Bitumen dak

Bitumen dak vervangen

Heeft u vaker last van lekkages?
Ontstaat er na iedere reparatie op een andere plek weer een nieuw probleem?
Gaat uw bitumen dak al vele jaren mee?
Het kan zijn dat het laten vervangen van het dak de oplossing is.

Het vervangen van het dak is enkel nodig wanneer het huidige dak niet meer te repareren is. Om dit te bepalen, voeren we bij Royaal Dakonderhoud altijd eerst een conditiemeting uit. Tijdens deze meting controleren onze vakmannen de gehele dakconstructie, waarbij ook het dakbeschot wordt geïnspecteerd. In de praktijk komt het volledig vervangen van het bitumen dak vrijwel nooit voor. Het renoveren van bepaalde onderdelen is vaak al voldoende om er weer jaren tegenaan te kunnen.

Benieuwd naar de staat van uw dak? Plan nu een dakinspectie in.

Dak renoveren bij het dakbeschot

Door oude lekkages krijgt het dakbeschot flink wat te verduren. Dit kan uiteindelijk zorgen voor blijvende schade aan het dak. Tijdens een dakrenovatie kunnen we bij Royaal Dakonderhoud een deel van het dakbeschot voor u vervangen, zodat het dak weer in perfecte staat verkeert. Hiermee verkleint u de kans op lekkages in de toekomst.

Kiest u ervoor om uw dak door ons te laten renoveren, dan nemen we het volledige timmerwerk – met betrekking tot het dakbeschot – voor onze rekening.
Tijdens het vernieuwen van het dak verwijderen we eerst de oude dakbedekking, waarna we aan de slag gaan met het dakbeschot. Hierna wordt uw nieuwe bitumendakbedekking op vakkundige wijze aangebracht. Zo kan uw dak er weer jaren tegenaan.

Plat dak vervangen van bitumen

Veel platte daken zijn voorzien van bitumendakbedekking. Een stevig materiaal met een uitstekende hechting en lange levensduur. Wanneer bitumen gaat slijten, ontstaat er een kans op lekkages. Het is dan verstandig om het dak te vervangen, zodat er geen grote schades ontstaan. Onze vakmannen kunnen deze klus op professionele wijze voor u klaren.

Benieuwd naar de kosten m.b.t. het vervangen van uw dak?
Vraag gerust – geheel vrijblijvend – een offerte aan.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Dak vervangen door een dakdekkersbedrijf

Een bitumen dak laten vervangen is een klus die u niet eenvoudig zelf uitvoert en het brengt bovendien ook risico’s met zich mee. Zo kan er lekkage en waterschade ontstaan, die behoorlijk in de papieren kunnen lopen. Laat daarom het vervangen van het dak altijd over aan een professionele dakdekker.

Als geen ander weten we bij Royaal Dakonderhoud hoe we de renovatie van uw dak het beste kunnen aanpakken. Naast het renoveren van daken houden wij ons ook bezig met het vervangen van daken, repareren van dakgoten en het aanbrengen van dakisolatie.

Het laten renoveren of vervangen van het dak prijzig? U bespaart met een nieuw dak op uw stookkosten en komt niet voor onverwachte kosten – veroorzaakt door bijv. lekkages – te staan. Zo verdient u de rekening van een dakdekkersbedrijf snel weer terug.

Meer informatie bitumen dak repareren of vervangen

Laat het vervangen of repareren van uw bitumen dak altijd aan experts over. Zo weet u zeker dat u er weer jaren volledig zorgeloos tegenaan kunt.

Een afspraak inplannen voor het laten opmaken van een gratis offerte?
Bij Royaal Dakonderhoud komen we graag langs om de huidige staat van uw dak te inspecteren en u van vrijblijvend advies te voorzien.

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.3

Geweldige ervaringen met dit bedrijf

Fijn, beleefd en hardwerkend team van dakleggers. Afspraken en bereikbaarheid was goed. Er is netjes en zeer snel gewerkt. Wij zijn zeer tevreden met het vervangen van de dakpannen en Velux dakraam. En het vernieuwen van de bitumen op de dakkapel.
- Rotterdam - mei 14, 2024

Goed werk geleverd door vriendelijke medewerkers

Nieuw bitumen dak gelegd. Mooi en goed resultaat. Duidelijke communicatie en afspraken steeds goed nagekomen. Tevreden met resultaat.
- Bleiswijk - maart 20, 2024

Royaal heb ik ervaren als een klantvriendelijk en flexibe bedrijf

Het inspecteren van het dak voor onderhoud ging snel en vakkundig. Ook het diverse malen nadien bijstellen van de offerte ging snel en soepel en helemaal naar wens. Als de uitvoering net zo goed gaat als het voortraject, zijn wij helemaal tevreden.
- Voorburg - maart 18, 2024

Top service!

