Bitumen dak

Bitumen dak vervangen

Heeft u vaker last van lekkages?
Ontstaat er na iedere reparatie op een andere plek weer een nieuw probleem?
Gaat uw bitumen dak al vele jaren mee?
Het kan zijn dat het laten vervangen van het dak de oplossing is.

Het vervangen van het dak is enkel nodig wanneer het huidige dak niet meer te repareren is. Om dit te bepalen, voeren we bij Royaal Dakonderhoud altijd eerst een conditiemeting uit. Tijdens deze meting controleren onze vakmannen de gehele dakconstructie, waarbij ook het dakbeschot wordt geïnspecteerd. In de praktijk komt het volledig vervangen van het bitumen dak vrijwel nooit voor. Het renoveren van bepaalde onderdelen is vaak al voldoende om er weer jaren tegenaan te kunnen.

Benieuwd naar de staat van uw dak? Plan nu een dakinspectie in.

Dak renoveren bij het dakbeschot

Door oude lekkages krijgt het dakbeschot flink wat te verduren. Dit kan uiteindelijk zorgen voor blijvende schade aan het dak. Tijdens een dakrenovatie kunnen we bij Royaal Dakonderhoud een deel van het dakbeschot voor u vervangen, zodat het dak weer in perfecte staat verkeert. Hiermee verkleint u de kans op lekkages in de toekomst.

Kiest u ervoor om uw dak door ons te laten renoveren, dan nemen we het volledige timmerwerk – met betrekking tot het dakbeschot – voor onze rekening.
Tijdens het vernieuwen van het dak verwijderen we eerst de oude dakbedekking, waarna we aan de slag gaan met het dakbeschot. Hierna wordt uw nieuwe bitumendakbedekking op vakkundige wijze aangebracht. Zo kan uw dak er weer jaren tegenaan.

Plat dak vervangen van bitumen

Veel platte daken zijn voorzien van bitumendakbedekking. Een stevig materiaal met een uitstekende hechting en lange levensduur. Wanneer bitumen gaat slijten, ontstaat er een kans op lekkages. Het is dan verstandig om het dak te vervangen, zodat er geen grote schades ontstaan. Onze vakmannen kunnen deze klus op professionele wijze voor u klaren.

Benieuwd naar de kosten m.b.t. het vervangen van uw dak?
Vraag gerust – geheel vrijblijvend – een offerte aan.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Dak vervangen door een dakdekkersbedrijf

Een bitumen dak laten vervangen is een klus die u niet eenvoudig zelf uitvoert en het brengt bovendien ook risico’s met zich mee. Zo kan er lekkage en waterschade ontstaan, die behoorlijk in de papieren kunnen lopen. Laat daarom het vervangen van het dak altijd over aan een professionele dakdekker.

Als geen ander weten we bij Royaal Dakonderhoud hoe we de renovatie van uw dak het beste kunnen aanpakken. Naast het renoveren van daken houden wij ons ook bezig met het vervangen van daken, repareren van dakgoten en het aanbrengen van dakisolatie.

Het laten renoveren of vervangen van het dak prijzig? U bespaart met een nieuw dak op uw stookkosten en komt niet voor onverwachte kosten – veroorzaakt door bijv. lekkages – te staan. Zo verdient u de rekening van een dakdekkersbedrijf snel weer terug.

Meer informatie bitumen dak repareren of vervangen

Laat het vervangen of repareren van uw bitumen dak altijd aan experts over. Zo weet u zeker dat u er weer jaren volledig zorgeloos tegenaan kunt.

Een afspraak inplannen voor het laten opmaken van een gratis offerte?
Bij Royaal Dakonderhoud komen we graag langs om de huidige staat van uw dak te inspecteren en u van vrijblijvend advies te voorzien.

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.3

Goede communicatie en pragmatische werkwijze

Royaal heeft ons platte dak en dat van een aantal buren vervangen. Communicatie met Ruud verliep goed, hij denkt mee en heeft een pragmatische aanpak. Het werk is naar grote tevredenheid en tegen een nette prijs uitgevoerd. Ons dak ziet er weer netjes uit en ik ga ervan uit dat we weer jaren tegenaan kunnen!
- Lansingerland - oktober 8, 2021

No nonsense bedrijf, harde werkers en eerlijke prijs

Royaal heeft ons dak van buiten geïsoleerd, de pannen vervangen en de dakgoten gecoat. De mannen werken hard door en wij zijn zeer tevreden met het resultaat.
- Utrecht - september 3, 2021

Geweldig

Er is veel moeite gedaan om de juiste dakpan te vinden die goed aansluit op mijn Buren. Na het verstrekken van de opdracht zijn de werkzaamheden snel uitgevoerd door vakkundig en vriendelijk personeel. Wij zijn zeer tevreden!!
- Landsmeer - augustus 20, 2021

deze mannen hebben goed werk afgeleverd

via internet kwam ik bij Royaal Dak Onderhoud uit, goeie offerte gekregen met duidelijke omschrijving en laten uitvoeren, helaas een klein minpuntje tijdens de werkzaam heden is mijn regenpijp beschadigd maar een puspuntje de volgende dag hebben ze het weer netjes gemaakt. ik raad deze bedrijf zeker aan
- Papendrecht - augustus 8, 2021

