Bitumen dak

Bitumen dak vervangen

Heeft u vaker last van lekkages?
Ontstaat er na iedere reparatie op een andere plek weer een nieuw probleem?
Gaat uw bitumen dak al vele jaren mee?
Het kan zijn dat het laten vervangen van het dak de oplossing is.

Het vervangen van het dak is enkel nodig wanneer het huidige dak niet meer te repareren is. Om dit te bepalen, voeren we bij Royaal Dakonderhoud altijd eerst een conditiemeting uit. Tijdens deze meting controleren onze vakmannen de gehele dakconstructie, waarbij ook het dakbeschot wordt geïnspecteerd. In de praktijk komt het volledig vervangen van het bitumen dak vrijwel nooit voor. Het renoveren van bepaalde onderdelen is vaak al voldoende om er weer jaren tegenaan te kunnen.

Benieuwd naar de staat van uw dak? Plan nu een dakinspectie in.

Dak renoveren bij het dakbeschot

Door oude lekkages krijgt het dakbeschot flink wat te verduren. Dit kan uiteindelijk zorgen voor blijvende schade aan het dak. Tijdens een dakrenovatie kunnen we bij Royaal Dakonderhoud een deel van het dakbeschot voor u vervangen, zodat het dak weer in perfecte staat verkeert. Hiermee verkleint u de kans op lekkages in de toekomst.

Kiest u ervoor om uw dak door ons te laten renoveren, dan nemen we het volledige timmerwerk – met betrekking tot het dakbeschot – voor onze rekening.
Tijdens het vernieuwen van het dak verwijderen we eerst de oude dakbedekking, waarna we aan de slag gaan met het dakbeschot. Hierna wordt uw nieuwe bitumendakbedekking op vakkundige wijze aangebracht. Zo kan uw dak er weer jaren tegenaan.

Plat dak vervangen van bitumen

Veel platte daken zijn voorzien van bitumendakbedekking. Een stevig materiaal met een uitstekende hechting en lange levensduur. Wanneer bitumen gaat slijten, ontstaat er een kans op lekkages. Het is dan verstandig om het dak te vervangen, zodat er geen grote schades ontstaan. Onze vakmannen kunnen deze klus op professionele wijze voor u klaren.

Benieuwd naar de kosten m.b.t. het vervangen van uw dak?
Vraag gerust – geheel vrijblijvend – een offerte aan.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Dak vervangen door een dakdekkersbedrijf

Een bitumen dak laten vervangen is een klus die u niet eenvoudig zelf uitvoert en het brengt bovendien ook risico’s met zich mee. Zo kan er lekkage en waterschade ontstaan, die behoorlijk in de papieren kunnen lopen. Laat daarom het vervangen van het dak altijd over aan een professionele dakdekker.

Als geen ander weten we bij Royaal Dakonderhoud hoe we de renovatie van uw dak het beste kunnen aanpakken. Naast het renoveren van daken houden wij ons ook bezig met het vervangen van daken, repareren van dakgoten en het aanbrengen van dakisolatie.

Het laten renoveren of vervangen van het dak prijzig? U bespaart met een nieuw dak op uw stookkosten en komt niet voor onverwachte kosten – veroorzaakt door bijv. lekkages – te staan. Zo verdient u de rekening van een dakdekkersbedrijf snel weer terug.

Meer informatie bitumen dak repareren of vervangen

Laat het vervangen of repareren van uw bitumen dak altijd aan experts over. Zo weet u zeker dat u er weer jaren volledig zorgeloos tegenaan kunt.

Een afspraak inplannen voor het laten opmaken van een gratis offerte?
Bij Royaal Dakonderhoud komen we graag langs om de huidige staat van uw dak te inspecteren en u van vrijblijvend advies te voorzien.

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.3

Prettige ervaring, duidelijke communicatie

Ik ben tevreden: Prettige ervaring, duidelijke communicatie, vriendelijke mensen.
- Gouda - februari 14, 2024

Vakkundige en vriendelijke medewerkers

Tot nu zijn wij steeds erg goed geholpen met Royaal Dakonderhoud. Ze hebben veel ervaring en komen met de juiste analyses. Daarnaast proberen ze rekening te houden met eventuele spoedklussen en zijn ze goed bereikbaar voor vragen. Echte aanrader!
- Bleiswijk - februari 14, 2024

Keurig gewerkt en strakke renovatie

Niets dan lof voor dit bedrijf. Vanaf het offertetraject heel goed geadviseerd en door het offerteproces heen geleid. Geen gedoe met betalingen vooraf. De uitvoering van de opdracht zelf was daarna ook uitstekend. Vriendelijk personeel dat afspraken nakomt en geen omkijken naar ze gehad 3 dagen lang. Renovatie betrof een bitumen dak. Wij kunnen weer een tijd vooruit!
- Nieuwerkerk aan den IJssel - februari 3, 2024

vriendelijke medewerkers, goede uitvoering

Vrij lange wachttijd voor opdracht werd uitgevoerd. Deels een gevolg van uitstel door slecht weer, dus overmacht. Personeel van de planning en de uitvoering is vriendelijk. Opdracht is goed uitgevoerd.
- Berkel en Rodenrijs - januari 30, 2024

Mijn ervaring tot nu toe goed.

