Bitumen dak

Bitumen dak vervangen

Heeft u vaker last van lekkages?
Ontstaat er na iedere reparatie op een andere plek weer een nieuw probleem?
Gaat uw bitumen dak al vele jaren mee?
Het kan zijn dat het laten vervangen van het dak de oplossing is.

Het vervangen van het dak is enkel nodig wanneer het huidige dak niet meer te repareren is. Om dit te bepalen, voeren we bij Royaal Dakonderhoud altijd eerst een conditiemeting uit. Tijdens deze meting controleren onze vakmannen de gehele dakconstructie, waarbij ook het dakbeschot wordt geïnspecteerd. In de praktijk komt het volledig vervangen van het bitumen dak vrijwel nooit voor. Het renoveren van bepaalde onderdelen is vaak al voldoende om er weer jaren tegenaan te kunnen.

Benieuwd naar de staat van uw dak? Plan nu een dakinspectie in.

Dak renoveren bij het dakbeschot

Door oude lekkages krijgt het dakbeschot flink wat te verduren. Dit kan uiteindelijk zorgen voor blijvende schade aan het dak. Tijdens een dakrenovatie kunnen we bij Royaal Dakonderhoud een deel van het dakbeschot voor u vervangen, zodat het dak weer in perfecte staat verkeert. Hiermee verkleint u de kans op lekkages in de toekomst.

Kiest u ervoor om uw dak door ons te laten renoveren, dan nemen we het volledige timmerwerk – met betrekking tot het dakbeschot – voor onze rekening.
Tijdens het vernieuwen van het dak verwijderen we eerst de oude dakbedekking, waarna we aan de slag gaan met het dakbeschot. Hierna wordt uw nieuwe bitumendakbedekking op vakkundige wijze aangebracht. Zo kan uw dak er weer jaren tegenaan.

Plat dak vervangen van bitumen

Veel platte daken zijn voorzien van bitumendakbedekking. Een stevig materiaal met een uitstekende hechting en lange levensduur. Wanneer bitumen gaat slijten, ontstaat er een kans op lekkages. Het is dan verstandig om het dak te vervangen, zodat er geen grote schades ontstaan. Onze vakmannen kunnen deze klus op professionele wijze voor u klaren.

Benieuwd naar de kosten m.b.t. het vervangen van uw dak?
Vraag gerust – geheel vrijblijvend – een offerte aan.

Spoedklus?

24/7 bereikbaar op
085 - 130 59 48

Heeft u een vraag?

Stuur een E-mail

Dak vervangen door een dakdekkersbedrijf

Een bitumen dak laten vervangen is een klus die u niet eenvoudig zelf uitvoert en het brengt bovendien ook risico’s met zich mee. Zo kan er lekkage en waterschade ontstaan, die behoorlijk in de papieren kunnen lopen. Laat daarom het vervangen van het dak altijd over aan een professionele dakdekker.

Als geen ander weten we bij Royaal Dakonderhoud hoe we de renovatie van uw dak het beste kunnen aanpakken. Naast het renoveren van daken houden wij ons ook bezig met het vervangen van daken, repareren van dakgoten en het aanbrengen van dakisolatie.

Het laten renoveren of vervangen van het dak prijzig? U bespaart met een nieuw dak op uw stookkosten en komt niet voor onverwachte kosten – veroorzaakt door bijv. lekkages – te staan. Zo verdient u de rekening van een dakdekkersbedrijf snel weer terug.

Meer informatie bitumen dak repareren of vervangen

Laat het vervangen of repareren van uw bitumen dak altijd aan experts over. Zo weet u zeker dat u er weer jaren volledig zorgeloos tegenaan kunt.

Een afspraak inplannen voor het laten opmaken van een gratis offerte?
Bij Royaal Dakonderhoud komen we graag langs om de huidige staat van uw dak te inspecteren en u van vrijblijvend advies te voorzien.

Bekend Van RTL4

Klanten vertellen

9.3

Deskundig, communicatie, snel

Ruud en collega's hebben snel op mijn bericht beantwoord. Een afspraak inplannen met spoed (lekkage inspectie) was ook mogelijk. Ze komen afspraken na. Ze waren op tijd op de afspraak. Communicatie was helder in elke stap (ze nemen echt de tijd om goed uit te leggen wat het probleem is en wat ze voorstellen om dat op te lossen) en ze weten precies wat ze doen. Heel blij mee. We gaan ons dak door hen laten renoveren.
- Den Haag - september 24, 2023

Snel en effectief!

Meerdere partijen benaderd zonder goed resultaat. Met Royaal dak direct contact, analyse van het probleem, offerte en een snelle afspraak voor de reparatie. Wij voelde ons heel serieus genomen. Vriendelijke mensen, een aanrader!!
- Bleiswijk - september 8, 2023

Lek tgv kapotte dakpan snel en deskundig verholpen.

