Uw bitumendak vervangen laat u doen door de echte specialist in Noord-Brabant: Royaal Dakonderhoud

Heeft u een plat dak op uw woning, garage of bedrijfspand, dan is deze in de meeste gevallen voorzien van een bitumen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd. Bitumen is een donkere, viskeuze vloeistof die overblijft na de raffinage van ruwe aardolie. Deze substantie wordt verwerkt in zogenaamde dakbanen die eenvoudig op een plat dak kunnen worden aangebracht middels lijmen, vlamlassen of mechanische bevestiging. Ook op een licht hellend dak is het aanbrengen van bitumen dakbanen zeker mogelijk. Een bitumen dak is brandveilig, niet giftig en bovendien recyclebaar, dus ook nog eens milieuvriendelijk. Daarnaast heeft het ook een lange levensduur en is daarmee dus zeer duurzaam. Toch is ook een bitumendak aan slijtage onderhevig en op een bepaald moment kan dan lekkage ontstaan. Herstellen, renoveren of vervangen is dan hét grote dilemma waar u voor komt te staan. Het is dan zeer verstandig om een specialist zoals Royaal Dakonderhoud te laten beoordelen hoe u het probleem het beste kunt oplossen.

Bel: 085 1305948Contactformulier

De specialisten van Royaal Dakonderhoud gaan altijd voor de meest duurzame oplossing

Indien u al een lekkage heeft, dan zullen onze vakkundige dakdekkers deze eerst zo spoedig mogelijk repareren om verdere schade te voorkomen. Tijdens deze snelle service zal een nadere inspectie plaatsvinden om te bepalen of uitsluitend herstellen voldoende is, of dat het beter is om de aangetaste dakbanen te vervangen of zelfs het gehele dak te vernieuwen. U krijgt hiervan uiteraard een goed onderbouwde rapportage, alsmede een eerlijke prijs voor elke mogelijke optie waarbij ook isoleren als optie meegenomen wordt. Uiteraard is deze prijsopgave geheel vrijblijvend. Kiest u voor het volledig vernieuwen van uw bitumen dak, dan bieden wij u daarop tien jaar garantie.

Bitumen dak vervangen

Voor calamiteiten, zoals een heftige lekkage, hebben wij een 24 uurs calamiteitendienst die te allen tijde een noodoplossing biedt om verdere schade aan het interieur van uw woning of bedrijfspand tot een minimum te beperken. Mocht er desondanks toch schade zijn ontstaan aan plafonds, muren of vloeren, dan kunnen wij u ook hiervoor een oplossing bieden in de vorm van vakkundig stucwerk, schilderwerk of tegelwerk. Royaal Dakonderhoud is een totaalaanbieder wat betreft onderhoud van vastgoed in de ruimste zin van het woord. Mede, of misschien juist, vanwege deze veelzijdigheid kunnen wij overal in Nederland tegen sterk concurrerende prijzen onze diensten aanbieden.

24 uurs service voor zowel bedrijven als voor particulieren in heel Nederland

Onze 24 uurs service kunnen wij voor heel Nederland aanbieden en geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Om u altijd en overal snel en accuraat van dienst te kunnen zijn, hebben wij naast onze Brabantse hoofdvestiging in Den Bosch nog diverse nevenvestigingen in onder meer:

Noord-Holland:

  • Amsterdam
  • Hilversum

Zuid-Holland:

  • Leiden
  • Rotterdam
  • Den Haag

Noord-Brabant:

  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Breda

In de omgeving van onze vestiging in Den Bosch hebben we al vele klanten, zowel particulieren als bedrijven, aan een mooi nieuw bitumen dak geholpen, onder meer in de volgende plaatsen: Drunen, Kerkdriel, Oss, Rosmalen, Uden, Veghel, Vlijmen, Vught en Waalwijk.

Onze centraal in het land gelegen vestiging in Utrecht biedt snelle service door het hele land. Is uw bitumen dak aan vervanging toe of heeft u een andere al dan niet spoedeisende klus, aarzel dan niet contact op te nemen met onze dichtstbijzijnde vestiging. Wij komen het euvel voor u oplossen en maken graag een passende offerte voor de eventueel benodigde extra werkzaamheden.