Er moet nog begonnen worden met de klus , maar tot nu toe verloopt alles volgens afspraak.
- Maassluis - januari 28, 2024

Geen slechte ervaring

Ik ben niet ontevreden alleen vond ik een concrete afspraak maken echt niet soepel gaan. Er zijn best wat ochtenden geweest dat ik heb zitten wachten en dat ik zelf er achter aan moest gaan om te horen dat jullie niet zouden komen. Ook een keer dat jullie met pech langs de weg stonden, dan laat je je klant toch op z’n minst even weten dat je niet komt. Dit deel vond ik niet bepaald klant vriendelijk. Verder prima. Kan niet echt wat zeggen van het werk, want daar heb ik geen verstand van. Wel een beetje rommelig achter gelaten, modder op het boeiboord van het huis en ook nog wat rommel in de steeg. Klein beetje feedback dus.

Reactie van het bedrijf

Beste Diana, Dank voor uw feedback. Uw werkzaamheden waren gepland net voor de kerstvakantie en uiteindelijk in de kerstvakantie uitgevoerd. Door de drukte, vakantieperiode en het vele slechte weer van afgelopen tijd loopt de planning/communicatie niet zo soepel als normaal, onze excuses hiervoor. Verder had ik begrepen dat mijn collega’s nog niet helemaal klaar waren, dus dan zullen ze gelijk even de benoemde puntjes meenemen. Bedankt voor de opdracht en vertrouwen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Royaal

- Berkel en Rodenrijs - januari 6, 2024

Heel goed werk verricht.

Vriendelijk professionels die betaalbaar werk verrichten. Zeer tevreden.
- Ridderkerk - november 30, 2023

Goed wek geleverd!

Bedrijf heeft onze lekkage uitstekend verholpen. Goede analyse, duidelijke offerte en gelukkig kon er binnen een paar weken geschakeld worden. Goed, vlot en netjes werk.
- Leiden - november 20, 2023

Net werk geleverd en goede communicatie

Bij ons zijn er schoorstenen gerenoveerd, weggehaald en zijn de nokvorsten nagelopen. De mannen van Royaal zijn vriendelijk, denken met je mee, communiceren goed en hebben volgens mij goed werk geleverd.
- Utrecht - november 13, 2023

Realistisch, betrouwbaar en vakmanschap!

Royaal kwam snel langs om de werkzaamheden te inventariseren en gaf hierbij professioneel advies over de werkzaamheden en de urgentie van de verschillende werkzaamheden. De offerte volgde snel en die kon makkelijk geaccepteerd worden. Over de wachttijd werd goed gecommuniceerd. De uiteindelijke werkzaamheden zijn goed uitgevoerd, waarbij tussendoor werd uitgelegd wat er was gebeurd en werd expliciet het meerwerk besproken. Zeer tevreden over alle stappen in het proces en vooral dat mijn dak weer helemaal waterdicht is.
- Schiedam - november 13, 2023

Professioneel, vriendelijk en bekwaam.

Probleem snel gevonden en lekkage meteen verholpen. Een echte aanrader!
- Schiedam - november 5, 2023

Voldoende

Op zich goed. Er is zoals afgesproken een noodvoorziening geplaats. Echter mocht er niks gedaan worden bij onze cv doorvoer wegens co2 gevaar. Echter is dit een nieuwe cv ketel en betreft het alleen de doorvoer pijp waar lood rondom geplaats dient te worden.... Wij hebben een offerte ontvangen voor het vernieuwen hele dak. Ik vraag me dan ook af, of er dan ook niet bij de cv doorvoer gewerkt mag worden?
- Zoetermeer - oktober 30, 2023

veel zorg voor detail

Royaal doet goed besproken is en komt met voorstellen. Hele fijne communicatie en vakmensen die het werk goed uitvoeren.
- Rotterdam - oktober 5, 2023

Deskundig, communicatie, snel

Ruud en collega's hebben snel op mijn bericht beantwoord. Een afspraak inplannen met spoed (lekkage inspectie) was ook mogelijk. Ze komen afspraken na. Ze waren op tijd op de afspraak. Communicatie was helder in elke stap (ze nemen echt de tijd om goed uit te leggen wat het probleem is en wat ze voorstellen om dat op te lossen) en ze weten precies wat ze doen. Heel blij mee. We gaan ons dak door hen laten renoveren.
- Den Haag - september 24, 2023

Snel en effectief!

Meerdere partijen benaderd zonder goed resultaat. Met Royaal dak direct contact, analyse van het probleem, offerte en een snelle afspraak voor de reparatie. Wij voelde ons heel serieus genomen. Vriendelijke mensen, een aanrader!!
- Bleiswijk - september 8, 2023
103 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10