Professioneel, vakkundig en geduldig

Afgelopen week een complete restauratie van het dak laten uitvoeren. Dakisolatie, panlatten, dakpannen en daklood vervangen en de schoorsteen is gerestaureerd. Het dak is door de isolatie iets omhoog gegaan maar sluit toch nog goed aan op de dakpannen van de buren. Ik wilde eerst alleen nieuwe dakpannen, en toen toch maar de schoorsteen erbij. En tja als alle dakpannen er toch af zijn, kan je net zo goed isolatie nemen. Voordat we tot een overeenstemming kwamen heb ik de offerte eerst een paar keer laten aanpassen en wijzigen. Ik heb altijd eerlijk en professionele advies gekregen. Ze zijn erg geduldig met mij geweest en heb geen enkele keer irritatie bespeurt. Prijstechnisch waren ze ook goedkoper dan andere bedrijven waar ik een offerte bij heb opgevraagd. Gezellige medewerkers die bezig zijn geweest aan mijn dak. Ondanks het harde werken en de tijdsdruk maakten ze toch de tijd om je “vragen” zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden. De klantvriendelijkheid van Royaal dakonderhoud was echt top. Hebben zelfs de tijd genomen om 4 kapotte dakpannen van mijn buurman te vervangen. Daarnaast nog een paar kleine dingen verholpen aan mijn dak die niet geoffreerd zijn geweest. Het eindresultaat van mijn dak mag er ook echt zijn. Zou iedereen dit bedrijf ook aanraden. Toppers zijn het !!!
- Capelle a/d IJssel - augustus 6, 2021

Super goed

De mannen hebben op een prettige wijze in een aantal dagen het dak kwalitatief als nieuw gemaakt! Huisje kan er weer 30 jaar in weer en wind tegen aan , dank!!
- Zaltbommel - augustus 4, 2021

Duidelijke afspraken en goed resultaat

Het heeft na het nieuwe dak en de nieuwe dakgoot nog niet keihard geregeld, maar ik ga ervan uit dat alles waterdicht is! Vanaf de offerte tot aan de werkzaamheden duidelijke communicatie. Fijn!
- Rotterdam - juli 8, 2021

Great

Friendly, professional, fast, nob-nonsense service at a fair price. I would recommend Ruud and his team to anyone.
- Utrecht - mei 26, 2021

Fijne mannen en mooi dak

De heren hebben de klus in een dag geklaard. Dak ziet er weer perfect uit en de mannen waren zeer vriendelijk in de omgang 🙂
- Zoetermeer - mei 15, 2021

Fijne samenwerking

Royaal dakonderhoud is al jaren een vertrouwd partner van dakonderhoud Nederland. voor het realiseren van onze grotere pannendak projecten, gaat onze keus vaak uit naar Royaal dakonderhoud. Wilt u uw pannendak laten vernieuwen, dan bent u bij royaal aan het juiste adres. Pluspunten: - komen afspraken na. - scherpe prijzen. - goede communicatie.
- Utrecht - mei 6, 2021

Zeer tevreden.

Deskundige medewerkers die meedenken met de klant. Zeer vriendelijk en zorgzaam gewerkt. Er wordt goed contact gehouden over planning en voortgang van de werkzaamheden.
- Rosmalen - mei 4, 2021

Deskundige service, netjes uitgevoerd en prachtig resultaat

Ik ben super tevreden met het resultaat van de uitgevoerde werkzaamheden.
- Rotterdam - april 22, 2021

Vakmensen met passie voor het werk.

Ons jaren 60 huis grondig onderhanden laten nemen door Royaal Dak onderhoud. In het offerte traject goede en snelle communicatie wat ook in de realisatie goed bleef gaan. Enthousiaste, positief ingestelde mannen met oog voor detail en passie voor het werk (het moet ook netjes zijn). Wij zijn erg blij met het mooie resultaat (nieuwe dakpannen, mooie zinken goten en dakbedekking) en zijn uiteraard ook erg benieuwd naar het verschil i comfort (isolatie zowel onder de dakpannen als op ons platte dak). Hiernaast geeft de 10 jaar garantie op de werkzaamheden en 30 jaar op de dakpannen ook wel een prettig gevoel.
- Ridderkerk - april 19, 2021

Goed in communicatie en eindresultaat is zeer goed!

De communicatie met Ruud verliep zeer voorspoedig. We kregen snel antwoord , helder en duidelijk in wat er nodig was en de afspraken werden nagekomen. Gedurende de werkzaamheden werd er flink doorgewerkt en het eindresultaat ziet er zeer netjes uit. Tijdens de klus liepen we een aantal keer tegen wat probleempjes aan, maar deze zijn keurig opgelost door hen. Al met al zeer tevreden!
- Den Haag - maart 30, 2021

ROYAAL met hoofdletters!! Ben je waardig als je dat ook kunt waarmaken!!!en dat doet dit bedrijf!!

Een klus aannemen is één!! Een klus afmaken is twéé!! Dit bedrijf is werkelijk top!! Een strakke prijs, een snelle opvolging, en een fris team. Team Ruud, is zeer ervaren, met name met de speciale dakconstructie met een dak 30° en een kilgoot. Bij enkele tegenslagen, ontwaart zich een zeer oplossingsricht team cq bedrijf. Als opdrachtgever, zou ik opnieuw kiezen voor Royaal.
- Papendrecht - maart 22, 2021
73 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

error: Content is beschermd !!