Bitumen dak

Bitumen dak vervangen

Heeft u vaker last van lekkages?
Ontstaat er na iedere reparatie op een andere plek weer een nieuw probleem?
Gaat uw bitumen dak al vele jaren mee?
Het kan zijn dat het laten vervangen van het dak de oplossing is.

Het vervangen van het dak is enkel nodig wanneer het huidige dak niet meer te repareren is. Om dit te bepalen, voeren we bij Royaal Dakonderhoud altijd eerst een conditiemeting uit. Tijdens deze meting controleren onze vakmannen de gehele dakconstructie, waarbij ook het dakbeschot wordt geïnspecteerd. In de praktijk komt het volledig vervangen van het bitumen dak vrijwel nooit voor. Het renoveren van bepaalde onderdelen is vaak al voldoende om er weer jaren tegenaan te kunnen.

Benieuwd naar de staat van uw dak? Plan nu een dakinspectie in.

Dak renoveren bij het dakbeschot

Door oude lekkages krijgt het dakbeschot flink wat te verduren. Dit kan uiteindelijk zorgen voor blijvende schade aan het dak. Tijdens een dakrenovatie kunnen we bij Royaal Dakonderhoud een deel van het dakbeschot voor u vervangen, zodat het dak weer in perfecte staat verkeert. Hiermee verkleint u de kans op lekkages in de toekomst.

Kiest u ervoor om uw dak door ons te laten renoveren, dan nemen we het volledige timmerwerk – met betrekking tot het dakbeschot – voor onze rekening.
Tijdens het vernieuwen van het dak verwijderen we eerst de oude dakbedekking, waarna we aan de slag gaan met het dakbeschot. Hierna wordt uw nieuwe bitumendakbedekking op vakkundige wijze aangebracht. Zo kan uw dak er weer jaren tegenaan.

Plat dak vervangen van bitumen

Veel platte daken zijn voorzien van bitumendakbedekking. Een stevig materiaal met een uitstekende hechting en lange levensduur. Wanneer bitumen gaat slijten, ontstaat er een kans op lekkages. Het is dan verstandig om het dak te vervangen, zodat er geen grote schades ontstaan. Onze vakmannen kunnen deze klus op professionele wijze voor u klaren.

Benieuwd naar de kosten m.b.t. het vervangen van uw dak?
Vraag gerust – geheel vrijblijvend – een offerte aan.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Dak vervangen door een dakdekkersbedrijf

Een bitumen dak laten vervangen is een klus die u niet eenvoudig zelf uitvoert en het brengt bovendien ook risico’s met zich mee. Zo kan er lekkage en waterschade ontstaan, die behoorlijk in de papieren kunnen lopen. Laat daarom het vervangen van het dak altijd over aan een professionele dakdekker.

Als geen ander weten we bij Royaal Dakonderhoud hoe we de renovatie van uw dak het beste kunnen aanpakken. Naast het renoveren van daken houden wij ons ook bezig met het vervangen van daken, repareren van dakgoten en het aanbrengen van dakisolatie.

Het laten renoveren of vervangen van het dak prijzig? U bespaart met een nieuw dak op uw stookkosten en komt niet voor onverwachte kosten – veroorzaakt door bijv. lekkages – te staan. Zo verdient u de rekening van een dakdekkersbedrijf snel weer terug.

Meer informatie bitumen dak repareren of vervangen

Laat het vervangen of repareren van uw bitumen dak altijd aan experts over. Zo weet u zeker dat u er weer jaren volledig zorgeloos tegenaan kunt.

Een afspraak inplannen voor het laten opmaken van een gratis offerte?
Bij Royaal Dakonderhoud komen we graag langs om de huidige staat van uw dak te inspecteren en u van vrijblijvend advies te voorzien.

Bekend Van RTL4