De meest ervaren allround dakdekker in Rotterdam om uw dak te inspecteren, vervangen en isoleren

Een goed dak boven het hoofd, dat is essentieel om aangenaam te kunnen wonen en werken. Ieder dak, of het nu gaat om een pannendak of een plat dak, is aan slijtage onderhevig en zal op een gegeven moment gerepareerd, gerenoveerd of zelfs geheel vervangen moeten worden. Woont u in Rotterdam en omgeving, dan bent u voor al uw dakwerken bij Royaal Dakonderhoud aan het juiste adres. Wij zijn een allround dakdekker voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving van Rotterdam, van Vlaardingen tot Ridderkerk en Barendrecht, van Dordrecht tot Berkel en Rodenrijs maar ook van Spijkenisse en Hoogvliet tot Krimpen en Capelle aan den IJssel en natuurlijk alles daartussenin. Heeft u een daklekkage, moeten er dakpannen vervangen worden, wilt u uw plat bitumen dak isoleren, een ander soort dakreparatie of is het hoog tijd voor een renovatie? Bel ons gerust, wij komen graag bij u langs en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Ook voor een algehele dakinspectie kunt u bij ons terecht om bijvoorbeeld een kleine daklekkage te kunnen opsporen en te verhelpen om zo grotere schade te kunnen voorkomen.

Bel: 085 1305948Contactformulier

Uw dak isoleren, belangrijk voor de energietransitie

Door de opkomende energietransitie en hoge energieprijzen wordt het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden steeds belangrijker. Goede isolatie is hierbij essentieel. Veel warmte verdwijnt door het dak, een belangrijke reden voor Royaal Dakonderhoud om zich als allround dakdekker ook te specialiseren in het isoleren van daken. Wij kunnen zowel uw pannendak als uw plat dak met de nieuwste materialen isoleren, zodat uw woning of pand voldoet aan de laatste milieueisen. Bijkomend voordeel is dat uw binnenklimaat door isolatie een stuk aangenamer wordt, terwijl u aanzienlijk kunt besparen op de stookkosten. Moet uw dak toch al vervangen worden, dan is de keuze simpel, maar ook als er niets aan uw pannendak mankeert loont het aanbrengen van een goede isolatie. Omdat de isolatie direct onder de pannen aangebracht kan worden, kunnen wij voor een aantrekkelijke prijs uw dakpannen verwijderen, het isolatiemateriaal aanbrengen en vervolgens de pannen terugleggen.

Een plat dak isoleren kan op verschillende manieren. De meest gangbare is om het isolatiemateriaal op het dakbeschot en onder de dakbedekking te leggen. Dit doet u natuurlijk het meest voordelig als tegelijkertijd ook de bedekking van uw plat dak vervangen moet worden. Is uw dak nog in goede conditie, dan is het mogelijk de isolatie boven op de dakbedekking aan te brengen. Dit voorkomt onnodig breekwerk en heeft als bijkomend voordeel dat het plat dak beloopbaar is. Wij komen graag ter plaatse uw dak inspecteren en geven u advies over de in uw geval beste en meest voordelige methode, met daarbij tevens een juiste opgave van de kosten.

Meer dan 40 jaar ervaring in het oplossen van dakproblemen in Rotterdam en omgeving

Royaal Dakonderhoud is een allround dakdekker in Rotterdam met meer dan 40 jaar ervaring in het inspecteren, onderhouden, repareren, vervangen, vernieuwen, renoveren en isoleren van zowel pannendaken als (bitumen) platte daken. Dankzij deze ervaring, een efficiënte werkwijze en concurrerende tarieven hebben wij een zeer tevreden klantenkring opgebouwd, in Rotterdam zelf en vele plaatsen daaromheen, waarvan onderstaand slechts een kleine greep betreft. Ook uw dak kunnen wij vervangen en isoleren, en daarmee volledig aanpassen aan de eisen van deze tijd en klaar voor de toekomst. Neem contact met ons op, wij overtuigen u graag!

  • Barendrecht
  • Berkel en Rodenrijs
  • Capelle aan den IJssel
  • Dordrecht
  • Hoogvliet
  • Krimpen aan den IJssel
  • Ridderkerk
  • Rotterdam
  • Spijkenisse
  • Vlaardingen
Bitumen dak vervangen