Zeer behulpzaam en kundig mijn probleem opgelost na stormschade.
- Capelle a/d IJssel - maart 6, 2024

Fijne communicatie, goede kwaliteit herstel

Zeer tevreden met service Royaal Dak Onderhoud. Communicatie omtrent offerte maken, afspraak plannen gingen soepel. En werkzaamheden dak zijn goed uitgevoerd, en werkplaats weer netjes achtergelaten. Ook eerlijke prijzen
- Rotterdam - februari 28, 2024

Tja Ik heb weer een heel mooi dak door vakmensen gedaan TOP

Mijn dak is helemaal vervangen en 2 schoorstenen zijn verwijderd. Dak ziet er weer netjes uit ik ben geweldig geholpen en nette mensen. Ook met de betaling geen problemen. TOP bedrijf
- Hoogvliet - februari 22, 2024

Prettige ervaring, duidelijke communicatie

Ik ben tevreden: Prettige ervaring, duidelijke communicatie, vriendelijke mensen.
- Gouda - februari 14, 2024

Vakkundige en vriendelijke medewerkers

Tot nu zijn wij steeds erg goed geholpen met Royaal Dakonderhoud. Ze hebben veel ervaring en komen met de juiste analyses. Daarnaast proberen ze rekening te houden met eventuele spoedklussen en zijn ze goed bereikbaar voor vragen. Echte aanrader!
- Bleiswijk - februari 14, 2024

Keurig gewerkt en strakke renovatie

Niets dan lof voor dit bedrijf. Vanaf het offertetraject heel goed geadviseerd en door het offerteproces heen geleid. Geen gedoe met betalingen vooraf. De uitvoering van de opdracht zelf was daarna ook uitstekend. Vriendelijk personeel dat afspraken nakomt en geen omkijken naar ze gehad 3 dagen lang. Renovatie betrof een bitumen dak. Wij kunnen weer een tijd vooruit!
- Nieuwerkerk aan den IJssel - februari 3, 2024

vriendelijke medewerkers, goede uitvoering

Vrij lange wachttijd voor opdracht werd uitgevoerd. Deels een gevolg van uitstel door slecht weer, dus overmacht. Personeel van de planning en de uitvoering is vriendelijk. Opdracht is goed uitgevoerd.
- Berkel en Rodenrijs - januari 30, 2024

Mijn ervaring tot nu toe goed.

Er moet nog begonnen worden met de klus , maar tot nu toe verloopt alles volgens afspraak.
- Maassluis - januari 28, 2024

Geen slechte ervaring

Ik ben niet ontevreden alleen vond ik een concrete afspraak maken echt niet soepel gaan. Er zijn best wat ochtenden geweest dat ik heb zitten wachten en dat ik zelf er achter aan moest gaan om te horen dat jullie niet zouden komen. Ook een keer dat jullie met pech langs de weg stonden, dan laat je je klant toch op z’n minst even weten dat je niet komt. Dit deel vond ik niet bepaald klant vriendelijk. Verder prima. Kan niet echt wat zeggen van het werk, want daar heb ik geen verstand van. Wel een beetje rommelig achter gelaten, modder op het boeiboord van het huis en ook nog wat rommel in de steeg. Klein beetje feedback dus.

Reactie van het bedrijf

Beste Diana, Dank voor uw feedback. Uw werkzaamheden waren gepland net voor de kerstvakantie en uiteindelijk in de kerstvakantie uitgevoerd. Door de drukte, vakantieperiode en het vele slechte weer van afgelopen tijd loopt de planning/communicatie niet zo soepel als normaal, onze excuses hiervoor. Verder had ik begrepen dat mijn collega’s nog niet helemaal klaar waren, dus dan zullen ze gelijk even de benoemde puntjes meenemen. Bedankt voor de opdracht en vertrouwen. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Royaal

- Berkel en Rodenrijs - januari 6, 2024

Heel goed werk verricht.

Vriendelijk professionels die betaalbaar werk verrichten. Zeer tevreden.
- Ridderkerk - november 30, 2023

Goed wek geleverd!

Bedrijf heeft onze lekkage uitstekend verholpen. Goede analyse, duidelijke offerte en gelukkig kon er binnen een paar weken geschakeld worden. Goed, vlot en netjes werk.
- Leiden - november 20, 2023

Net werk geleverd en goede communicatie

Bij ons zijn er schoorstenen gerenoveerd, weggehaald en zijn de nokvorsten nagelopen. De mannen van Royaal zijn vriendelijk, denken met je mee, communiceren goed en hebben volgens mij goed werk geleverd.
- Utrecht - november 13, 2023
109 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10