreden met resultaat.
- Bleiswijk - maart 20, 2024

Royaal heb ik ervaren als een klantvriendelijk en flexibe bedrijf

Het inspecteren van het dak voor onderhoud ging snel en vakkundig. Ook het diverse malen nadien bijstellen van de offerte ging snel en soepel en helemaal naar wens. Als de uitvoering net zo goed gaat als het voortraject, zijn wij helemaal tevreden.
- Voorburg - maart 18, 2024

Top service!

Zeer behulpzaam en kundig mijn probleem opgelost na stormschade.
- Capelle a/d IJssel - maart 6, 2024

Fijne communicatie, goede kwaliteit herstel

Zeer tevreden met service Royaal Dak Onderhoud. Communicatie omtrent offerte maken, afspraak plannen gingen soepel. En werkzaamheden dak zijn goed uitgevoerd, en werkplaats weer netjes achtergelaten. Ook eerlijke prijzen
- Rotterdam - februari 28, 2024

Tja Ik heb weer een heel mooi dak door vakmensen gedaan TOP

Mijn dak is helemaal vervangen en 2 schoorstenen zijn verwijderd. Dak ziet er weer netjes uit ik ben geweldig geholpen en nette mensen. Ook met de betaling geen problemen. TOP bedrijf
- Hoogvliet - februari 22, 2024

Prettige ervaring, duidelijke communicatie

Ik ben tevreden: Prettige ervaring, duidelijke communicatie, vriendelijke mensen.
- Gouda - februari 14, 2024

Vakkundige en vriendelijke medewerkers

Tot nu zijn wij steeds erg goed geholpen met Royaal Dakonderhoud. Ze hebben veel ervaring en komen met de juiste analyses. Daarnaast proberen ze rekening te houden met eventuele spoedklussen en zijn ze goed bereikbaar voor vragen. Echte aanrader!
- Bleiswijk - februari 14, 2024

Keurig gewerkt en strakke renovatie

Niets dan lof voor dit bedrijf. Vanaf het offertetraject heel goed geadviseerd en door het offerteproces heen geleid. Geen gedoe met betalingen vooraf. De uitvoering van de opdracht zelf was daarna ook uitstekend. Vriendelijk personeel dat afspraken nakomt en geen omkijken naar ze gehad 3 dagen lang. Renovatie betrof een bitumen dak. Wij kunnen weer een tijd vooruit!
- Nieuwerkerk aan den IJssel - februari 3, 2024

vriendelijke medewerkers, goede uitvoering

Vrij lange wachttijd voor opdracht werd uitgevoerd. Deels een gevolg van uitstel door slecht weer, dus overmacht. Personeel van de planning en de uitvoering is vriendelijk. Opdracht is goed uitgevoerd.
- Berkel en Rodenrijs - januari 30, 2024

Mijn ervaring tot nu toe goed.

Er moet nog begonnen worden met de klus , maar tot nu toe verloopt alles volgens afspraak.
- Maassluis - januari 28, 2024

Geen slechte ervaring

Ik ben niet ontevreden alleen vond ik een concrete afspraak maken echt niet soepel gaan. Er zijn best wat ochtenden geweest dat ik heb zitten wachten en dat ik zelf er achter aan moest gaan om te horen dat jullie niet zouden komen. Ook een keer dat jullie met pech langs de weg stonden, dan laat je je klant toch op z’n minst even weten dat je niet komt. Dit deel vond ik niet bepaald klant vriendelijk. Verder prima. Kan niet echt wat zeggen van het werk, want daar heb ik geen verstand van. Wel een beetje rommelig achter gelaten, modder op het boeiboord van het huis en ook nog wat rommel in de steeg. Klein beetje feedback dus.

Reactie van het bedrijf

Beste Diana, Dank voor uw feedback. Uw werkzaamheden waren gepland net voor de kerstvakantie en uiteindelijk in de kerstvakantie uitgevoerd. Door de drukte, vakantieperiode en het vele slechte weer van afgelopen tijd loopt de planning/communicatie niet zo soepel als normaal, onze excuses hiervoor. Verder had ik begrepen dat mijn collega’s nog niet helemaal klaar waren, dus dan zullen ze gelijk even de benoemde puntjes meenemen. Bedankt voor de opdracht en vertrouwen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Royaal

- Berkel en Rodenrijs - januari 6, 2024

Heel goed werk verricht.

Vriendelijk professionels die betaalbaar werk verrichten. Zeer tevreden.
- Ridderkerk - november 30, 2023

Goed wek geleverd!

Bedrijf heeft onze lekkage uitstekend verholpen. Goede analyse, duidelijke offerte en gelukkig kon er binnen een paar weken geschakeld worden. Goed, vlot en netjes werk.
- Leiden - november 20, 2023

Net werk geleverd en goede communicatie

Bij ons zijn er schoorstenen gerenoveerd, weggehaald en zijn de nokvorsten nagelopen. De mannen van Royaal zijn vriendelijk, denken met je mee, communiceren goed en hebben volgens mij goed werk geleverd.
- Utrecht - november 13, 2023
109 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10