Wij hadden een groot daklek en Royaal Dak Onderhoud om een offerte gevraagd. In korte tijd en zonder ladder waren zij in staat om op een goothoogte van ruim 7,4 meter de kapotte dakpan te vervangen. Mijn complimenten voor de aardige vakmensen van dit bedrijf.
- Berkel en Rodenrijs - augustus 27, 2023

Uitstekende hulp

Nadat ik een lekkage had ontdekt in mijn dak heb ik Royaal Dak Onderhoud gebeld, door vakanties en ziekte duurde het iets langer maar ze hebben mij ingepland en het probleem is verholpen. Duidelijke communicatie en duidelijke uitleg van wat ze hebben gedaan om het probleem te verhelpen.
- Zoetermeer - augustus 7, 2023

Vakwerk, erg tevreden

Aardige dakdekkers. Goed werk afgeleverd.
- Rotterdam - juli 28, 2023

Goed en netjes uitgevoerd.

Royaal heeft de benodigde werkzaamheden heel netjes uitgevoerd. Ze communiceren helder, snel en netjes en komen de gemaakte afspraken na. De medewerkers zijn vriendelijk en beleefd en hebben vlot en netjes gewerkt. Er was sprake van lekkage en het was fijn dat de urgentie serieus werd genomen.
- Rotterdam - februari 13, 2023

vakkundig en goed, alleen afspraak maken wat traag

Ruud heeft vakkundig een offerte opgesteld. In eerste instantie was het iets lastig om tot een afspraak te komen en verliep te communicatie wat traag. Bij de afspraak heeft Ruud de schade (lekkage bij goot dakraam) snel en vakkundig gerepareerd. Helaas bleek later dat het op die manier nog niet helemaal was opgelost. Hiervoor kwam Ruud later nogmaals terug en heeft dit nog opgelost. Nu blijkt het droog te zijn.
- Rotterdam - december 27, 2022

Gewoon heel erg goed

Vanaf het eerste moment is er een fijne en duidelijke communicatie geweest. Er is ons heel helder verteld wat wel en niet mogelijk was en waarom en die eerlijkheid is heel erg fijn. Het 'echte' werk is vervolgens ook heel erg snel en goed gedaan.
- Hoek van Holland - november 4, 2022

Zeer tevreden.

Zeer tevreden over dit bedrijf, vriendelijk personeel. Ik had lekkage, dus er was spoed bij. Contact was goed, reageren op app. Snel een offerte in de mail en binnen een week tijd gemaakt om mijn dak te maken waardoor meer schade voorkomen werd. Top!
- Delft - november 2, 2022

Dit bedrijf doet wat het belooft!

Afspraken worden nagekomen op afgesproken tijd en telefonisch ook goed bereikbaar voor vragen. Werkzaamheden betreft vervangen lichtkoepel en dakreparatie.
- van der Schaaf - oktober 27, 2022

Duidelijk offerte en eerlijk advies

Bij aanvragen van offerte kon Ruud snel komen en de offerte was snel in huis en volgens afspraak, netjes gespecificeerd wat alles zou gaan kosten, zodat ik zelf kon bepalen wat ik wilde laten doen en was direct inzichtelijk wat het zou gaan kosten. Ik heb de schoorsteen opnieuw laten voegen, het dak laten isoleren, nieuw lood, en nieuwe dakpannen. De uitvoering was vlekkeloos. Net en vakkundig personeel. En toen de buurman zijn kant van de gedeelde schoorsteen ook wilde laten voegen kon dat ook meteen mee. Een slecht dakraam kon ook direct vervangen worden.
- Rotterdam - september 1, 2022

Harde werkers, echt vakmannen

Heel fijn contact met Ruud, ons contact bij Dak Royaal. We hadden gelukkig snel een afspraak voor een eerste bezoek en daarna volgde de offerte ook snel. We hadden wat haast aangezien we ook een offerte hadden lopen voor zonnepanelen. Gelukkig kon Ruud onze klus tussendoor plannen, hij was zeer behulpzaam en dacht met ons mee. De dakdekkers waren harde werkers en werkten heel netjes. Ze veegden zelfs hun voeten voordat ze ons huis binnenkwamen. Goed gehumeurd en zeer vriendelijk. We hebben al heel wat werkmannen over de vloer gehad maar deze mannen waren een verademing. Ons dak ziet er weer keurig netjes uit, de kiem de 30 jaar verwachten we geen problemen. Heel tevreden met dit bedrijf!
- Hartman - juni 23, 2022

Solide bedrijf, aardige hulpvaardige werknemers.

Zoals hierboven beschreven.
- cap. a.d. IJssel - mei 11, 2022

Waardevolle partner voor uw dak.

Samen met 19 buren hebben we onze dakpannen laten vervangen. Om te kunnen vergelijken hebben we een drietal dakdekkers uitgenodigd. Royaal dak gaf ons gelijk een goed gevoel en een de prijs was ook goed. Afspraak is afspraak.
- Capelle aan den IJssel - mei 9, 2022

Levert vakwerk!!

Prima werknemers welke niet in problemen denken maar in oplossingen!!! Zeer geschikt voor projecten (woonhuizen) welke op dit moment op ons erf plaatsvinden.
- Capelle aan den IJssel - maart 8, 2022
90 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

error: Content is beschermd !!